Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Tiyatrocular kendi iç yapılarına katkı sağlamak için çalıştay düzenlendi

Yayınlanma:
ABONE OL

Kadıköy Tiyatrolar Platformu çatısı altında bir araya gelen oyuncular kendi iç yapılarını ve işleyişlerini güçlendirmek ve sanatseverlerin beklentilerine daha fazla katkı sağlamak için çalıştay düzenledi.

İki yıl önce tiyatronun sorunlarını birlikte çözmek ve daha fazla insan ile buluşmak amacıyla bir araya gelen tiyatro sanatçıları Kadıköy Tiyatrolar Platformu’nu kurdu. 25 toplulukla yola çıkan Kadıköy Tiyatroları Platformu 60’ın üzerinde tiyatro grubunu bünyesinde buluşturdu.

Kadıköy Belediyesi işbirliği ile önemli projeleri hayata geçiren platform, geçtiğimiz aylarda “Benim Komşum Tiyatro” ile Kadıköy’deki 15 mahallede tiyatro atölyeleri gerçekleştirmiş, mahalleliyi tiyatro ile buluşturmuştu. Dünya Tiyatrolar Günü’nü şenlikle kutlayan platform yeni sezonu da şenlikle açmış 5 gün boyunca Kadıköy’ün 16 sahnesinde 24 oyun sahnelemişti.

Kadıköy’de yerleşik bir sahnesi olan veya sahnesi olmasa da oyunlarını ağırlıklı olarak Kadıköy seyircisiyle buluşturan tiyatro gruplarının kurduğu Kadıköy Tiyatroları Platformu hızla büyümeye ve gelişmeye devam ediyor.

Kadıköy Tiyatroları Platformu 04 Aralık’da gerçekleştirdiği “ÇALIŞTAY” ile yapısını, yönetim şeklini ve üretim kabiliyetini güçlendirmek yolunda önemli bir adım daha attı.

Kadıköy Belediyesi Tasarım Atölye’sinde (TAK) gerçekleşen Çalıştay’da platformun kendi içyapısını ve işleyişini güçlendirmenin, kültür sanat politikalarının pozitif gelişimi için üretim gücünü arttırmanın, etkin projeler yaratarak sanatseverlerin beklentilerine daha fazla katkı sağlamanın yollarını aradı.

Kadıköy Tiyatroları Platformu adına yapılan açıklamada “Açığa çıkan sinerjisiyle, başta Kadıköylüler olmak üzere tüm sanatseverleri heyecanlandıran “ÇALIŞTAY” yeni oluşumlar ve projeleri hayata geçirebilmek için Kadıköy Tiyatroları Platformu’nu daha da güçlendirdi” denildi. Platform çalıştayın sonuç bildirgesini ilerleyen günlerde açıklayacak.

İlgili Haberler

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Genel
07 Nisan 2024
MABEL MATİZ’DEN SABA TÜMER’E ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Saba Tümer’in yapımcılığını Hann Yapım’ın üstlendiği, Peyman’ın sponsorluğunda kendi kanalında yayınlanan “Saba Tümer’le” isimli YouTube programının bu haftaki konuğu Mabel Matiz oldu. Mabel Matiz, Hann Sahne’nin ev sahipliği yaptığı, Saba Tümer’in YouTube programı “Saba Tümer’le” de çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aşk Aşeriyorum İLGİLİ HABER Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen görevine başladı Saba Tümer, programının […]

Belediye
07 Nisan 2024
ŞİLE’NİN GENÇ BELEDİYE BAŞKANI ÖZGÜR KABADAYI GÖREVE BAŞLADI

31 Mart Yerel Seçimlerinde, Şilelilerin halkının desteğiyle %51.88 oy oranı ile Şile Belediye Başkanı seçilen Cumhuriyet Halk Partisi adayı Özgür Kabadayı, 4 Mart Perşembe günü Şile İlçe Seçim Kurulu’ndan düzenlenen mazbatayı vatandaşlarında yoğun katılımlarıyla birlikte teslim alarak başkanlık görevine resmen başladı. ŞİLE İÇİN YENİ BİR DÖNEM   İLGİLİ HABER Ataşehir’de yeni belediye başkanı Onursal Adıgüzel […]