MENÜ ☰
Volimax
Esentepe Avrupa Konutları
Kadıköy Gazetesi » Manşet, Toplum » Kadıköy’de hatalı geçiş yapan otomobil sürücüsü kazaya neden oldu

Kadıköy’de hatalı geçiş yapan otomobil sürücüsü kazaya neden oldu



Kadıköy’de hatalı geçiş yapan otomobil sürücüsü zincirleme kazaya neden oldu. iki otomobil ve İBB’ye ait bir cenaze aracının karıştığı kazada biri ağır 3 kişi yaralandı. Araçta sıkışan yaşlı kadının kurtarıldığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

E-5 karayolu Kadıköy mevki’inde iddiaya göre sürücüsünün yolda hatalı geçiş yaptığı otomobile seyir halinde olan bir cenaze araç çarptı. İBB’ye ait olan cenaze aracına da arkadan gelen başka bir otomobilin çarpmasıyla zincirleme kaza meydana geldi. Arkadan gelen diğer araçlar kaza karışan araçlara çarpmamak için yolun sağına ve soluna kaçmaya çalıştı. Kazada biri ağır olmak üzere 3 kişi yaralandı. Otomobilde sıkışarak ağır yaralanan yaşlı kadın itfaiyenin çabasıyla kurtarılarak ambulansa alındı. Yaralı kadın ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Kazaya karışan araçlardan birinin sürücüsü, “Cenaze aracının beyaz araca çarptığını gördüm. Vurmanın etkisiyle araç dönmeye başladı. Kaçmaya çalıştım kaçamadım. Kaldırma yapıştım. Yaralanan teyze vardı. Sıkışmış. İtfaiye ambulans geldi, götürdüler” dedi.

İtfaiyenin, otomobilde sıkışarak ağır yaralanan yaşlı kadını kurtardığı anlar vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde itfaiye araçta sıkışan kadını kurtarıyor. Kadın sağlık ekipleri tarafında sedyeyle ambulansa alınıyor.

📆 26 Mart 2020 Perşembe 13:39   ·   💬 0 yorum   ·  
ABS Kör Kalıp

KADIKÖY'DE HAVA

İSTANBUL

BLOG

YAZARLAR

Günsu ÖZKARAR
16 Şubat 2025 Pazar
Konuk YAZAR
05 Mart 2025 Çarşamba
Yusuf POLAT
23 Haziran 2025 Pazartesi

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR