Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

İBB ÜCRETSİZ İNTERNET Wİ-Fİ HİZMETİ, İSTANBUL SENİN’DE

Yayınlanma:
ABONE OL

İBB’nin mobil hizmetlerini tek platformda İstanbullulara sunan şehrin süper uygulaması ‘İstanbul Senin, hızlı ve güvenli internetin de adresi olacak. İstanbullulara ücretsiz internet hizmeti sunan İBB Wi-Fi, artık sadece yeni nesil akıllı şehir uygulaması üzerinden hizmet verecek. 21 Temmuz’dan itibaren tüm uygulama sahiplerinin erişimine açılacak ücretsiz internet hizmetinde ilk üç ay 60 GB internet kullanım hakkı sunulacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) hizmetlerine kolayca ulaşılmasını sağlayan süper uygulama ‘İstanbul Senin’, İBB Wi-Fi  hizmetinin giriş noktası olacak. İBB Wi-Fi ücretsiz mobil internet, cep telefonundan internete bağlananlar için sadece İstanbul Senin mobil uygulaması üzerinden kullanılabilecek. İstanbullular her geçen gün yaygınlaşan İBB Wi-fi noktalarından uygulamayı kullanarak kolayca internete erişebilecek. Ücretsiz, güvenli ve hızlı internet meydan, cadde, park, bahçe, spor alanları, kültür merkezleri, sosyal tesisler, üniversite, hastane, toplu taşıma araçları ve daha birçok kamusal alanda kullanmak isteyen herkesin hizmetinde olacak. 

BAĞLANMAK ÇOK KOLAY

Ücretsiz Wi-Fi hizmetinden faydalanmak için İstanbullular, İBB Wi-Fi karşılama ekranından ‘İstanbul Senin’ süper uygulamasını telefonlarına indirmeleri ve kayıt olmaları için ilgili servislere yönlendirilecekler.

‘İstanbul Senin’i daha önceden indirmiş olan kullanıcılar ise İBB Wi-Fi karşılama sayfalarında cep telefonu numaralarını girdiklerinde İstanbul Senin uygulamasına otomatik olarak aktarılacak. En yakın İBB Wi-Fi bağlantı noktalarını harita üzerinde görebilecek ve ek bir bilgi ya da şifre girmeden tek tıkla bu hizmete bağlanabilecekler. Ayrıca kullanıcılar kalan kota bilgilerini de anlık olarak takip edebilecekler.

21 TEMMUZ’DAN İTİBAREN SADECE İSTANBUL SENİN’DE

İstanbulluların kullanımına sunulan ve 5 milyon kullanıcı sayısını aşan İBB Wi-Fi, halen tüm kullanıcılara aylık 30 GB kota ile hizmet veriyor. Yeni uygulama ile İBB Wi-Fi hizmetine sadece İstanbul Senin uygulaması üzerinden erişiminin başlayacağı 21 Temmuz’dan itibaren ilk 3 ay boyunca, vatandaşların dilediği gibi kullanabileceği 60 GB’lik bir kullanım hakkı bulunacak.

TÜM UYGULAMA MAĞAZALARINDA

İstanbullular, iOS App Store, Google Play Store ve Huawei App Galery üzerinden İstanbul Senin’i indirip, kişisel bilgilerini girerek ücretsiz olarak üyeliklerini gerçekleştirebiliyor. Üyelik sonrası 9.563 noktada 60 GB’lık kota ile İBB Wi-Fi hizmetinden faydalanma imkânına kavuşuyorlar.

İlgili Haberler

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Kadikoy’s Digitized Youth Spearhead Bitcoin Revolution, Shaping Future of Turkish Economy
Kadikoy’s Digitized Youth Spearhead Bitcoin Revolution, Shaping Future of Turkish Economy

Sunday, November 14, Kadikoy- The captivating district of Kadikoy in Istanbul is popularly known for its vibrant energy, historic marketplaces, and most recently, its enthusiastic digitized youth. Kadikoy’s younger demographic has successfully harnessed the potentials of blockchain technology, creating a new wave of economic revolution within the district. It’s the Youth of Kadikoy vs. the […]

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]