Slot Giriş

Slot Siteleri

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

4. Sihirli Mikrofon Radyo Ödül Töreninde Muhteşem Final

Yayınlanma:
ABONE OL

Radyoculuk sektörüne hizmet etmek, başarılı radyoları, radyo programlarını ve programcılarını ödüllendirmek amacıyla Fatih Belediyesi tarafından gerçekleştirilen “4. Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri” düzenlenen törenle sahiplerine verildi.

4.-sihirli-radyo-mikrofon-odulu

Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleştirilen gecede konuşan Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, radyonun 110 yıldır hayatı daha anlamlı kıldığını belirterek, “Siz değerli radyocular, hayatımızın her anında bizimlesiniz. Aslında bir zamanlar televizyon ve kitle iletişim araçları yaygınlaşınca, pabucunuzun dama atılacağı düşünülüyordu ama öyle olmadı. Zümrüdü Anka kuşu gibi küllerinizden yeniden doğdunuz. Benjamin Button gibisiniz. Gün geçtikçe daha da gençleşiyorsunuz, ağırlıklarınızdan kurtuluyorsunuz” dedi.

Başkan Mustafa Demir, “ Ödül törenini geçen yıllar ile mukayese ettiğimizde katılım açısından ve yarışmada oy kullanma sayısına baktığımız zaman inanılmaz güzel bir teveccüh var. Bu programı gerçekleştirmemizin iki önemli nedeni var. İlki radyocuların bilinmesini hakikaten arzu ediyoruz. Sihirli kutulardaki seslerin sahiplerinin görülmesini istiyoruz. Hayatımızın her anında birlikteyiz onlarla. İkincisi bu vesile ile kültür sanat hayatımıza bir katkıda bulunulsun istiyoruz. Ülkenin her yerinden katılımın olması son derece önemli. İlk defa rekor bir düzeyde katılım ile 3 milyon 500 bini üzerinde oy kullanıldı. Ulusal bir çalışma oldu neredeyse.” şeklinde konuştu. Sunucu Ceyhun Yılmaz ile esprileşerekkonuşmasına devam eden Başkan Mustafa Demir, ilk radyo yayınının Fatih’teki Sirkeci Büyük Postane Binası’ndan yapıldığını ve bu yüzden de ayrı bir sorumluklarının daha bulunduğunu ifade etti.

Ferhat Göçer’in seslendirdiği eserin ardından Başkan Mustafa Demir, Sihirli Mikrofon Onur Ödülünü Okan Bayülgen’e verdi. Bayülgen, radyonun bir müzik kutusu olmadığına dikkati çekerek, radyonun insanlarla var olabilen bir iletişim aracı olduğunu anlattı.

Ünlü isimlerin ve radyocuların büyük ilgi gösterdiği gecenin müzik direktörlüğünü Behzat Gerçeker üstlendi. Görsel ve sahne şovlarıyla gece de sahne alan İrem Derici’ ‘Dantel’ isimli şarkısını ilk kez seslendirdi. Ozan Doğulu, Gülden Mutlu ve Bahadır’ın üçlü düetleri salondakileri coşturdu. Ayrıca Emre Kaya, Gripin ve Grup 27’nin solisti Birol Namoğlu, Zara ve Kubat gibi ünlü isimlerde sahneye çıkarak unutulmaz parçalarını seslendirdi. Gecede radyo severlerden en çok oyu alan radyolar ve programcılar, ödüllerine kavuştu.

Kategori dışında değerlendirilen ‘Gelecek Vadeden Radyo Programcısı Ödülü’nü Uğur Bozdağ ile DoğancanÖzadlı aldı. Programda “Sihirli Mikrofon Özel Ödülü, Geveze, Bedirhan Gökçe ve Afrikalı Ali’ye verildi. Ödülleri TRT Genel Müdürü Şenol Göka verdi.

Gecede oyuncu ve komedyen Ceyhun Yılmaz sunuculuğu ile izleyicilerden büyük beğeni topladı. Sahneye ödül vermek için çıkan HaykoCepkin de esprileri ile ödül törenine renk kattı. Fatih Belediyesi tarafından gerçekleştirilen “4. Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri” töreni katılımcılar tarafından beğenilerek ‘Oscar gecesi gibi, her şey çok güzel’ yorumları yapıldı.

Ödül kazanan radyocuların Gülben Ergen, HaykoCepkin, Ayşe Hatun Önal, Cem Belevi, Gökhan Türkmen, Halil Sezai, Kolpa, Mustafa Ceceli ve Burcu Güneş gibi ünlü isimlerin ödülleri takdim ettiği gecede, Enbe Orkestrası, Ferhat Göçer, İrem Derici, Zara, Kubat, Emre Kaya, Ozan Doğulu ve Grup 27 sevilen şarkıları yorumladı.

Gecenin sonunda Behzat Gerçeker ve orkestrası eşliğinde Başkan Mustafa Demir, geceye katılan sanatçılar ve ödül alan radyocular sahneye çıkarak hep birlikte şarkı söyledi.

 

4.uncu Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri töreninde kazananlar şu şekilde;

Sihirli Mikrofon Onur Ödülü :        OKAN BAYÜLGEN

Sihirli Mikrofon Gelecek Vaat Eden Radyo Programcısı Ödülü     :        UĞUR BOZDAĞ, DOĞANCAN ÖZADLI

Sihirli Mikrofon Özel Ödülü   :        AFRİKALI ALİ, BEDİRHAN GÖKÇE, GEVEZE SHOW

  1. Yılın En İyi Ulusal Radyosu        :        POWER TÜRK
  2. Yılın En İyi Yerel Radyosu          :        TRT İSTANBUL KENT RADYO
  3. Yılın En İyi Pop Müzik Radyosu :        KRAL POP
  4. Yılın En İyi Yabancı Müzik Radyosu   :        NUMBER 1 FM
  5. Yılın En İyi Slow Müzik Radyosu        :        SLOW TÜRK
  6. Yılın En İyi Halk Müziği Radyosu        :        MEDYA FM
  7. Yılın En İyi Üniversite Radyosu  :        ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ RADYOSU
  8. Yılın En İyi Arabesk  Radyosu    :        ANKARA AŞK FM
  9. Yılın En İyi Talk (Konuşan) Radyosu   :        ALEM FM
  10. Yılın En İyi Haber Radyosu      :        A HABER RADYO
  11. Yılın En İyi Spor Radyosu        :        RADYO SPOR
  12. Yılın En İyi Tematik Radyosu   :        MORAL FM
  13. Yılın En İyi Dijital Radyo Portalı        :        KARNAVAL.COM
  14. Yılın En İyi İnternet Radyosu    :        RADYO İSTANBUL AJANSI
  15. Yılın En İyi Radyo Show Programı    :        GAZOZ AĞACI – CEM ARSLAN
  16. Yılın En İyi Radyo Programı     :        ARAGAZ – PASCAL NOUMA & KADİR ÇÖPDEMİR – METRO FM
  17. Yılın En İyi Radyo Konuk Programı   :        YASEMİN ŞEFİK – BEST FM
  18. Yılın En İyi Şiir Edebiyat Programı    :        GÖLGE – TALHA BORA ÖGE – RADYO 7
  19. Yılın En İyi Yerel Radyo Programı     :        BAYDAMAR ERSİN – RADYO 2000

İlgili Haberler

Genel
26 Mart 2024
Snowboard’un harika çocuğu Dağhan Güler Türkiye şampiyonu

Bursalı snowboard sporcusu 13 yaşındaki Dağhan Güler, bu yıl düzenlenen ‘Giant (geniş) Slalom’ ve ‘Slalom’ yarışlarında topladığı 455 puanla klasmanda Türkiye birincisi oldu. Henüz 6 yaşında başladığı ve yıllar içinde adeta gönül verdiği snowboard sporunu profesyonel olarak sürdüren Dağhan Güler, bu yıl elde ettiği başarılarla gururlandırdı.   İLGİLİ HABER İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nden “Verdi […]

Genel
25 Mart 2024
Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Sunuculuğuna Bekir Köse yapıyor

TRT1’in uzun soluklu ve en çok izlenen programlarından bir tanesi olan “Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması”, 8. sezona sunucu değişikliğiyle girdi. Bu yılın sunucusu, modern tarzı ve sesiyle dikkat çeken Bekir Köse oldu. 11 yaşında Kuran’ı ezberleyerek hafız olan olan ünlü sunucunun Ramazan ayı boyunca sunacağı program, 8 sezondur yüzlerce başvuru alıyor. FİNALE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN […]

Belediye
24 Mart 2024
Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Mevcut İBB yönetimi tarafından balıkçı esnafının görmezden gelindiğini belirten Murat Kurum, “Her işte olduğu gibi yine balıkçı esnafımız da çaresiz bırakılmış, göz ardı edilmiş, görmezden gelinmiş. Aynı anlayışı aslında İstanbul’un her yerinde görüyoruz. İstanbul’un neresine gitseniz bir sorun, […]

Etkinlikler
23 Mart 2024
AKBANK SANAT’TA YENİ SERGİ “Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası”

Sanatın her disiplinine kapılarını açan Akbank Sanat, bu kez bilgisayar oyunları dünyasını sanatla buluşturan ‘Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası’ adlı sergiye ev sahipliği yapıyor.  Küratörlüğünü Zeynep Arınç ve Güven Çatak’ın üstlendiği sergi, 26 Mart – 18 Mayıs 2024 tarihi arasında Akbank Sanat’ta sanatseverler ve oyun tutkunları ile buluşuyor. Günümüzde bilgisayar oyunlarının hayatımızın vazgeçilmez bir parçası […]