MENÜ ☰
Volimax
Esentepe Avrupa Konutları
Kadıköy Gazetesi » Basında Kadıköy, Manşet, Toplum » Kadıköy eski İlçe Emniyet Müdürü gözaltına alındı

Kadıköy eski İlçe Emniyet Müdürü gözaltına alındı



Geçtiğimiz günlerde görevden alınan eski Kadıköy İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Kocaoğlu ve bazı polisler, yürütülen bir soruşturma kapsamında cumhuriyet savcısının talimatıyla gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünün Vatan Caddesi’ndeki yerleşkesine getirilen şüpheliler, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde sorgulanıyor.

Ayrıntılar geliyor…

📆 15 Şubat 2018 Perşembe 13:12   ·   💬 0 yorum   ·  
ABS Kör Kalıp

KADIKÖY'DE HAVA

İSTANBUL

BLOG

YAZARLAR

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR

Kadıköy Gazetesi
Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.