MENÜ ☰
Volimax
Esentepe Avrupa Konutları
Kadıköy Gazetesi » Büyükşehir, Genel, Manşet, Sağlık, Sivil Toplum, Toplum, Yaşam » İstanbul’da artan Omicron varyantı sebebiyle PCR testi yoğunluğu yaşanıyor

İstanbul’da artan Omicron varyantı sebebiyle PCR testi yoğunluğu yaşanıyor



İstanbul’da artan günlük korona virüs vakaları ve Omicron varyantının artış göstermesi sebebiyle hastanelerde PCR testi yoğunluğu oluştu. Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi ise test yoğunluğu havadan görüntülendi.

İstanbul’da omicron yoğunluğu – Tıkla İzle

Türkiye’de günlük vaka sayılarının 60 binin üzerinde seyretmesi sebebiyle vatandaşlar hastanelere PCR testi yaptırmak için giderek yoğunluk oluşmasına sebep oldu. İstanbul başta olmak üzere bir çok büyük şehirde gözüken omicron varyantı sebebiyle salgın hastalık daha kolay bir şekilde bulaşıyor.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından omicron varyantına ilişkin bir açıklama yayımlayarak, kalabalık illerde görülen yeni vakaların yüzde 10’dan fazlasının omicron varyantı kaynaklı olduğunu ifade ederek hatırlatma dozu uyarısında bulunmuştu.

📆 11 Ocak 2022 Salı 11:04   ·   💬 0 yorum   ·  
ABS Kör Kalıp

KADIKÖY'DE HAVA

İSTANBUL

BLOG

YAZARLAR

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR

Kadıköy Gazetesi
Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.