Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Genç sanatçı ve blogger Ece Günay’ın ilham perisi;

Yayınlanma:
ABONE OL

İMPARATORİÇE VII.KLEOPATRA”

 

Genç fotoğraf ve makyaj sanatçısı Makeupbyeg Blog sayfasının kurucusu Ece Günay, 15 blogger arkadaşı ile 3.etkinliğinde blog sayfasının 1.yılını, sponsor firmalarının ürün desteği ile kutladı.

bloger-ece-gunay

Türkiye’nin farklı illerinden de  gelen Blogger arkadaşları ile müthiş bir tanıtım pazarlama faaliyeti yürüten genç  sanatçı Ece Günay, hedefinin görsel alanlarda ilerlemek olduğunu ,film setlerinde çalışmak istediğini ve ileride fotoğraf , makyaj ve moda üzerine tv ve internet programcılığı hedeflediğini belirtti. Öncesinde Cem Kurtoğlu eğitmenliğinde tiyatro çalışmalarına katılmış olan genç sanatçı  aynı zamanda amatör bir fotoğraf sanatçısı.

İlk fotoğraf sergisi Antalya Kalkan Kültür evi’nde 2013 yılında, yazar ressam ve tasarımcı Sema Günay’ın “İnce Belli Kızın Burma Bilezikleri ve İstanbul Silüetleri” sergisi ile birlikte “Üç Kapılı Antalya” adlı fotoğraf çalışmaları ile  gerçekleştiren ve basında yer alan  genç sanatçı Ece Günay, vazgeçemediği makyaj sanatının, sanatsal unsurları ötesinde kadın, erkek her birey için bir ihtiyaç olduğunu ,global yaşamda ise vazgeçilmez olduğunu belirtti.

İlhamını Mısır kraliçesi, son Firavun VII.Kleopatra’dan alan genç sanatçı;

Kleopatra’nın lirik ses tonu ve zekasından önce  güzelliği ile anılarak Mısır’ı yönetmiş olmasından etkilendiğini ve sırrını çözerken makyaj sanatının etkisini keşfetmiş. Roma imparatorluğu gibi bir ülkenin en önemli iki komutanını Sezar ve Marcus Antonios’u kendine aşık etmesindeki sırrı, uyguladığı makyaj teknikleri ve doğanın mucizevi etkisine borçlu olduğunu farketmiş.

Doğanın mucizevi gücü bugün kzometik ve dermotolojik ürünlerde farklı formüllerle bizi Kleopatra kadar eşsiz bir güzelliğe kavuşturabiliyor. Kleopatra’nın doğal formülleri vardı. Örneğin Altın tozu ile yaptığı iksirler, yüzüne sürdüğü doğal mineralli pudralar, süt banyoları, Türkiye’mizin sığla yağı ve Kızıldeniz’in ince kumları ile yaptığı peelingler  vb.onun güzelliğine güzellik katmış, ikna yeteneğine en büyük katkıyı sağlamış.

Genç sanatçı tüm kadınların güzelliklerini gözardı etmemelerini , bunun kendi ve ailelerinin sosyal ve ruhsal yaşam mutlulukları için çok önemli olduğunu belirtti.

Makyajın sadece yüzü renkli göstermek değil doğal tahribatı örtmek olduğunun kabul edilmesini, doğru ve sağlığa uygun patentli ürünlerle, aksi reaksiyonlar yaşanmadan yaşam kalitesini artırıcı ve iyileştirici bir faktördür dedi.

Etkinliğinde ondan fazla sponsor ürünlerinin tanıtımı ve mucizevi bir maden olan lületaşı ve kültürel tarihi anlatır anlatır, yazar ressam ve tasarımcı Sema Günay’ın yazdığı ve resimlediği ve Frigküm tarafından basılan “Kral midas ve Türk Kristalii’nin Tılsımı” adlı kitabını ve ressamın “Kırmızı Şans Kedisi” serisi tasarım tshirtü de sürpriz çekilişle talihli bloggerlar  ile etkinliğinde paylaştı.

İlgili Haberler

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Genel
07 Nisan 2024
MABEL MATİZ’DEN SABA TÜMER’E ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Saba Tümer’in yapımcılığını Hann Yapım’ın üstlendiği, Peyman’ın sponsorluğunda kendi kanalında yayınlanan “Saba Tümer’le” isimli YouTube programının bu haftaki konuğu Mabel Matiz oldu. Mabel Matiz, Hann Sahne’nin ev sahipliği yaptığı, Saba Tümer’in YouTube programı “Saba Tümer’le” de çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aşk Aşeriyorum İLGİLİ HABER Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen görevine başladı Saba Tümer, programının […]