Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Kadıköy’de resmi törende CHP’li Başkandan skandal hareket!

Yayınlanma:
ABONE OL

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99’ncu yıl dönümünde, Kadıköy Meydanında yapılan resmi törende CHP Kadıköy İlçe Başkanı Ali Narin skandal bir davranışta bulunarak tepkileri üzerine çekti.

Tören başlamasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajının okunduğu esnada CHP Kadıköy İlçe Başkanı Ali Narin protokol sırasında bulunduğu esnada tören alanında mesaj bitinceye kadar arkasını dönerek kendince tavır sergiledi.

Yaşanan bu skandal bu durumu AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. Fatih Kaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dile getirdi.

Kaya, “CHP İlçe Başkanının bu çirkin eylemini şiddetle kınıyorum”

Sevgili Kadıköy’lüler. Bu sabah Devlet – Millet elele 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları için Kadıköy Rıhtım tören alanında bulunduğumuz esnada hoş olmayan bir durum gerçekleşmiştir.

Türkiye Cumhuriyetinin seçilmiş Cumhurbaşkanı, aynı zamanda Başkomutan olan Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN’ın Kutlama mesajı okunurken CHP ilçe başkanı Ali Narin, huzurunda durduğumuz Atatürk anıtına sırtını dönerek en hafif tabiri ile nezaketsiz, terbiyesiz, saygısız bir eylem gerçekleştirmiştir. Kadıköy halkına soruyoruz: Birlik ve beraberliği en üst seviyede yaşamamız gereken bu Bayram gününde Cumhurbaşkanımızın kutlama mesajının içindeki hangi cümle kendisini rahatsız etmiştir? Öyle ki daha mesaj okunmaya başlarken bir önyargı ile bu saygısızlığı yapmıştır. Mesajda 84 Milyonun birlik ve berberliğinin temenni edilmesi mi, Bu toprakların ebediyen bu Milletin yurdu olarak kalacağına olan inancın belirtilmesi mi, yoksa Şehitlerimizin Hayırla yâd edilmesi mi chp ilçe başkanını rahatsız etmiş ve bu ahlak dışı eylemi gerçekleştirmesine sebep olmuştur?

Ak Parti Kadıköy İlçe Başkanı olarak CHP İlçe Başkanının bu çirkin eylemini şiddetle kınıyorum. Kendisini, hiç olmazsa Milletimizin birlik ve beraberliğinin pekiştiği bu özel günleri sabote edip gölge düşürmekten vazgeçmeye, Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e ve Başkomutan Sn. Cumhurbaşkanımıza yaptığı bu saygısızca davranıştan ötürü özür dilemeye davet ediyorum” dedi.

İlgili Haberler

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Genel
07 Nisan 2024
MABEL MATİZ’DEN SABA TÜMER’E ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Saba Tümer’in yapımcılığını Hann Yapım’ın üstlendiği, Peyman’ın sponsorluğunda kendi kanalında yayınlanan “Saba Tümer’le” isimli YouTube programının bu haftaki konuğu Mabel Matiz oldu. Mabel Matiz, Hann Sahne’nin ev sahipliği yaptığı, Saba Tümer’in YouTube programı “Saba Tümer’le” de çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aşk Aşeriyorum Saba Tümer, programının ikinci bölümünde çok sevdiği Mabel Matiz’i ağırladı. Tümer’in; “Bazen ruhun, bedenin […]