MENÜ ☰
Volimax
Esentepe Avrupa Konutları
Kadıköy Gazetesi » Manşet, Toplum » Altyapı çalışmasında önce doğalgaz, ardından bu sorusu delindi

Altyapı çalışmasında önce doğalgaz, ardından bu sorusu delindi



İstanbul Avcılar’da altyapı çalışması sırasında önce doğalgaz, ardından bu sorusu delindi.

 

Edinilen bilgiye göre Avcılar Tahtakale Mahallesi’nde altyapı çalışması yapan iş makinesi, doğalgaz borusuna zarar verdi. Olay nedeniyle çevredeki bazı binalara doğalgaz verilemedi. Hasar giderilmeye çalışılırken bu kez de su borusu patladı. Borunun patlamasıyla sular dışarı fışkırırken, o anlar kameralara yansıdı.

Mahallede yaşanan üst üste kazalar, vatandaşları da isyan ettirdi. Yapılan çalışmalarla borulardaki hasarlar giderildi ve mahalledeki binalara tekrar doğalggaz verilmeye başlandı.

📆 01 Aralık 2018 Cumartesi 17:55   ·   💬 0 yorum   ·  
ABS Kör Kalıp

KADIKÖY'DE HAVA

İSTANBUL

BLOG

YAZARLAR

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR

Kadıköy Gazetesi
Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.