Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Saadetli Abdullah Sevim: “Ülkeye yazık ediyorlar”

Yayınlanma:
ABONE OL

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Abdullah Sevim partisinin divan toplantısında konuştu:  Bugün İstanbul, fildişi kulelerinde yaşayan, halktan kopuk yöneticilerin elinde.

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı’nın Kasım ayı divan toplantısı Maltepe Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Programa Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mesut Doğan da katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Abdullah Sevim, “Ülkemiz bugün çok sıkıntılı bir sürecin içerisinden geçiyor. Ekonomik kriz her geçen gün etkisini hissettiriyor. İktidar sahipleri, bir yandan kriz yok algısı oluşturmaya gayret etseler de bir yandan da krizin sorumluluğunu küçük esnafın üzerine yıkmaya çalışıyorlar. ‘Fırıncı ekmeği ucuzlatsın’ diyorlar. ‘Soğan stokları var’ diyorlar. Her sorunda olduğu gibi bir türlü aynaya bakmak, kendileriyle yüzleşmek, hatalarını kabul etmek istemiyorlar” şeklinde konuştu.

İKTİDAR HERŞEYİ MİLLİ MESELE OLARAK SUNUYOR

İktidarın hemen herşeyi “milli mesele” gibi sunma gayreti içerisinde olduğuna vurgu yapan Sevim, “Siyasi alanı ellerinden geldikçe daraltıyorlar. Daraltıyorlar ki, Kimse onları eleştiremesin. Kim onların dediğine aykırı bir kelam ediyorsa suçluyorlar, yaftalıyorlar, ötekileştiriyorlar” dedi.

ÜLKEYE YAZIK EDİYORLAR

İktidarın milli mesele olarakhemen hemen ne varsa, aslında siyasetin konusu olduğuna değinen Abdullah Sevim, “AK Parti ve MHP’den oluşan ‘milliyetçi muhafazakar’ iktidar, herşeyi milli mesele haline getirerek yanlış yapıyor. Siyaseten kazanmak için, yanlışlarını örtmek için, muhalefetin sesini kısmak için inanın bana ülkemize yazık ediyorlar. Herşeye rağmen bizler, her şartta doğru bildiğimizi söyleyecek ve her türlü baskıya aldırış etmeden yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

İSTANBUL’U YÖNETENLER SORUNLARI ÇÖZEMEZ

Konuşmasına yerel seçimlere yönelik değerlendirmelerle devam eden Başkan Sevim, “Bugün İstanbul’un hali hepimizin malumu. Bugün İstanbul’u yönetenler sorunlara çözüm olmaktan çok uzakta. Bugün İstanbul’u bu hale getirenler, İstanbulluyla birlikte yaşamıyor. Bugün İstanbul, fildişi kulelerinde yaşayan, halktan kopuk yöneticilerin elinde” şeklinde konuştu.

SİZ HİÇ METROBÜSE BİNEBİLMEK İÇİN YARIŞTINIZ MI?

Konuşmasına İstanbul’u yönetenlere sorular yönelterek devam eden Sevim: “Siz, İstanbul’un cadde ve sokaklarında en son ne zaman dolaştınız? Siz, hiç ‘acaba oturarak seyahat edebilir miyim?’ ümidiyle bir sonraki otobüsü beklediniz mi? Siz, hiç ayakta bile olsa metrobüse binebilmek için yarıştınız mı? Siz, hiç metroya binebilmek için köşekapmaca oynadınız mı? Siz, hiç ailenizle birlikte toplu taşıma araçlarını kullanma gerginliğini yaşadınız mı? Siz, hiç fazla fatura gelir korkusuyla musluğu kıstınız mı? Siz, hiç doğalgaz faturasından ürküp battaniyelere sarıldınız mı? Siz, hiç çakarlarınızı kullanmadan şehrin trafiğinde saatlerinizi harcadınız mı? Yolda biriken yağmur suları sizi hiç ıslattı mı? Siz, hiç ucuz olsun diye gittiğiniz sosyal tesislerde uzayıp giden yemek sırasına adınızı yazdırdınız mı? Siz, hiç evinizin önündeki karı kendiniz küremek zorunda kaldınız mı? Siz, hiç Kartal sırtlarından, Küçük Çamlıca’dan şehri izlemek isteyipte, manzarayı hançerleyen gökdelenlere maruz kaldınız mı? Siz, hiç çöpü toplanmamış bir sokakta yaşamak zorunda kaldınız mı? Siz, hiç betona boğduğunuz bir semtte gökyüzüne hasret yaşadınız mı? Siz, hiç aracınızı park edebilmek için evinizin etrafında defalarca tur attınız mı? Siz, hiç sokakları parselleyip adına otopark dediğiniz alanlara fahiş ücretler ödediniz mi? Siz, hiç evinizin musluğundan su içmeye kalktınız mı? Siz, hiç yağan her yağmurla dere ve göllere dönüşen sokaklarda yürümek zorunda kaldınız mı? Siz hiç adaletsiz kentsel dönüşüm uygulamarı sonucunda evinizden, yurdunuzdan oldunuz mu? Siz hiç Edirnekapı’da, Şirinevler’de üstgeçitlerde insan trafiği arasında yol almak zorunda kaldınız mı? Siz, hiç İstanbul’un saymakla bitmeyen problemlerini yaşadınız mı?” diye konuştu.

