Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Kadıköy’de Yaz Spor Okulu’na çocuklardan ilgi

Yayınlanma:
ABONE OL

Kadıköy Belediyesi’nin dolu dolu bir programla Kadıköylü çocuklara sunduğu Yaz Spor Okulu’na çocuklardan ilgi yoğun.

20 Haziran’da kapılarını açan Yaz Spor Okulu’na çocukların ilgisi yoğun oldu. Programdan bin 783 çocuk yararlanıyor. Lisanslı eğitmenler tarafından uygulanan programda çocuklar spor yapma imkanına kavuşuyor ve yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirerek yeteneklerini keşfediyor.

6 MERKEZDE 11 BRANŞ

Bu yıl programını daha da genişleterek futbol, basketbol, voleybol, tenis, yüzme, zumba kids, jimnastik, satranç, masa tenisi, eğitsel oyunlar ve geleneksel çocuk oyunları ile 11 branşta eğitim veren Kadıköy Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü bu eğitimleri Koşuyolu Parkı Spor Merkezi, Kalamış Spor Merkezi, Acıbadem Spor Merkezi, Yeşil Çeşme Spor Merkezi, Göztepe Spor Merkezi ve Caferağa Spor Salonu’nun bulunduğu 6 merkezde gerçekleştiriyor.

17 Ağustos’a kadar sürecek programda sadece Koşuyolu ve Kalamış Spor Merkezleri’nde eğitim iki dönem şeklinde kurgulandı. Bu iki merkezde ilk dönem 13 Temmuz’da son bulacakken ikinci dönem ise 23 Temmuz’da başlayacak.

Lisanslı eğitmenler gözetiminde uygulanan Yaz Spor Okulu’ndan yararlanan çocuklar buralarda aktivitelere katılıyor, yeni arkadaşlıklar ediniyor ve spora farkındalık geliştiriyor.Çocuklarının spor, eğlence ve dostluk üçgeninde yaz tatillerini dolu dolu geçirdiklerini belirten ebeveynler gerek eğitimin kalitesinden gerekse sağlanan imkanlardan memnun olduklarını ifade ediyor.

“SAĞLIKLI İNSAN SAĞLIKLI DÜŞÜNÜR”

Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, öğrencilerin erken yaşta sporla tanışmasından memnuniyet duyduğunu belirterek, “Çocuklar bu ülkenin geleceği, umudu. Onların iyi eğitim alması, sağlıklı büyümesi için çalışmak zorundayız. Sağlıklı insan sağlıklı düşünür. Kadıköy Belediyesi olarak çocuk ve gençlere yönelik çalışmalara büyük önem veriyoruz. Onların hem spor yapmasını hem sanat eğitimi almasını destekliyoruz. Çocuk sanat merkezimiz, yaz spor okullarımız, yaz tiyatro festivalimiz, etüt merkezlerimiz ile her alanda yanlarında olmaya destek vermeye çalışıyoruz. Onların bu faaliyetlerden faydalandıklarını ve mutlu olduklarını görmek çok güzel.” dedi.

PLAJ VOLEYBOLU YAZ OKULU BAŞLADI

Kadıköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün her yıl olduğu gibi bu yaz da hazırladığı Yaz Okulu programından bir tanesi de Plaj Voleybolu. Usta voleybol antrenörü Vefa Şimşek’in eğitim verdiği ve 12 – 15 yaş arası çocuklara yönelik düzenlenen Plaj Voleybolu Yaz Okulu 17 Ağustos’a kadar devam edecek. Hafta içi her gün 08:00 – 10:30 saatleri arasında yapılan dersler Kalamış Gençlik Merkezi’nde bulunan kum sahada gerçekleşiyor.

İlgili Haberler

Büyükşehir
26 Nisan 2024
Galataport İstanbul’a Avrupa Birliği’nden Ödül!

Galataport İstanbul, inşaattan işletme dönemine uzanan çalışmalarında sergilediği çevre dostu yaklaşımla ödülleri arasına bir yenisini ekledi. Dünyadaki okyanus ve denizleri kurtarmayı hedefleyen BlueMissionMed Koordinasyon ve Destek Hareketi, Galataport İstanbul ekibinin faaliyetlerini “Çevreye Duyarlı Girişimci ve Kişilik” ödülüyle taçlandırdı.   İstanbul’un dünyaya denizden açılan kapısı Galataport İstanbul, geniş ödül yelpazesine bir yenisini daha ekledi. İnovatif projeleri […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB Başkanı İmamoğlu, 23 Nisan’da Koltuğunu Ali Selim Metli’ye Devretti

BAŞKANI METLİ’DEN İLK TALİMATLAR: OKULLARA ÖĞRENCİ DOLAPLARI YAPILSIN, HER OKULDA YEMEKHANE OLSUN İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yıldönümünde koltuğunu, ilkokul 3. sınıf öğrencisi Ali Selim Metli’ye devretti. Başkan Metli’nin ilk talimatları, “Bütün okullarda öğrenci dolapları yapılmasını istiyorum. Çünkü, çantalarımızı taşımakta zorlanıyoruz. Bir de okullarımızda yemekhaneler olmasını istiyoruz. Bize […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB, 23 Nisan kutlamasını Üsküdar Meydanı’nda yaptı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kentin farklı noktalarında gün boyu süren organizasyonlarla kutladı. Bu programların birçoğuna katılan ve 23 Nisan coşkusuna ortak olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bayramın finalini Üsküdar Meydanı’nı dolduran İstanbullularla birlikte yaptı. Eşi Dr. Dilek Kaya İmamoğlu’yla birlikte el ele sahneye çıkan İmamoğlu’na, 15 farklı ülkeden […]

Büyükşehir
26 Nisan 2024
7. İSTANBUL ÇOCUK VE GENÇLİK SANAT BİENALİ BAŞLADI

12 ülkeden 5.250 çocuk ve genç ‘umut’ için İstanbul’da buluşuyor   İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali başladı. İki yılda bir düzenlenen bienalin bu yılki konsepti ‘Umut’ olarak belirlendi. Bienal kapsamında 5 bin 250 çocuk ve gencin 579 projesi bir ay boyunca İstanbul’un farklı merkezlerinde sergilenecek. 2010 yılından bu yana 31 ülkeden katılımın olduğu 7. İstanbul […]