Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

10. YILINI KUTLAYAN KADIN GÖZÜYLE HAYATTAN KARELER FOTOĞRAF YARIŞMASI SONUÇLANDI

Yayınlanma:
ABONE OL
10. yılını kutlayan Kadın Gözüyle Hayattan Kareler fotoğraf yarışması sonuçlandı

Anadolu Hayat Emeklilik’in bu yıl 10’uncusunu gerçekleştirdiği ‘Kadın Gözüyle Hayattan Kareler Fotoğraf Yarışması’nda kazananlar belli oldu. Fotoğrafı bir tutku haline getiren kadınları ‘Hayata Dair’ temasıyla buluşturan yarışmada, birincilik Nimet Gönenç Çınaroğlu’nun oldu. Ümmü Kandilcioğlu’nun ikinci, F. Dilek Uyar’ın üçüncü olduğu yarışmada Ayşen Küçüka, Leyla Emektar ve Berrin Kahraman da mansiyon ödülüne layık görüldü.

 

Anadolu Hayat Emeklilik tarafından 10 yıldır düzenlenen, 11 binden fazla kadının, 47 bini aşkın fotoğrafla katıldığı ‘Kadın Gözüyle Hayattan Kareler Fotoğraf Yarışması’ sonuçlandı. Türkiye’nin en çok ilgi gören fotoğraf yarışmalarından biri olan Kadın Gözüyle Hayattan Kareler’e bu yıl 1.629 yarışmacı, 5.671 fotoğraf ile başvuruda bulundu.

 

Geleneksel hale gelen Kadın Gözüyle Hayattan Kareler Fotoğraf Yarışması, Türk kadınının sosyal, kültürel ve toplumsal gelişimine katkıda bulunmayı hedeflerken, kadınlara kendilerini ve hayata bakışlarını özgürce ifade edebilecekleri bir platform sunuyor.

 

Anadolu Hayat Emeklilik tarafından Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) danışmanlığında, ‘Hayata Dair’ temasıyla düzenlenen yarışmanın bu yılki seçici kurulunda; Fotoğraf Sanatçısı Prof. Güler Ertan, Fotoğraf Sanatçısı İzzet Keribar, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Nihal Kafalı, Fotoğraf Sanatçısı Haluk Çobanoğlu, Anadolu Hayat Emeklilik İletişim Müşaviri Nihan Güney yer aldı.

 

Yarışmanın birincisi 5 bin TL, ikincisi 3 bin TL, üçüncüsü 2 bin TL ödül alırken 3 eser de 750 TL mansiyon ödülü kazandı. Ayrıca sergilenmeye değer bulunan her eser de 250 TL ile ödüllendirildi. Yarışmada dereceye giren ve sergilenmeye değer bulunan 44 eser 5 Mayıs – 5 Haziran 2016 tarihleri arasında İstanbul’da Tepe Nautilus AVM’de fotoğrafseverlerle buluşacak.

Editöre Not: Yarışmada dereceye giren fotoğrafların, sadece bu haber kapsamında ve sanatçısının adıyla birlikte kullanılması konusunda hassasiyetinizi rica ederiz.

İlgili Haberler

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Genel
07 Nisan 2024
MABEL MATİZ’DEN SABA TÜMER’E ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Saba Tümer’in yapımcılığını Hann Yapım’ın üstlendiği, Peyman’ın sponsorluğunda kendi kanalında yayınlanan “Saba Tümer’le” isimli YouTube programının bu haftaki konuğu Mabel Matiz oldu. Mabel Matiz, Hann Sahne’nin ev sahipliği yaptığı, Saba Tümer’in YouTube programı “Saba Tümer’le” de çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aşk Aşeriyorum İLGİLİ HABER Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen görevine başladı Saba Tümer, programının […]