Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

06 – 12 Haziran 2022 Haftalık Burç Astroloji: 08 Haziran Güneş, Ay Süper, 11 Haziran En Yoğun Gün!

Yayınlanma:
ABONE OL
06 – 12 Haziran 2022 Haftalık Burç Astroloji: 08 Haziran Güneş, Ay Süper, 11 Haziran En Yoğun Gün!

08 Haziran Haftanın En Yüksek Katsayılı Günü olup Tr Güneş, Ay ve Neptün +5 katsayısında olacaktır. 08 Haziranda bilhassa Natal Marsı İkizler, Yay olanlar Tr Güneş, Ay ve Neptünden son derece olumlu etkiler alabilirler. 08 Haziranda Tr Güneş hangi evimizdeyse o konularda bir canlanma olabilir. 08 Haziranda Tr Ay hangi evimizdeyse o konularda verim ve güvenliğimiz artabilir. 08 Haziranda Tr Neptün hangi evimizdeyse o konularda yaratıcılığımız artabilir yada yardımsever kişilerden yardım görebiliriz.

08 Haziranda Tr Ay Natal Marsı Başak, Boğa, İkizler**, Aslan, Akrep, Yay**, Kova, Balık olanları son derece olumlu etkilerken Natal Güneşi Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanları ise olumsuz etkileyebilir. Örneğin Terazi burcu Suriye ile Yengeç burcu Irak’ın ülke güvenlikleri 08 Haziranda düşebilir. 08 Haziranda Suriye ve/veya Irak’a terör saldırıları olabilir. 08 Haziranda Yengeç burcu ABD ile Oğlak burcu Rusya ülke güvenlikleri bazında birbirlerini olumsuz etkileyebilirler.

08 Haziranda Natal Marsı Yay olan Putin’in eli ABD’ye karşı güçlenebilir. 08 Haziranda Natal Marsı Yay olan Cumhurbaşkanı Erdoğan da Tr Aydan son derece olumlu etkiler alıp Suriye ve Irak’a yönelik ülke güvenliği ve verimiyle ilgili önemli çalışmalar yapabilir.

08 ve 11 Haziranda Yengeç burcu ABD’nin içinde şiddet ve terör olayları artabilir.

11 Haziran -7 katsayısıyla haftanın ve ayın en olumsuz günüdür. 11 Haziranda Tr Ay ve Plüton -1 katsayısıyla Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç**, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan**, Terazi**, Akrep, Yay, Kova** olanları olumsuz etkilerken Natal Marsı Başak, Balık olanlara çeşitli fırsatlar sunabilir.

11 Haziranda Terazi burcu Putin’in Tr Plütona ve Akrep burcu Biden’a, Kova burcu Zelenski’nin ise Tr Aya ve Natal Marsı Balık olan ABD Dışişleri Bakanı Blinken’a çok dikkat etmeleri gerekebilir. Ukrayna Başkanı Zelenski’nin Tr Ayın haricinde Tr Venüs, Satürn ve Uranüsden de olumsuz etkiler alması olasıdır. Zelenski Tr Satürnün etkisiyle Dünyadaki otorite sayılan bir takım kişilerden ve Devlet Başkanlarından olumsuz etkiler alabilir.

11 Haziranda Natal Güneşi Aslan, Kova olanların Tr Aya, Natal Güneşi Koç, Terazi olanların ise Tr Plütona çok dikkat etmeleri gerekebilir. 11 Haziranda Dünya genelinde olumsuz hava koşulları ve kazaları, zayıf fay hatlarında ise şiddetli Depremler olabilir.

11 Haziranda Terazi burcu Suriye’nin Tr Plütondan ve Koç burcundaki Tr Mars ve Jüpiterden olumsuz ve ölümcül etkiler alması olasıdır. 11 Haziranda Terazi burcu Suriye’ye bir takım ölümcül saldırılar olasıdır.

11 Haziranda Koç burcu NATO Tr Mars ve Plütondan son derece olumsuz etkiler alabilir. Bu olumsuz etkilerin kaynağı Türkiye, Japonya ve Kuzey Kore olabilir.

06, 09 ve bilhasaa 11 Haziran Astro Carto Grafide olumsuz etki alan bölgelerde zayıf fay hatlarında şiddetli Depremler, volkanik aktiviteler, toprak kaymaları, göçükler, olumsuz hava koşulları ve kazaları, şiddet ve terör olayları olasıdır.

06, 09 ve bilhassa 11 Haziranda zayıf fay hatlarında şiddetli depremler olabilir.

11 Haziranda olumsuz hava şartları ve kazaları artabilir.

08 Haziranda Ons Altın diğer günlere göre yükselebilir.

08 Haziranda Ons Gümüş diğer günlere göre yükselebilir.

07 ve 08 Haziranda Dolar diğer günlere göre yükselebilir.

08 Haziran ve 12 Haziranda Bitcoin diğer günlere göre yükselebilir.

Not: Yatırım Tavsiyesi Değildir!

06 Haziran Haftası boyunca Boğa, Akrep burcuna denk gelen evimiz en düşük katsayıya sahip olurken İkizler burcuna denk gelen evimiz en yüksek katsayıya sahip olacaktır.

Dip Not: Natal Gezegenlerin Katsayıları ile Astrolojik Evlerin Katsayıları karıştırılmamalıdır. Natal Gezegenler Kendi Davranışlarımızı sembolize ederken Astrolojik Evler Başımıza Gelecek Olasılıkları sembolize eder.

