Slot Giriş

Slot Siteleri

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Kadıköy Ak Parti’de nöbet değişim yapıldı

Yayınlanma:
ABONE OL

AK Parti Kadıköy 6. Olağan Kongresi sona yapıldı. Kadıköy İmam Hatip Lisesi yanındaki 15 Temmuz Şehitler Konferans ve Spor Salonu’nda gerçekleşti.

Kongreye, İBB Başkanı Mevlüt Uysal, Ak Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak’ın yanı sıra Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Aile Sosyal Politikalar Bakanı Betül Sayan Kaya, Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Muş, İstanbul Milletvekili, Mehmet Metiner, Belma Satır, Hurşit Yıldırım, Osman Boyraz ve bazı İlçe Belediye Başkanları, İlçe Başkanları katıldı.

İsa Başkan’dan yeni Başkan Ahıakın’a tebrik

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin görevi Aydoğan Ahıakın’a devretmeden önce görev süreci boyunca kendisine yardımcı olan meslektaşlarına ve halka teşekkür etti. Teşekkürün ardından Şahin yerine geçen Ahıakın’a görevinde başarılar diledi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak kongreye birlikte geldi. Vatandaşlar tarafından yoğun bir coşkuyla karşılaşan Albayrak dakikalarca sevgi gösterisinin arasında kaldı.

Albayrak, Kadıköy’ü silkeleyeceğiz

Kongreye Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’ın konuşması damga vurdu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak “Tarihi günlerden geçiyoruz” diyen Albayrak, “100 yıl önceki savaştan daha şedit bir kurtuluş savaşıyla karşı karşıyayız. AK Parti’de siyaset yapmak herhangi bir siyasi partinin çatısı altında siyaset yapmaya benzemez. İşte bu bakımdan Kadıköy örnek ilçelerimizden bir tanesi, 15 Temmuz gecesi, Türkiye’nin birlik, kurtuluş ve bağımsızlık mücadelesinde, Cumhuriyetine sahip çıkmak için gerektiğinde canını vermekten çekinmeyecek bir duruş sergilediği tarihi gecede, başkanımız ve teşkilatımız Başkomutanın talimatıyla dik duruş sergiledi.” ifadelerini kullandı.

“2019’da AK belediyeciliği yeniden Kadıköy’e getireceğiz”

Kadıköy’ün mevcut durumu hak etmediğini dile getiren Albayrak, AK Parti teşkilatlarının burada başka bir söylem, aktif bir söylem ve farklı bir siyaset izlemesi gerektiğini söyledi.

Albayrak, yerli ve milli bir sürecin oluştuğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

“Kim bunun karşısında? Kim Mehmetçik’e moral vermek için sınıra gidenlere ihanet dili kullanıyor, bunu görüyoruz değil mi? Burası çok önemli ve siyaset üstü bir şey. Ne dedi Mustafa Kemal Atatürk; ‘Mevzu vatansa, gerisi teferruat.’ Sen Mustafa Kemal Atatürk’ün partisiyim diyeceksin, Mustafa Kemal Atatürk’e ihanet edeceksin, bu ülkeye ihanet edeceksin. Bunu görmemiz, göstermemiz, anlatmamız lazım.

Ülkenin nasıl bir ateş çemberinden geçtiğinin, ülkenin bekasının söz konusu olduğunun farkında olmayanlara gaflet uykusunda olanlar diyorum. Bu kardeşlerimizi silkeleyip, uyandıracağız. Bunu yaptığınız sürece belediyeyi de çok rahat alırız, 2019’da Başkomutanımızı, Genel Başkanımızı, Türkiye Cumhuriyeti tarihinin ilk Başkanı yaparız. Hiç şüpheniz olmasın.

AK Parti 81 milyonu kucaklayan Türkiye’nin şah damarı olan bir partidir. En sağdan en sola kadar herkesi kucaklayan bir partidir. Bunun içindir ki Cumhurbaşkanımızın bir Rabiası var. Sadece Kadıköy’ü, İstanbul’u değil tüm Türkiye’yi kucaklamamız lazım” dedi.

Konuşmaların ardından hazırlanan sandıklarda delegeler tarafından oy kullanma işlemi yapıldı. Yapılan sayımlar neticesinde yeni yönetim İlçe Başkanı Aydoğan Ahıakın’ın listesi kazanarak göreve başlamış oldu.

İlgili Haberler

Genel
26 Mart 2024
Snowboard’un harika çocuğu Dağhan Güler Türkiye şampiyonu

Bursalı snowboard sporcusu 13 yaşındaki Dağhan Güler, bu yıl düzenlenen ‘Giant (geniş) Slalom’ ve ‘Slalom’ yarışlarında topladığı 455 puanla klasmanda Türkiye birincisi oldu. Henüz 6 yaşında başladığı ve yıllar içinde adeta gönül verdiği snowboard sporunu profesyonel olarak sürdüren Dağhan Güler, bu yıl elde ettiği başarılarla gururlandırdı.   İLGİLİ HABER İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nden “Verdi […]

Genel
25 Mart 2024
Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Sunuculuğuna Bekir Köse yapıyor

TRT1’in uzun soluklu ve en çok izlenen programlarından bir tanesi olan “Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması”, 8. sezona sunucu değişikliğiyle girdi. Bu yılın sunucusu, modern tarzı ve sesiyle dikkat çeken Bekir Köse oldu. 11 yaşında Kuran’ı ezberleyerek hafız olan olan ünlü sunucunun Ramazan ayı boyunca sunacağı program, 8 sezondur yüzlerce başvuru alıyor. FİNALE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN […]

Belediye
24 Mart 2024
Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Mevcut İBB yönetimi tarafından balıkçı esnafının görmezden gelindiğini belirten Murat Kurum, “Her işte olduğu gibi yine balıkçı esnafımız da çaresiz bırakılmış, göz ardı edilmiş, görmezden gelinmiş. Aynı anlayışı aslında İstanbul’un her yerinde görüyoruz. İstanbul’un neresine gitseniz bir sorun, […]

Etkinlikler
23 Mart 2024
AKBANK SANAT’TA YENİ SERGİ “Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası”

Sanatın her disiplinine kapılarını açan Akbank Sanat, bu kez bilgisayar oyunları dünyasını sanatla buluşturan ‘Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası’ adlı sergiye ev sahipliği yapıyor.  Küratörlüğünü Zeynep Arınç ve Güven Çatak’ın üstlendiği sergi, 26 Mart – 18 Mayıs 2024 tarihi arasında Akbank Sanat’ta sanatseverler ve oyun tutkunları ile buluşuyor. Günümüzde bilgisayar oyunlarının hayatımızın vazgeçilmez bir parçası […]