MENÜ ☰
Volimax
Esentepe Avrupa Konutları
Kadıköy Gazetesi » Eğitim, Manşet, Toplum » Ahmet Şimşek’te yarışmalar eğlenceli ve çekişmeli geçiyor

Ahmet Şimşek’te yarışmalar eğlenceli ve çekişmeli geçiyor



Ahmet Şimşek’te çekişmeli yarışmalar düzenleniyor.

Ahmet Şimşek Anadolu Lisesi Yabancı Diller bölümünün düzenlediği etkinlikler, yarışmalar eğlenceli ve çekişmeli geçiyor, unutulmayacak anlar yaşanıyor. Yabancı Dilin daha kolay ve kalıcı öğrenilebilmesi amacıyla 9. Sınıflar arasında düzenlenen “Kahoot” isimli yarışmada da öğrenciler hem eğlenerek öğrendiler, hem de unutamayacakları anlar yaşadılar. Yarışmanın sonunda 9-A sınıfından Tuana Akay Birinci, 9-B sınıfından Zeynep Ceren Erdem ikinci, 9-E sınıfından Eren Gündüz de üçüncü oldu.

“Derslerimiz rutin seyrinden kurtuluyor.”

Ahmet Şimşek Anadolu Lisesi Yabancı Diller Bölüm Başkanı Mine Koç “Kahoot” isimli yarışma hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Yabancı Diller bölümü olarak gerek sınavlarımızı gerek derslerimizi daha eğlenceli hale getirmek için çeşitli yöntemler uyguluyoruz. Bu tür etkinlik ve yarışmalar sayesinde gerçek, unutulmaz ve hatırası olan öğrenme ortamlarını yaratabiliyoruz. Böylece derslerimiz rutin seyrinden kurtuluyor, öğrencilerimiz daha aktif ve heyecanlı oluyor. Bu heyecanı öğrencilerimize sınıf ortamı dışında da yaşatmak istediğimiz için 9. Sınıflarımız arasında ‘Kahoot’ isimli yarışmamızı düzenledik. Öğrencilerimiz cep telefonlarıyla interaktif olarak yarışmaya katıldılar ve büyük bir heyecan yaşadılar.”

📆 15 Ocak 2018 Pazartesi 15:34   ·   💬 0 yorum   ·  
ABS Kör Kalıp

KADIKÖY'DE HAVA

İSTANBUL

BLOG

YAZARLAR

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR

Kadıköy Gazetesi
Gizliliğe genel bakış

Bu web sitesi, size mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmek için çerezleri kullanır. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve web sitemize döndüğünüzde sizi tanımak ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı olmak gibi işlevleri yerine getirir.