Yükselen Koç —————————————————————————

(08 Haziran 3.ev Güneş, 6.ev Ay, 11.ev Neptün Süper, 11 Haziran 1.ev Mars, Jüpiter, 8.ev Ay Dikkat)

Yükselen Boğa —————————————————————————

(08 Haziran 2.ev Güneş, 5.ev Ay, 10.ev Neptün Süper, 11 Haziran 12.ev Mars, Jüpiter, 7.ev Ay Dikkat)

Yükselen İkizler —————————————————————————

(08 Haziran 1.ev Güneş, 4.ev Ay, 9.ev Neptün Süper, 11 Haziran 11.ev Mars, Jüpiter, 6.ev Ay Dikkat)

Yükselen Yengeç —————————————————————————

(08 Haziran 12.ev Güneş, 3.ev Ay, 8.ev Neptün Süper, 11 Haziran 10.ev Mars, Jüpiter, 5.ev Ay Dikkat)

Yükselen Aslan —————————————————————————

(08 Haziran 11.ev Güneş, 2.ev Ay, 7.ev Neptün Süper, 11 Haziran 9.ev Mars, Jüpiter, 4.ev Ay Dikkat)

Yükselen Başak —————————————————————————

(08 Haziran 10.ev Güneş, 1.ev Ay, 6.ev Neptün Süper, 11 Haziran 8.ev Mars, Jüpiter, 3.ev Ay Dikkat)

Yükselen Terazi —————————————————————————

(08 Haziran 9.ev Güneş, 12.ev Ay, 5.ev Neptün Süper, 11 Haziran 7.ev Mars, Jüpiter, 2.ev Ay Dikkat)

Yükselen Akrep —————————————————————————

(08 Haziran 8.ev Güneş, 11.ev Ay, 4.ev Neptün Süper, 11 Haziran 6.ev Mars, Jüpiter, 1.ev Ay Dikkat)

Yükselen Yay —————————————————————————

(08 Haziran 7.ev Güneş, 10.ev Ay, 3.ev Neptün Süper, 11 Haziran 5.ev Mars, Jüpiter, 12.ev Ay Dikkat)

Yükselen Oğlak —————————————————————————

(08 Haziran 6.ev Güneş, 9.ev Ay, 2.ev Neptün Süper, 11 Haziran 4.ev Mars, Jüpiter, 11.ev Ay Dikkat)

Yükselen Kova —————————————————————————

(08 Haziran 5.ev Güneş, 8.ev Ay, 1.ev Neptün Süper, 11 Haziran 3.ev Mars, Jüpiter, 10.ev Ay Dikkat)

Yükselen Balık —————————————————————————

(08 Haziran 4.ev Güneş, 7.ev Ay, 12.ev Neptün Süper, 11 Haziran 2.ev Mars, Jüpiter, 9.ev Ay Dikkat)

author avatar
Gaye HARAÇÇI
2011 Yılından beri Astrolojiyle profesyonel anlamda ilgileniyorum. Aslen Bilgisayar Programcısıyım. Gezegenlerin Katsayıları ile ilgili bir program yazdım. Eski Mısır'da kullanılan Horary Astrolojisiyle Batı Astrolojisini yazdığım bilgisayar programı ile derledim. 2015 Yılında yazdığım "Temmuz 2019 Kaostan da Öte" yazımla 4 yıl önceden Dünyanın bir Kaos yaşayacağını tahmin etmiştik. "Temmuz 2021 Kaosta Son Nokta" yazımız ile Dünyanın 2019'dan başlayarak 2024 yılına kadar 5 yıllığına bir savaş içinde olabileceğini yazmıştık.

İlgili Haberler

Yazarlar
15 Nisan 2024
15 – 21 Nisan 2024 Astroloji haftalık yorum: 21 Nisan Güneş, Merkür, Venüs Dikkat!

15 Nisan haftası Güneş Tutulmasından sonraki hafta olup haftanın en olumsuz günü 21 Nisan Pazar günüdür. Güneşin katsayısı 20 Nisandan itibaren -2 seviyesine düşecektir ve Natal Güneş ve Marsı Koç, Boğa, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova, Balık olanları son derece olumsuz etkileyebilir. Bilhassa Yengeç ve Oğlak burçları 20, 21 Nisanda Tr Güneşden son […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Genel
06 Nisan 2024
08 – 14 Nisan 2024 Astroloji haftalık yorum: 08 Nisan Güneş Tutulmasına Dikkat!

Haftanın en önemli olayı 08 Nisan Güneş Tutulmasıdır. Çünkü 08 Nisandaki Güneş Tutulması -1 katsayılı olup Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak burçlarını olumsuz etkileyebilir. Natal Marsı İkizler, Aslan, Yay, Kova olanlar ise çeşitli fırsatlar elde edebilirler. Koç burcu NATO, Yengeç burcu Irak, Terazi burcu Suriye gibi ülkeler Güneş tutulmasından son derece olumsuz etkiler alabilir. Bu […]

Basında Kadıköy
02 Nisan 2024
Çiçeği Burnunda Yazar Zehra Güngör

İnternette arattığımızda hakkınızda az şey buluyoruz. Biraz gizemli bir yazar mısınız ve sizi kendinizden dinleyelim mi?   Çok hoş bir soru. Teşekkürler… Bilerek gizemli olan birisi değilim. Fakat gizemi de severim. Açıkçası dijital dünyayla aram pek iyi değil. Kendimi pek eğitemediğim bir yer burası. Haliyle uzak kalmayı tercih ediyorum. Belki de eski kafalıyım. (Gülüyor) Ben […]