Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Blog Yazarları Bagdat Caddesi NeliPide Tadım Etkinliğinde Buluştu

Yayınlanma:
ABONE OL

Geçen gün    birbirinden değerli blog yazarları    Bagdat caddesinde   kendine özgü  lezzetleri bulunan  NeliPide  Buluştu.

 

Pidenin lezzet ustası  Neli Pide  Gurme  İstanbul’ da

Ordudan  gelen  pide lezzeti  Nelipide Gurme’de

“En sevdiğim   pide ” mootosuyla   Geleneksel  Türk Mutfağının   vazgeçilmez lezzeti   pideyi ,  dünyaya  tattırmak için Ordu’dan yola çıkan   Nelipide Gurme’nin  ilk lezzet durağı  olan İstanbul  Bagdat caddesi nki Şubesini  2013 yılından beri ağırlamakta  .

Gurme  lezzetinin  doğuşu nasıl gerçekleşti  ?

Cevdet ve  Nurettin Aktaş   ‘ın Ordu’da   sekiz masalı  küçük bir  restoran  işletmesi olarak başlattıkları girişim, bugün ikinci kuşak  yöneticleri  Tamer ve Samet  Aktaş kardeşler   ile İstanbul’da devam ediyor. Nelipide’nin kuruluş öyküsünü  Aktaşlar  Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı  Tamer Aktaş   şöyle  anlatıyor. “1981 yılında yemeyi ,içmek ile  hatta   ,yani   misafiri   çok sevmekte   başladı hikayemiz… “

Nelipide Yersiniz ? 

Nelipide ‘de   etlisinden sebzelisine   kadar her türlü pide çeşitlerini bulmak mümkün.Kıymalı, Kaşarlı  ,kıymalı , kaşarlı-kıymalı,  kaşarlı-beyaz peynirli  ,vejeteryan,  sucuklu ,  pastırmalı ,  karışık mantarlı   ve  tercihe göre yumurtalı  .

Çeşit o kadar bol ki  lezzet şeflerinin  hünerli ellerinde pideye   dönüşen malzemeler  ,taş fırında  odun ateşinde   pişirerek  sıcacık  servis ediliyor. Bu sayede , damaklarda     muhteşem     ve unutulmaz  bir pide lezzeti oluşuyor.

img-20161028-wa0022

Muhteşem bir Kahvaltıya ne  dersiniz ?

Gerçek pideyi   ayrı bir tat  ve  kalitede Ordu’dan sonra  İstanbul’a sunan  yakında Türkiyenin her yerinde  olacak Nelipide  Ordun’nun köylerinden gelen gerçek lezzetler, yine yaylalara has   tereyağlı kuzine  ekmeği ile sunuluyor.

Neli Pide Neden Farklı ?

Ordudaki  lezzeti İstanbul’a getiren Neli Pide lezzette de fark yaratıyor. Ordudaki yöresel  ürünler ve  usta şef  birleşince ortaya   güzel   bir  ”   lezzet standartı  ” ortaya çıkmakta.

Neli Pide ayrıca  çocuk dostu mekan…

Ailece gönül rahatlığı ile   gidebileceğiniz    bir mekan  olan Nelipide  ‘nin 2.katında  çocuklara yönelik   bir oyun alanı bulunmakta  Çocuklar için masa sandalyeleride bulunmakta. Ayrıca oyuncak hediyeli çocuk menüsüde var.

İstanbul da 23 Şubesi bulunan   Neli Pide  Ordu’da Güzel yalı  ,Durugöl  ve  Çarşı olmak üzere  3 şubeyle hizmet veriyor .İstanbulda ise   Bagdat caddesi ,Ataşehir ve Beylikdüzü  ‘nde 3 şubesi var.

Tamer Aktaş “Günde  4000 mutlu   misafir sayısını  katlamak  ,başarımızı ve yemekten  zevk aldığımız  tatları paylaşmak için İstanbul’da başlayan yolculuğumuz tüm Türkiye’ de değil ,  tüm dünyada  lezzete ,güzel yemeklere değer veren   herkesle paylaşmak istiyoruz “ diye belirtiyor.

Nelipide Gurme  

Bagdat caddesi  No:199/B    ÇifteHavuzlar  / İstanbul

Tel :0216 356 52 52

www.facebook.com/ nelipidetr  

www.twitter.com/nelipide

Not: Nelipide  yersiniz  bilemeyiz  ama bir gün  kesinlikle Nelipide’de yemek yemelisiniz.

Ayrıntılı Bilgi için  

Gülnur Bayrak

Marka Yönetmeni

Adres : Beyoğlu

Tel :  0212 465 14 40

 

author avatar
Arzu Batur Yalçınkaya
20 senelik Bilgi işlem kökenli Eğitimci , 4 senedir www.lezzettramvayi.com Yemek ve Mekan Blog Yazarıyım.

İlgili Haberler

Büyükşehir
26 Nisan 2024
Galataport İstanbul’a Avrupa Birliği’nden Ödül!

Galataport İstanbul, inşaattan işletme dönemine uzanan çalışmalarında sergilediği çevre dostu yaklaşımla ödülleri arasına bir yenisini ekledi. Dünyadaki okyanus ve denizleri kurtarmayı hedefleyen BlueMissionMed Koordinasyon ve Destek Hareketi, Galataport İstanbul ekibinin faaliyetlerini “Çevreye Duyarlı Girişimci ve Kişilik” ödülüyle taçlandırdı.   İstanbul’un dünyaya denizden açılan kapısı Galataport İstanbul, geniş ödül yelpazesine bir yenisini daha ekledi. İnovatif projeleri […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB, 23 Nisan kutlamasını Üsküdar Meydanı’nda yaptı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kentin farklı noktalarında gün boyu süren organizasyonlarla kutladı. Bu programların birçoğuna katılan ve 23 Nisan coşkusuna ortak olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bayramın finalini Üsküdar Meydanı’nı dolduran İstanbullularla birlikte yaptı. Eşi Dr. Dilek Kaya İmamoğlu’yla birlikte el ele sahneye çıkan İmamoğlu’na, 15 farklı ülkeden […]

Büyükşehir
26 Nisan 2024
7. İSTANBUL ÇOCUK VE GENÇLİK SANAT BİENALİ BAŞLADI

12 ülkeden 5.250 çocuk ve genç ‘umut’ için İstanbul’da buluşuyor   İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali başladı. İki yılda bir düzenlenen bienalin bu yılki konsepti ‘Umut’ olarak belirlendi. Bienal kapsamında 5 bin 250 çocuk ve gencin 579 projesi bir ay boyunca İstanbul’un farklı merkezlerinde sergilenecek. 2010 yılından bu yana 31 ülkeden katılımın olduğu 7. İstanbul […]

Basında Kadıköy
24 Nisan 2024
KADIKÖY’DE 23 NİSAN, 5 AYRI PARKTA YÜZLERCE ETKİNLİKLE KUTLANDI

Kadıköy Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı’nı çocuklar için 5 ayrı parkta gerçekleştirdiği birbirinden renkli ve eğitici onlarca etkinlikle kutladı. Kadıköy’de 4 gün süren kutlamalarda her yaştan çocuk 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı. Kadıköy Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel gerçekleştirdiği konserler, tiyatrolar, oyunlar, yarışmalar, […]