SORUNLARI ANCAK BİZ ÇÖZERİZ

İstanbul’u yönetenlerin bu sorunları yaşamadığını hatta bunlardan haberleri dahi olmadığını söyleyen Dr. Sevim, “Sorunlardan da, çözümlerinden de çok ama çok uzaksınız. Bilmediğiniz, yaşamadığınız sorunu elbette çözemezsiniz. Oysa biz buşehri yaşıyoruz. Biz bu şehirde yaşıyoruz. Biz İstanbul’uz. Biz İstanbulluyuz. Biz kentimizin de, komşularımızında sorunlarını çok iyi biliyoruz. İşte bu yüzden bu sorunları ancak biz çözebiliriz” dedi.

KIŞ GÜNÜ KÖPRÜNÜN ALTINDA SIĞINAN YAVRULARIMIZI KURTARMANIN HEYECANINI İSTİYORUM

Belediye seçimlerine 125 gün kaldığını ifade eden Abdullah Sevim, teşkilat mensuplarına seslenerek, “Çalışmalarımızı giderek artan bir süratle yürütmek zorundayız. Hepiniz hatırlarsınız, Erbakan Hocamız bizlerden ‘heyecan’ istiyordu. Şimdi ben de sizlerden heyecan istiyorum. İstanbul’u yeniden Milli Görüş’le buluşturmanın heyecanını istiyorum. İstanbul’un Fethi’ni kutlamak yetmez, Fatih’in emaneti İstanbul’a sahip çıkmanın heyecanını istiyorum. Yollar köprüler yapmak yetmez, kış günü o köprünün altına sığınan yavrularımızı kurtarmanın heyecanını istiyorum. Belediyecilik sadece mühendislik değildir. İnsan odaklı hizmetlere imza atmanın heyecanını istiyorum. Şehir rant değildir, belediyelere insanı önceleyen bir anlayışı hakim kılmanın heyecanını istiyorum. Seçim kazanmak yetmez, şehri insanımızla birlikte yönetmenin heyecanını istiyorum” diye konuştu.

İŞİ EHLİNE VERMEYE HAZIR MISINIZ?

Daha sonra parti mensuplarını ayağa kalkmaya davet eden İstanbul’un Ağabeyi Abdullah Sevim, “İstanbul’umuza ‘dünyamızın başşehri’ diyen Erbakan Hocamızı düşleyin. İstanbul’a ve İstanbulluya söz verin. Fatih Sultan Mehmet’in emanetine sahip çıkmaya hazır mısınız? İstanbul’u yeniden Milli Görüş’le buluşturmaya hazır mısınız? İstanbul’da yeniden efsane hizmetlere imza atmaya hazır mısınız? İstanbul’u yeniden yaşanabilir kılmaya hazır mısınız İstanbul’u evimiz, İstanbulluyu ailemiz olarak görmeye hazır mısınız? İşi ehline vermeye hazır mısınız? 39 ilçeye Saadet mührünü vurmaya hazır mısınız?” diye sordu.

Partililerden “hazırız” cevabı alan Sevim, “Siz hazırsanız, biz de hazırız. Hazır ol İstanbul. Bekle zafer şarkılarıyla geçişimizi. Bekle bizi İstanbul” diyerek sözlerini sonlandırdı.

İlgili Haberler

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Genel
07 Nisan 2024
MABEL MATİZ’DEN SABA TÜMER’E ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Saba Tümer’in yapımcılığını Hann Yapım’ın üstlendiği, Peyman’ın sponsorluğunda kendi kanalında yayınlanan “Saba Tümer’le” isimli YouTube programının bu haftaki konuğu Mabel Matiz oldu. Mabel Matiz, Hann Sahne’nin ev sahipliği yaptığı, Saba Tümer’in YouTube programı “Saba Tümer’le” de çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aşk Aşeriyorum İLGİLİ HABER Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen görevine başladı Saba Tümer, programının […]