MENÜ ☰
Volimax
Esentepe Avrupa Konutları
Kadıköy Gazetesi » Genel, Manşet, Spor » Emre Mor’un menajeri duyurdu: ‘Anlaşma tamam’

Emre Mor’un menajeri duyurdu: ‘Anlaşma tamam’



Galatasaray’ın, 22 yaşındaki Emre Mor’u kadrosuna kattığı duyuruldu. Emre Mor’un menajeri Erik Alonso, transfer için Galatasaray ile anlaşma sağlandığını açıkladı.

Bonservisi İspanyol ekibi Celta Vigo’da bulunan Emre Mor’un Galatasaray’a transfer olduğu duyuruldu. 22 yaşındaki futbolcunun menajerliğini yapan WBD Menajerlik Şirketi’nin CEO’su Erik Alonso, sosyal medya üzerinden transferi açıkladı. İspanyol basını da iki takım arasında anlaşma sağlandığını ve Emre Mor’un takım arkadaşlarıyla vedalaştığını yazdı. Genç orta saha oyuncusu, geçtiğimiz sezon 12 maçta 476 dakika süre alırken, gol veya asist üretemedi.  

📆 30 Temmuz 2019 Salı 19:05   ·   💬 0 yorum   ·  
ABS Kör Kalıp

KADIKÖY'DE HAVA

İSTANBUL

BLOG

YAZARLAR

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR

Kadıköy Gazetesi
Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.