Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Teknik Yapı imzasıyla Denizli’nin Ödüllü Kültür Merkezi açıldı

Yayınlanma:
ABONE OL

Teknik Yapı tarafından inşa edilen ve “En iyi Sosyo-Kültürel projesi” ödülünü alan “Denizli Kültür Merkezi”, 35 milyon liralık bir yatırım sonucunda görkemli bir açılışla hizmete girdi

Denizli Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşılıoğlu, Emlak Konut Genel Müdür Yardımcısı Sinan Ayoğlu, Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım ve Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, Merkez Efendi Belediyesi bünyesinde hizmet verecek olan ve 35 milyon liralık yatırımla gerçekleştirilen Denizli Kültür Merkezi’nin açılışında hazır bulundular.

Kültür Merkezi’nin açılışında konuşan Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, Denizli’ye yakışan bir eser inşa etmekten gurur duyduğunu vurguladı. Dünyanın en güzel doğa harikalarından birine sahip Denizli’nin aynı zamanda kültürel zenginlik açısından da dünya tarihi sayfalarında önemli bir yere sahip olduğuna vurgu yapan Başkan Durbakayım “Bu güzide şehrimiz aynı zamanda Sosyo-Kültürel gelişmişlik açısından parmakla gösterilen en güzel örneklerden biridir. Teknik Yapı olarak bu özel ve güzel şehrimizdeki kültür sanat etkinliklerine ev sahipliği yapacak bir eser kazandırmaktan gurur duyuyoruz” şeklinde konuştu.

Belediye’nin maddi ve manevi desteği

Teknik Yapı’nın, Emlak Konut GYO güvencesi altında 2016 yılında Evora Denizli’ye başlarken proje kapsamında yaklaşık 5 bin metrekarelik bir sosyal tesis yapmayı taahhüt ettiğini hatırlatan Başkan Nazmi Durbakayım “Belediye Başkanımız Sayın Muhammet Subaşıoğlu’nun maddi ve manevi destekleri hep yanımızda oldu. Başkanımızın telkini ve teşviki ile 5 bin metrekarelik sosyal tesis inşaatını 16 bin metrekareye çıkardık. Çünkü Denizli ve güzide Denizli halkı bunu hak ediyor” açıklamasında bulundu.

Konuşmasına “KÜLTÜR MERKEZİ’nin yapılması talimatını bizlere veren Bakanımız Sayın Murat KURUM’a da buradan böyle bir eseri inşa etmemize vesile oldukları için şükranlarımızı sunarız” şeklinde devam eden Nazmi Durbakayım, sosyal sorumluluk kapsamında ödül sahibi olan projenin içinde yapılacak etkinlikler ile daha nice ödüller kazanacağına inancı olduğunun altını çizdi.

Her detayı düşünülen bir merkez

Emlak Konut GYO güvencesiyle Teknik Yapı’nın sosyal sorumluluk çerçevesinde yapımına başladığı Kültür Merkezi, Denizli’nin modern ve prestijli konut ve ticaret alanlarının hemen yanında yer alıyor. Modern bir bakış açısı ile tasarlanan proje, kabuklarla kütlesel geometri tasarıma ve net hatlara sahip. Birden çok fonksiyona aynı anda hizmet edebilen proje, aynı zamanda kompleks bir yapı olarak ele alınarak bütün mekanların birlikte kullanılabilmesine olanak sağlayacak şekilde tasarlandı.

Nüfusu giderek artan Denizli’de önemli bir ihtiyaca çok konforlu ve disiplinli bir şekilde cevap verecek olan Kültür Merkezi, ayrıca çok amaçlı salonda kültürel birçok etkinlik, sinema, tiyatro, konferans, tanıtım, toplantı, seminer, gösteri, konser gibi birçok etkinliğe ev sahipliği yapabilecek.

Projede, arazi eğiminden de faydalanılarak 3 farklı ana giriş noktası bulunuyor. Bu sayede 3 salon da birbirinden bağımsız ve aynı anda hizmet verebiliyor. Aynı zamanda, iç mekandaki fonksiyonel bağlantılar sayesinde 3 salon da birlikte kullanılabiliyor.

Projede, 1 adet 500 kişilik tüm gereksinimlere cevap verebilen nikah salonu, 1 adet 703 kişilik tiyatro, konferans, nikah gibi toplantılara hizmet verebilen çok amaçlı salon yer alırken önünde yaklaşık 1000 m²’lik merasim alanı yer alıyor. Aynı anda 3 nikah salonu ve çok amaçlı salonların hizmet verdiği Kültür Merkezi’nde ayrıca VIP bölümü, salon, çalışma odaları ile 222’si kapalı, 28’si açık olmak üzere 250 araçlık otopark mevcut. Söz konusu alanları destekleyen kafeteryalar ile bay-bayan mescit yer alıyor. Toplam 8 dönüm arsa üzerinde yükselen Kültür Merkezi’nin etrafında 3,8 dönümlük alan peyzaja ayrıldı.

İlgili Haberler

Kadikoy’s Digitized Youth Spearhead Bitcoin Revolution, Shaping Future of Turkish Economy
Kadikoy’s Digitized Youth Spearhead Bitcoin Revolution, Shaping Future of Turkish Economy

Sunday, November 14, Kadikoy- The captivating district of Kadikoy in Istanbul is popularly known for its vibrant energy, historic marketplaces, and most recently, its enthusiastic digitized youth. Kadikoy’s younger demographic has successfully harnessed the potentials of blockchain technology, creating a new wave of economic revolution within the district. It’s the Youth of Kadikoy vs. the […]

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Genel
07 Nisan 2024
MABEL MATİZ’DEN SABA TÜMER’E ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Saba Tümer’in yapımcılığını Hann Yapım’ın üstlendiği, Peyman’ın sponsorluğunda kendi kanalında yayınlanan “Saba Tümer’le” isimli YouTube programının bu haftaki konuğu Mabel Matiz oldu. Mabel Matiz, Hann Sahne’nin ev sahipliği yaptığı, Saba Tümer’in YouTube programı “Saba Tümer’le” de çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aşk Aşeriyorum İLGİLİ HABER 08 – 14 Nisan 2024 Astroloji haftalık yorum: 08 Nisan Güneş Tutulmasına […]