MENÜ ☰
Volimax
Esentepe Avrupa Konutları
Kadıköy Gazetesi » Kültür-Sanat, Manşet, Toplum » ‘Karanlıktan Aydınlığa’ Can Aydoğmuş ile söyleşi ve imza

‘Karanlıktan Aydınlığa’ Can Aydoğmuş ile söyleşi ve imza



Gazeteci – Yazar Can Aydoğmuş, kendi hayatında karanlıktan aydınlığa yaptığı yolculuğu anlatmak ve okuyucularının sorularını yanıtlamak üzere Caddebostan Kültür Merkezi’ nde okuyucuları ile buluşuyor.

Yaşadığımız Dünya’da ve kendi hayatlarımızda kapkaranlık zamanlar yaşıyoruz. Peki bu karanlık zamanlardan aydınlığa nasıl geçeceğiz? Karanlıktan Aydınlığa geçmek için ne yapmalıyız? Nerelerde yanlışlar yapıyoruz? Karanlıktan Aydınlığa ilerlememiz için bizlere neler yardımcı olabilir? Yazar Can Aydoğmuş’ un Karanlıktan Aydınlığa konuşmasına hepiniz davetlisiniz. 

 

05 Mayıs 15.00 / CKM B Salonu / Ücretsiz

📆 03 Mayıs 2018 Perşembe 10:18   ·   💬 0 yorum   ·  
ABS Kör Kalıp

KADIKÖY'DE HAVA

İSTANBUL

BLOG

YAZARLAR

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR

Kadıköy Gazetesi
Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.