MENÜ ☰
Volimax
Esentepe Avrupa Konutları
Kadıköy Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » Hırsızlar, 3 iş makinesinden 13 kez mazot çaldı

Hırsızlar, 3 iş makinesinden 13 kez mazot çaldı



Ümraniye’de alt yapı çalışması yapan 3 iş makinesinden 13 kez mazot çalındı. Şantiye çalışanları neredeyse her gün tekrarlanan mazot çalma olayından dolayı işlerini yapamadıklarını söyledi.

Ümraniye, Şile Otoyolu kenarında alt yapı çalışması yapan iş makinelerini mazot ve akülerinin çalınması, şantiye çalışanlarını bezdirdi. Hırsızlar 13 kez mazotu çaldıkları iş makinelerinin aksamlarını kırarak maddi zarar verdi.
Mağdur olduklarını söyleyen Şantiye Şefi Yusuf Ateş, “Biz burada altyapı çalışması yapıyoruz. Ama biz bir türlü burada çalışamıyoruz. Mazotlarımızı çalıyorlar, akülerimizi çalıyorlar. Makinelerin kapaklarını kırmışlar. Bu bizim başımıza 13- 14 kez geliyor. Mağduruz, maddi kayıplar veriyoruz. Bu maddi kayıplarda bize yansıyor, çalışmıyoruz. Maaşlarımızı sıkıntılı alıyoruz. Şu anda akülerimiz, mazotumuz olmadığı için çalışamıyoruz. Biz de geldik. Hiçbir iş yapamadan geri döneceğiz. Bu defalarca tekrarladı ne yapacağımızı bilmiyoruz, yetkilerden yardım istiyoruz. Memurlar geliyorlar, burayı geziyorlar. Olay yeri inceleme ekibi gelecek parmak izi alacak diyorlar. Ama herhangi bir olumlu sonuç alamadık” dedi.

📆 06 Kasım 2017 Pazartesi 10:16   ·   💬 0 yorum   ·  
ABS Kör Kalıp

KADIKÖY'DE HAVA

İSTANBUL

BLOG

YAZARLAR

Konuk YAZAR
24 Kasım 2025 Pazartesi
Yıldırım Gündoğdu
03 Şubat 2026 Salı
Yusuf POLAT
24 Aralık 2025 Çarşamba

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR