MENÜ ☰
Esentepe Avrupa Konutları
Kadıköy Gazetesi » Manşet, Toplum » Başından vurulmuş erkek cesedi bulundu

Başından vurulmuş erkek cesedi bulundu



Sancaktepe’de boş bir arazide başından vurulmuş halde kimliği belirsiz genç bir erkeğin cesedi bulundu. Sancaktepe’de boş bir arazide kafasından silahla vurulmuş halde kimliği belirsiz bir erkek cesedi bulundu. Jandarma cesedin kimliği belirlemek için çalışma başlattı.

 

VATANDAŞLAR İHBAR ETTİ

 

Abdurrahmangazi mahallesi, Adalet sokak’ta, boş bir arazide, saat 23.30 sıralarında başından vurulmuş halde genç bir erkek cesedi bulundu. Mahallede yaşayan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

 

KİMLİK ÇIKMADI

 

Polis ekipleri çevre güvenliği alarak delil topladı. Yapılan incelemede şahsın üzerinde kimlik çıkmadığı bildirildi. Şahsın kimliğini belirlemeye çalışan polis ekipleri, fail yada failleri yakalamak için çalışma başlattı.

📆 06 Ağustos 2018 Pazartesi 09:40   ·   💬 0 yorum   ·  
ABS Kör Kalıp

KADIKÖY'DE HAVA

İSTANBUL

BLOG

YAZARLAR

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR

Kadıköy Gazetesi
Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.