MENÜ ☰
Volimax
Esentepe Avrupa Konutları
Kadıköy Gazetesi » Etkinlikler, Genel, Kültür-Sanat, Manşet, Toplum » Volkan Konak’tan tiyatroya büyük destek

Volkan Konak’tan tiyatroya büyük destek



Mayıs ayında turneye çıkacak olan, Öykü Gürman ve Füruzan Asena Ongan’ın birlikte rol aldığı “Plastik Aşklar” oyununu çok beğenen usta sanatçı Volkan Konak, oyunun Karadeniz turnesine sponsor oldu.

 

Oyunu izleyen ve çok beğenen Volkan Konak, turne hazırlığında olan “Plastik Aşklar”’ın Karadeniz ayağının tüm masraflarını üstlendi. Oyunun Karadenizli izleyicilerle buluşmasını çok isteyen ünlü sanatçı Volkan Konak, yıllardır müzik dalında sanata yaptığı katkıyı bu kez tiyatroyla gerçekleştirdi.

Çağımızda hızla tükenen duyguları, plastikleşen ilişkileri ve evlilikleri eleştiren oyunda Öykü Gürman, Füruzan Asena Ongan ile birlikte sahneye çıkıyor. Cef Tiyatro’nun sahneye koyduğu Ali Cüneyd Kılcıoğlu’nun yazdığı Plastik Aşklar’ı Burak Karaman yönetiyor. Oyunun biletleri sahne gişelerinde ve tüm Biletix’lerde satışa sunuluyor.

📆 03 Mayıs 2017 Çarşamba 13:23   ·   💬 0 yorum   ·  
ABS Kör Kalıp

KADIKÖY'DE HAVA

İSTANBUL

BLOG

YAZARLAR

Günsu ÖZKARAR
16 Şubat 2025 Pazar
Konuk YAZAR
05 Mart 2025 Çarşamba
Yusuf POLAT
12 Haziran 2025 Perşembe

RÖPORTAJLAR

BAĞLANTILAR