Slot Giriş

Slot Siteleri

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Erzurumspor’a turnike darbesi, Dadaşlardan TFF’ye turnike tepkisi!

Yayınlanma:
ABONE OL

Türkiye Futbol Federasyonu’nun 1. Lig maç girişleri için öngördüğü Passolig giriş turnikelerinin 4 aydır yapılmamasına tepki gösteren BB Erzurumspor taraftarları Yakutiye Kent Meydanı’nda toplanarak TFF’yi protesto etti.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun 1. Lig maç girişleri için öngördüğü Passolig giriş turnikelerinin 4 aydır yapılmamasına tepki gösteren BB Erzurumspor taraftarları Yakutiye Kent Meydanı’nda toplanarak TFF’yi protesto etti.
Geçtiğimiz yıl 2. Lig’de şampiyon olarak 2017-2018 sezonunda TFF 1. Lig’de mücadele etmeye hak kazanan BB Erzurumspor sezonun ilk dört haftasında kendi sahasında oynaması gereken iki müsabakayı turnikelerin yapılmaması nedeniyle Elazığ ve Rize’de oynamak durumunda kalmıştı. İlk yarı sonuna kadar turnikelerin yapılamayacağının açıklanması üzerine BB Erzurumspor taraftarları bugün meydanda toplanarak TFF yönetimine tepki gösterdi.
BB Erzurumspor taraftarları Dadaşlar Grubu’nun koordinesinde TFF’yi kınayan temsili çelengi meydana bıraktılar.
BB Erzurumspor Dadaşlar Grubu Basın Sözcüsü Tevhit Ergin, burada yaptığı açıklamada, “4 aydır hiçbir çözüm üretmeyen, taşın altına tırnağını dahi koymayan TFF’yi buradan esefle kınıyoruz. Erzurum milli mücadelenin başladığı bir şehirdir. Devlet ve millet menfaatine olan her şeyde her olayda ‘Dadaşlar Erzurum yiğit Erzurum Can Erzurum’ diyerek bizleri ön saflara atanların basit bir Passolig gişesi turnikesi yapımında bizleri görmezden gelmesi de bu memleketin değer görmesi bakımından çifte standardın aleni dışa vurmasıdır. Erzurumspor iç saha maçlarında 22 bin 700 kişi ile rekor kırmıştır. Her siyasi görüşten kişilerin oluşturduğu gönül verdiği ve peşinden gittiği partiler üstü bir kurumdur. Bizler 4 aydır oyalama taktiği ile iç saha maçlarımızı bile 600 kilometre yol gitmek zorunda bırakılmış hakkı yenmiş taraftarlar olarak soruyoruz. Türkiye’nin büyük mühendisleri 4 ayda uçak yapar mı evet, tank yapar mı evet, top tüfek yapar mı evet o zaman 30 tane stat kapısı 200 adet kamerayı yapamayan hangi zihniyettir. Art niyetli olan TFF kurumunun başında görev yapan kişileri göreve davet ediyoruz. Dadaşlar bir yaydır onu germeye gelmez” diye konuştu.

“Passoliglerimizi aldık, turnikelerimiz yok”
BB Erzurumspor taraftarları ise yapılmayan turnikelerden dolayı TFF yönetimine veryansın ederek, “BB Erzurumspor TFF 1. Lig’e çıktı. Passoliglerimizi aldık yalnız turnikelerimiz yok. Böyle bir şey var mı? Erzurum’a nispet bir şey mi? Bunun normalde 3 ayda bitmesi lazım. Maçlar bitti, 4 ay oldu halen daha Erzurum iç saha maçlarımızı deplasmanda oynuyoruz. Ne hakkımız var. Bizler Erzurumspor sevdalısıyız. O zaman Erzurum’un maçlarına bilet getirsinler burada oynanan maçları biletli izleyelim. Burada olan var, olmayan var, giden var, gidemeyen var” diye konuştular.

“İnşallah federasyon başkanımız sesimizi duyar”
Bir şehrin bir takımının bu kadar kaderine terk edilmesinin acı bir olay olduğunu anlatan taraftarlar, “Bu olanlar İstanbul’da ve Karadeniz’in herhangi bir takımına yapılsaydı büyük olaylar çıkardı. Bizler Erzurumlu olarak yine efendiliğimizi koruyup, şehrimizin takımına destek istedik. Bu gün bunu Erzurumspor taraftarlar derneği üyeleri ile birlikte dile getirmek istedik. İnşallah Federasyon Başkanımız bu sesimizi duyar, en kısa zamanda sahanın kapılarına turnikeleri takarak bizlere yardımcı olurlar” şeklinde konuştular.
Protesto çelengi koyan taraftarlar bir süre BB Erzurumspor lehine tezahürattan bulunduktan sonra olaysız şekilde dağıldılar.

İlgili Haberler

Genel
25 Mart 2024
Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Sunuculuğuna Bekir Köse yapıyor

TRT1’in uzun soluklu ve en çok izlenen programlarından bir tanesi olan “Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması”, 8. sezona sunucu değişikliğiyle girdi. Bu yılın sunucusu, modern tarzı ve sesiyle dikkat çeken Bekir Köse oldu. 11 yaşında Kuran’ı ezberleyerek hafız olan olan ünlü sunucunun Ramazan ayı boyunca sunacağı program, 8 sezondur yüzlerce başvuru alıyor. FİNALE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN […]

Belediye
24 Mart 2024
Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Mevcut İBB yönetimi tarafından balıkçı esnafının görmezden gelindiğini belirten Murat Kurum, “Her işte olduğu gibi yine balıkçı esnafımız da çaresiz bırakılmış, göz ardı edilmiş, görmezden gelinmiş. Aynı anlayışı aslında İstanbul’un her yerinde görüyoruz. İstanbul’un neresine gitseniz bir sorun, […]

Etkinlikler
23 Mart 2024
AKBANK SANAT’TA YENİ SERGİ “Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası”

Sanatın her disiplinine kapılarını açan Akbank Sanat, bu kez bilgisayar oyunları dünyasını sanatla buluşturan ‘Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası’ adlı sergiye ev sahipliği yapıyor.  Küratörlüğünü Zeynep Arınç ve Güven Çatak’ın üstlendiği sergi, 26 Mart – 18 Mayıs 2024 tarihi arasında Akbank Sanat’ta sanatseverler ve oyun tutkunları ile buluşuyor. Günümüzde bilgisayar oyunlarının hayatımızın vazgeçilmez bir parçası […]

Büyükşehir
23 Mart 2024
İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nden “Verdi & Wagner” Gala Konser

İstanbul Devlet Opera ve Balesi, “Giuseppe Verdi & Richard Wagner” Gala Konseri ile, 30 Mart 2024 günü Atatürk Kültür Merkezi – Türk Telekom Opera Salonu’nda sanatseverle buluşuyor… İtalyan operasının babası olarak bilinen Giuseppe Verdi ve Alman opera literatürünün en büyük bestecisi olarak anılan Richard Wagner’in tezatlıkları ve ortak noktalarının buluştuğu konserde, bu iki bestecinin şan […]