Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Nk Med’ten yılın fırsatı..!

Yayınlanma:
ABONE OL

Nk Med güzellikte sınır tanımıyor. Yaratıcı, bilimsel, araştıran, geliştiren, takım ruhu ile çalışan, müşteri memnuniyetini ilke edinmiş Nk Med Lazer , size Türkiye’nin en kaliteli ve gelişmiş epilasyon hizmetini en profesyonel şekilde sunuyor!

Bu fırsatlar neler mi?

-Nk Med Lazer Epilasyon ve Zayıflama Merkezlerinde 2 seanslık lazer epilasyon , koltuk altı, bikini ,elmacık,boyun bölgesinde faydalanabileceğiniz lazer epilasyon hizmeti sayesinde güzelliğinizle fark yaratacaksınız.

-FDA ve CE onaylı 2011 model Alexandrete candela cihazlarının üstün teknolojisi ve konforunun tadını çıkarın!

-Nk Med Lazer 300.00 TL’ye Varan 2 Seans En Yeni Teknoloji Alexandrete candela Epilasyon %75 Fırsatla 100.00 TL!Bayan- Kol Altı, Bikini Bölgesi, Bay-Elmacık Boyun Seçeneklerinden Dilediğiniz Bir Tanesinde 2 Seans 100.00 TL Kullanabilirsiniz!(6 Ay Geçerlidir)

-Medikal Cilt Bakımı 2 Seans 100.00 TL  Cilt Analizi,Cilt Temizliği,Peeling,Buhar,Siyah Nokta Yağ Butonu Temizliği,Sıkılaştırma Tonil Yüksek Frekans,Serumla Birlikte Masaj,Maske,Nemlendirici,Göz Çevresi Bakım.-Zayıflama ve Selilut Tedavilerinde Tüm Üniteler 2 Seans 100.00 TL. Akapunktur ,Karboksi Terapi, ,Mezoterapi,G5,Lenfdrenaj,Vellasmoth.

-Kimyasal Peeling ve Leke Tedavileri  2 Seans 100.00 TL

-Nk Med Lazer 300 TL’ye Varan 2 Seans En Yeni Teknoloji Alexandrete candela Epilasyon %92 Fırsatla 100 TL!Bayan- Kol Altı, Bikini Bölgesi, Bay-Elmacık Boyun Seçeneklerinden Dilediğiniz Bir Tanesinde Kullanabilirsiniz!(6 Ay Geçerlidir)

-7 Seans Tüm Vücut Ipl Lazer Epilasyon 1500 TL  Alexandrite Candela lazer Cihazıyla 7 seans Tüm Vücut 3000 TL
*FDA, CE, CMDR gibi tüketicinin sağlığını koruyan ve cihazın kalitesini belirleyen en önemli belge ve sistemlere sahip bu son derece kaliteli ve teknolojik cihaz, Nk Med Lazer güvencesiyle sizlere buluşuyor.

Lazer Epilasyon

Kol Altı- Bayan 2 seans 100 TL

Bikini Bölgesi-Bayan 2 seans 100 TL

Göğüs tam-Bayan 2 seans 100 TL

Elmacık-Bay 2 seans 100 TL

Boyun-Bay 2 seans 100 TL

Ense-Bay 2 seans 100 TL

Zayıflama Selülit

Mezoterapi-2 seans 100.TL

Akupunktur-2 seans 100.TL

Karboksiterapi-2 seans 100 TL

G. 5 -2 seans 100 TL

Lenfdırenaj-2 seans 100 TL

Vellasmoth- 2 seans 100 TL

Cilt Bakımı ve Leke Tedavileri

Medikal Cilt Bakımı-2 seans 100 TL

Kimyasal Peelink-2 seans 100 TL

Botox ve Dolgu ünitelerimiz için muayene sonrası fiyat alabilirsiniz

seçeneklerinden dilediğiniz bir tanesinde kullanacağınız 2 seanslık epilasyon fırsatınızla istenmeyen tüylerden kurtulacak, hem sağlıklı bir bedene hem de çekici bir vücuda sahip olacaksınız.

Nasıl Yararlanırım diyorsanız;

Size  yakın Nk Med Lazere Epilasyon  Zayıflama Merkezlerimizden randevu almanız yeterli

NK Med  Merkez Adres: GÖZTEPE
Fahrettin Kerim Gökay Cad. (Minibüs Caddesi üzeri) Emin Sağlam Apt. No: 229/3 Göztepe – İstanbul Randevu tel. (216) 467 85 72-73

NK Med Adres:KADIKÖY

Halitağa cad No 15 Kadıköy Randevu Tel:0216 450 44 56

NK Med Adres;TUZLA

Yayla Mahalesi Itır Sok No 3 Tuzla Randevu Tel:0216 395 35 09

NK Med Adres: GEBZE

Gebze Mustafa Paşa Mahallesi, İbrahim Ağa Cad. No: 9/2 Gebze, Kocaeli (262)644 6606 -46

Yılın fırsatı için mutlaka Nk Med şubelerinde birine uğrayın. Ayrıca dilediğiniz kadar randevu alıp sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.

İlgili Haberler

Dünyadan
20 Nisan 2024
Türk Kızılay öncülüğünde 9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı, yardımlar Gazze yolunda

Gazze halkına insani yardım ulaştırmak üzere Türk Kızılay öncülüğünde hazırlanan 3774 tonluk malzemeyle yola çıkan 9’uncu İyilik Gemisi, 55 saat süren deniz yolculuğunu tamamlayarak Mısır’ın El-Ariş Limanı’na ulaştı. Yardım malzemelerinin hızla Gazze’ye sevkiyatını sağlamak için işlemler başlatıldı. Türkiye’nin 7 Ekim’den bu yana Gazze’deki çatışma mağdurlarına gönderdiği dokuzuncu gemi olan İyilik Gemisi, başta gıda, barınma, hijyen […]

Genel
20 Nisan 2024
KİRA ANLAŞMAZLIKLARININ YÜZDE 80’İ DAVAYA DÖNÜŞÜYOR

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki anlaşmazlıkların çözüme kavuşturulması için hayata geçirilen arabuluculuk sistemiyle Anadolu illerindeki anlaşmazlıkların yaklaşık yüzde 60’ı çözüme kavuşturulurken, büyük şehirlerde bu oranın yüzde 20’lerde kaldığı görülüyor.   Büyük şehirlerdeki kira anlaşmazlıklarının yüzde 80’i davaya dönüşmeye devam ediyor. İLGİLİ HABER Çevreci ve Sanat Sever Öğrencilerin Yaratıcı Çalışmaları 3. Kez Müze Gazhane’de! Türkiye’de özellikle […]

Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]