Slot Giriş

Slot Siteleri

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

İstanbul’un göbeğinde dubalı, sopalı ve bıçaklı meydan kavgası

Yayınlanma:
ABONE OL

İstanbul Çağlayan’da önceden aralarında husumet bulunan iki grup arasında başlayan sözlü tartışma dubalı, bıçaklı ve sopalı kavgaya dönüştü.

Yumruk ve tekmelerinde havada uçuştuğu meydan kavgası kameralara yansırken, bıçak ve sopa darbeleriyle ağır yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırıldı. Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, kavgaya karışan ve kaçan 3 şüpheliyi olaydan 4 saat sonra kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı.

İstanbul’un göbeğinde dubalı, sopalı ve bıçaklı meydan kavgası kamerada – Tıkla İzle

Olay, dün saat 13.30 sıralarında Kağıthane Çağlayan’da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre önceden aralarında husumet bulunan 2 grup, cadde üzerinde karşı karşıya geldi. Sözlü olarak başlayan ve küfürleşmeye varan tartışma yerini kavgaya bıraktı. Bıçakların ve sopaların çekilmesi üzerine taraflar birbirine saldırmaya başladı. Dakikalarca süren kavgada bıçak ve sopayla saldıran gruba diğer grup duba ve sopalarla karşılık verdi. Kavgada sırtından 3 kez ve kafa kısmından 2 kez bıçakla yaralanan Bayram Yavuz ve Murat Yavuz ağır yaralanarak yere savruldu.

Duba, sopa ve bıçaklarla güpegündüz birbirine girdiler

Kavgaya karışan diğer 3 şüpheli ise olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Olayın ardından ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla ağır yaralı olan Bayram Yavuz’u Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine, Murat Yavuz’u ise İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırarak tedavi altına aldı. Ameliyata alınan iki yaralının hayati tehlikelerinin olduğu öğrenildi. Öte yandan meydan kavgasında yaşanan dehşet anları ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Yere düşürüp defalarca bıçakladı sopayla darp etti

Görüntülerde, cadde üzerine kamyonetle gelen iki taraf sözlü olarak tartışmaya başlıyor. Ardından kamyonetin kasasından ve içerisinden inen şahıslar diğer gruptaki şahıslarla birbirine giriyor. Şahıslardan biri eline aldığı tahta parçalarıyla saldırırken, diğer gruptaki şahıslar ise eline geçirdikleri dubalarla karşılık veriyor. Kavga devam ettiği esnada şahıslardan biri eline aldığı bıçakla diğer gruptaki bir şahsı defalarca bıçaklıyor. Yere düşen şahsın üstüne çıkan saldırgan burada da bıçaklamaya devam ediyor. Bir başka saldırgan ise sopayla şahıslara saldırıyor. Vatandaşların araya girmesiyle sopalı ve bıçaklı saldırganlar kaçarken, yere yığılan yaralı şahsı vatandaşların kamyonetin kasasına taşıyor.

Kağıthane polisi 4 saat sonra kıskıvrak yakaladı

Öte yandan olayla ilgili çalışma başlatan Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri, vatandaşların ifadelerine başvurarak çevredeki güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Hastaneye kaldırılan yaralılarla da görüşen polis ekipleri, şüphelilerin eşkallerini belirleyerek kimliklerini tespit etti. Yaklaşık 4 saat içerisinde çalışmalarını tamamlayan Kağıthane polisi, Murat Yavuz ve Bayram Yavuz’u ağır şekilde yaralayan Tahir G, Hasan Hüseyin G. ve Kenan G’yi kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı. Hastanede sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, emniyete götürüldü. Şahısların ifadelerinde “biz bıçak kullanmadık, kendi kendilerini bıçakladılar” dedikleri öğrenildi.

Şahıslar emniyette ifadelerinin alınması ve adli işlemlerinin yapılmasının ardından adliyeye sevk edildi.

İlgili Haberler

Genel
26 Mart 2024
Snowboard’un harika çocuğu Dağhan Güler Türkiye şampiyonu

Bursalı snowboard sporcusu 13 yaşındaki Dağhan Güler, bu yıl düzenlenen ‘Giant (geniş) Slalom’ ve ‘Slalom’ yarışlarında topladığı 455 puanla klasmanda Türkiye birincisi oldu. Henüz 6 yaşında başladığı ve yıllar içinde adeta gönül verdiği snowboard sporunu profesyonel olarak sürdüren Dağhan Güler, bu yıl elde ettiği başarılarla gururlandırdı.   Türkiye Kayak Federasyonu’nca düzenlenen 2023-2024 Sezonu Snowboard Alpine […]

Genel
25 Mart 2024
Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Sunuculuğuna Bekir Köse yapıyor

TRT1’in uzun soluklu ve en çok izlenen programlarından bir tanesi olan “Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması”, 8. sezona sunucu değişikliğiyle girdi. Bu yılın sunucusu, modern tarzı ve sesiyle dikkat çeken Bekir Köse oldu. 11 yaşında Kuran’ı ezberleyerek hafız olan olan ünlü sunucunun Ramazan ayı boyunca sunacağı program, 8 sezondur yüzlerce başvuru alıyor. FİNALE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN […]

Etkinlikler
23 Mart 2024
AKBANK SANAT’TA YENİ SERGİ “Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası”

Sanatın her disiplinine kapılarını açan Akbank Sanat, bu kez bilgisayar oyunları dünyasını sanatla buluşturan ‘Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası’ adlı sergiye ev sahipliği yapıyor.  Küratörlüğünü Zeynep Arınç ve Güven Çatak’ın üstlendiği sergi, 26 Mart – 18 Mayıs 2024 tarihi arasında Akbank Sanat’ta sanatseverler ve oyun tutkunları ile buluşuyor. Günümüzde bilgisayar oyunlarının hayatımızın vazgeçilmez bir parçası […]

Büyükşehir
23 Mart 2024
İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nden “Verdi & Wagner” Gala Konser

İstanbul Devlet Opera ve Balesi, “Giuseppe Verdi & Richard Wagner” Gala Konseri ile, 30 Mart 2024 günü Atatürk Kültür Merkezi – Türk Telekom Opera Salonu’nda sanatseverle buluşuyor… İtalyan operasının babası olarak bilinen Giuseppe Verdi ve Alman opera literatürünün en büyük bestecisi olarak anılan Richard Wagner’in tezatlıkları ve ortak noktalarının buluştuğu konserde, bu iki bestecinin şan […]