Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

ABS Yapı, başarılarla dolu 10. yılını kutluyor

Yayınlanma:
ABONE OL

ABS Yapı Genel Müdürü Okan Cüntay, Yapı sektöründe yenilikçi çalışmalarıyla dikkat çeken ABS Yapı’nın 10 Yılı dolayısıyla yaptığı açıklamasında;  

“22 Eylül 2011’de Türkiye yapı sektörüne yenilikçi ve katma değerli ürünleri sunmak ve bunu yaparken müşteri memnuniyetini de en yüksek düzeyde tutmak amacı ile kurulan ABS Yapı’nın 10. yılını kutlamanın onurunu ve heyecanını yaşıyoruz.

Kendi alanımızda en iyisi olma hedefimiz yıllar geçtikçe bir hayal olmaktan çıkıp gerçek oldu. ABS Yapının yenilikçi çözümleri ulusal ve uluslararası projelerde yüz binlerce metrekare kullanıldı ve artarak kullanılmaya devam ediyor. Çalışma süresi ortalaması 7 yıl olan ekibimiz tüm bu süreç içerisinde en üst düzeyde kişisel ve teknik beceriye ulaştı. Her biri en karmaşık projelerde dahi süreçlere en başından itibaren dahil edilen bir uzman haline geldi.

Youtube video: https://www.youtube.com/watch?v=ak-G_UKCt34&feature=emb_title

Yenilikçi çözümlerimiz ekonomik olarak bir katma değer yaratırken, beton ve diğer malzeme tüketimlerini azaltması, benzersiz nakliye ve lojistik tasarrufu sağlaması ve bunların çoğunun geri dönüşümlü malzeme ile gerçekleştirilmesi sayesinde sağladığımız çevresel fayda bizim için ayrı bir gurur kaynağı oldu.

ABS olarak on yıl boyunca kalite, dürüstlük ve sıkı çalışmaya odaklandık. Yıllar içinde istikrarlı bir büyüme ve başarı elde etmemizin en önemli nedenlerinden biri de değişen ihtiyaçları karşılamada uyum sağlama ve esnek olma yeteneğimizdi.

Link: https://abskorkalip.com.tr/urunler/abs-plus/

Kilometre taşlarımız:

  • 2011 – Geri dönüşümlü plastikten imal edilen yapı malzemelerinde uzman İtalyan Geoplast SPA ile Türkiye için bir distribütörlük anlaşması imzaladık.
  • 2012 – Türk inşaat sektörüne yeniden kullanılabilir modüler plastik inşaat kalıplarının tanıtım ve pazarlama faaliyetlerini gerçekleştirdik.
  • 2013 – İç mekan hafif dolgu uygulamalarında kullanılmak üzere tek kullanımlık plastik inşaat kalıplarını ‘kör kalıp’ adı ile Türk inşaat sektörüne tanıttık.
  • 2014 – Çelik inşaat kalıplarını da portföyümüze alarak başka bir İtalyan üretici, Faresin Formwork SPA ve Alman-Ukrayna ortaklığı Robud Group ile distribütörlük anlaşmaları yaptık.
  • 2015 – Sektörün sosyal medyayı en aktif ve en etkili kullanan firması olarak Facebook’ta 200.000 takipçiye ulaştık.
  • 2016 – Arkitera tarafından Yapı Malzemesi Ödülleri’nin Taşıyıcı Sistemler, Altyapı Bileşenleri ve Kaba Yapı Bileşenleri kategorisinde ‘Drening’ adlı yağmur suyu drenajı veya depolama ürünümüz ile ödüle layık görüldük.
  • 2017 – İkinci nesil polimer inşaat kalıbı (plastik plywood) ürünümüzü geliştirerek ‘Ekoplak’ markası ile piyasaya sürdük.
  • 2018 – İthalata son vererek, yıllar içerisinde edindiğimiz saha deneyimimizden yola çıkarak geliştirdiğimiz tek kullanımlık kalıp tasarımımız ile ulusal ve uluslararası pazarlarda ABS Kör Kalıp markamızla kendi ürünlerimizi Türkiye’de üretmeye başladık.
  • 2019 – Kör kalıpla hafif dolgu çözümü pazarda hızla ve yaygın olarak kabul gördü ve 2019 yılı itibariyle 600.000 m²’nin üzerinde projede kullanılarak yeni bir yapı standardı haline geldi. İlk ihracat gerçekleşti. Birleşik Arap Emirlikleri, Katar, İsrail ve Kuveyt’te distribütörlük anlaşmaları yapıldı.
  • 2020 – Yapı Kataloğu tarafından verilen Altın Çekül ödüllerinde ABS Plus Kör Kalıp Sistemi ile Yılın İnovatif Kaba Yapı Ürünü ödülünü aldık.
  • 2021 – Boşluklu döşeme kör kalıplarını Volimax markası ile Türkiye’de üretmeye başladık. ABS Kör Kalıp çözümleri toplam 1.000.000 m2’den fazla alanda kullanıldı.

Sürdürülebilirliğimiz; güvenilir ve sağduyulu yönetim anlayışımız ve müşterilerimize, tedarikçilerimize, alt yüklenicilerimize, insan ve doğaya sevgili ve saygılı davranmamızdan geliyor.

ABS olarak, işimizin ahlak ve etiğini göz önünde bulundurarak, bizi başarılı kılan temeller üzerinde çalışmaya devam edeceğimizi taahhüt ederek; geçtiğimiz 10 yıllık başarı için, ortaklarımıza, çalışanlarımıza, tedarikçilerimize, bizi tercih eden iş ortaklarımıza ve müşterilerimize teşekkür ediyor ve önümüzdeki on yıllar boyunca çalışmayı dört gözle bekliyoruz. Saygılarımızla” dedi.

İlgili Haberler

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]