Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Uluslararası Ahmet Cömert Boks Turnuvası başladı!

Yayınlanma:
ABONE OL

Bu yıl otuz birincisi düzenlenen Uluslararası Ahmet Cömert Boks Turnuvası, 13 ülkeden yaklaşık 120 sporcunun katılımıyla İstanbul’da başladı.

Bağcılar Olimpik Spor Salonu ev sahipliğinde gerçekleşen organizasyonda günün ilk seansında 14 maç oynanırken ikinci seansta da 12 maç ile ilk gün tamamlandı.

İki seans arasında gerçekleştirilen organizasyonun açılış töreninde ise katılımcı ülkelerin sporcuları ve kafile başkanları kendi bayrakları ile bir yürüyüş gerçekleştirdi.

“Bugün çok mutlu bir gündeyiz”

Merhum Ahmet Cömert’in oğlu Atilla Cömert törenin açılış konuşmasında böylesine bir günü yaşamaktan son derece mutlu olduklarını belirterek, aile olarak bu turnuvanın en iyi şekilde devam etmesi için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini söyledi.

İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil Boz ise, boks dünyanın yakından bildiği Ahmet Cömert Turnuvası’na İstanbul’un ev sahipliği yapmasının kendileri açısından son derece önemli olduğuna dikkati çekerek, “Başta Federasyon Başkanımız Eyüp Gözgeç’e ve Cömert Ailesi’ne bu önemli turnuvaya ev sahipliği yapmamız için verdiği maddi ve manevi destekten ötürü teşekkür ediyorum.” ifadesini kullandı.

“Bu turnuva sonsuza dek sürmeli”

Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç de İstanbul’da dünyanın dört bir yanından sporcuların bir araya geldiğinin altını çizerek, “Bu sporcuları aynı zamanda ülkemiz için birer gönül elçisi. Gelecek ay Antalya’da Avrupa Gençler Boks Şampiyonası’nı düzenleyeceğiz. Burada ringe çıkacak çocuklarımız ülkemiz boksunun geleceğini inşa edecek isimler. Ahmet Abi ülkemiz boksuna, sporuna her zaman en büyük desteği vermiş isimlerden biri oldu. Hem Ahmet Abimize, hem 15 Temmuz şehitlerimize hem de ebediyete intikal etmiş tüm şehitlerimize rahmet diliyorum. Ahmet Cömert Boks Turnuvası her yıl daha güçlü bir şekilde sürmeli ve sonsuza dek devam etmeli.” şeklinde konuştu.

Organizasyonun ilk günü resmi açılış töreninin ardından akşam seansı maçları ile tamamlandı.

İlgili Haberler

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Genel
07 Nisan 2024
MABEL MATİZ’DEN SABA TÜMER’E ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Saba Tümer’in yapımcılığını Hann Yapım’ın üstlendiği, Peyman’ın sponsorluğunda kendi kanalında yayınlanan “Saba Tümer’le” isimli YouTube programının bu haftaki konuğu Mabel Matiz oldu. Mabel Matiz, Hann Sahne’nin ev sahipliği yaptığı, Saba Tümer’in YouTube programı “Saba Tümer’le” de çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aşk Aşeriyorum İLGİLİ HABER Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen görevine başladı Saba Tümer, programının […]