Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Başkan Can Tabakoğlu projelerini gazetecilere anlattı..

Yayınlanma:
ABONE OL

Çalışan gazeteciler günü nedeniyle Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu ilçede yayın yapan gazetecilerle bir araya geldi.

Belediye Başkanı Can Tabakoğlu 2016 yılının vizyon projeleri Şile’yi son derece etkiledi,gerek esnafımız açısından gerekse vatandaşlarımız açısından hatta ilçemize gelecek misafirlerimiz açısından da bu durum önemlidir diyen Başkan Can Tabakoğlu,uzun yıllardır takibini yaptığımız projelendirdiğimiz,planladığımız ve ihaleleri yapılmak üzere inşai sürecine başlayacağımız “DEV YATRIMLAR” 2015 yılında olduğu gibi  devam edecektir dedi.

sisli-belediyesi-tanitim-toplantisi

2015 yılı içinde yapılan en önemli projelerimizden olan Kültür Merkezi ve Nikah Sarayı projemiz yer aldı ve ilçemizin ciddi ihtiyacı olduğunu düşündüğümüz bu kültür merkezimizdeki düzenlenen organizasyon ve projelerimize ciddi oranda katılım var sinema, tiyatro, konser, sergi vs tüm kültür sanat etkinliklerimizde nerdeyse yer bulunamayacak durumda etkinliklerimiz oldu.Bu nedenle ben emeği geçen herkese başta Büyükşehir Belediye Başkanımıza bu projede çalışan belediye çalışanlarımıza ve bu proje için bize destek veren yanımızda olan halkımıza da teşekkür ediyorum dedi. Ayrıca  2014 yılında bu tesisin açılacağını hatta Şile’ye böyle bir tesisin kazandırılacağını beyan ettik,elbette bununla da kalmadık Şile Spor Merkezini de beyan ettik,Şile Liman Projemizi beyan ettik,Şile Katlı oto park ve meydan projemizi beyan ettik elbette bunların yanında Ağva’dada liman projesi ve meydan düzenlemeleri,Kültür Merkezi,kıyı düzenlemesi gibi projelerimizi beyan ettik diyen Başkan Can Tabakoğlu bu projelerin sıkletimizin çok üstünde projeler evet bu projeler Şile’nin hak ettiği projeler ama iktisadi kaynaklarıyla imkanlarıyla ekonomik büyüklüğüne bakıldığında,büyük maliyetlere konu olan ve maliyetlere bakıldığında da çokta kolay ulaşılabilecek projeler olmadığını söyledi.

Belediye Başkanı Can Tabakoğlu bu projelerin Şile’nin hak ettiğini ve Şile’yi uluslar arası bir vizyona taşıyacak projelerdir bunlar biz inandırıcılık ve inançla kolektif bir şekilde büyükşehir belediyemizin yatırım programlarında veya kendi imkanlarımızla bakanlıklarımızın projelerin de  bu yatırımlara yer verdirdik elbette altlığını hazırladık,imar planları ve proje altlıklarını nihayetlendirdik diyen Başkan Can Tabakoğlu 2015 yılında resmi açılışını programladığımız ancak ülkemizde  yaşanan bazı  olaylardan dolayı resmi açılışımızı yapamadık ama Belediye olarak Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında  faaliyetlerini sürdürmekte olduklarına dikkat çekti.

Başkan Can Tabakoğlu 2015 yılında büyük ölçüde tamamlanan ama 2016 yılında bitmesini hedefledikleri, yarı olimpik yüzme havuzlarıyla, bowling salonuyla, fitnes salonuyla ve çok sayıda sportif faaliyetleri bünyesinde barındıran ve özgün bir proje olan spor merkezimiz var Gençlik ve Spor Bakanlığına devrettiğimiz bu yatırımı da inşallah 2016 yılı sonunda bitirmeyi hedefliyoruz dedi.

Şile’nin en önemli üç projesi olarak değerlendireceğimiz, kent meydanı terminal meydanı projesi, Şile Liman Dolgu alanı projesi ve Ağva meydan düzenlemesi projeleriyle ilk hedef üç projemizle gündem oluşturmayı hedef kıldık dedi

Belediye Başkanı Can Tabakoğlu terminal alanında yapılacak olan katlı oto park ve meydan projesi hakkında da değerlendirmede bulundu.

“TURİZM KENTİNE YAKIŞIR MEYDAN PROJESİ OLUŞACAK”

Şile’nin özellikle yaz aylarında yaşadığı yoğun trafik nedeniyle doğal ihtiyaç haline gelen ve dar yollarından dolayı çözüm üretilmesi gerek bir misyon yüklenen projedir Başkan Can Tabakoğlu yaklaşık 600 adet aracın yanı sıra bir kent meydanının ve çarpık yapılaşmadan dönüşüm misyonu ortaya koyacak orada nitelik binalar içerisinde ticari, turistik mekanlar oluşturulacak, yaklaşık 50 adet dükkan olacağına dikkat çeken Başkan Can Tabakoğlu turizm aksında önemli bir proje ve kent meydanında oluşturulacak bu projenin inşa sürecinde de biz gerekli hassasiyeti ortaya koyacağız dedi.

“ŞİLE LİMAN KASABASI”

Şile Liman Projesi hakkında da açıklama yapan Belediye Başkanı Can Tabakoğlu Liman kasabası olan ilçemizde olmazsa olmaz bir hedefi,Şile Liman Projesi geçmiş yıllarda yapılan bir dolgu üzerine şu an nitelikli fuar alanları,gezi alanları,spor alanları,çocuk parkları,etkinlik mekanları,restaurant ve kafeteryalar yanı sıra cep oto parklarıyla yaz aylarında yaşanan yoğunluk nedeniyle ulaşım ve parklanma alanları ve alt yapısı ayrıca limanda da altı adet mendirek ile yaklaşık 240 adet misafir teknelerin,yatların,kotraların hem de balıkçılık sezonunda yoğun balıkçı teknelerinin amatör tekne sahiplerinin bu limanı yoğun bir şekilde kullanmasına vesile olacak dedi.

AĞVA KIYI  REKREASYON PROJESİ HAZIR!..

Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu Ağva mahallesinde de 90 m2 civarında bir kıyı rekreasyon projesine kavuşuyor dedi ve bu projede de,sosyal tesisler,kafeteryalar,spor alanları,peyzaj projeleri,gezi alanlarının yanı sıra bir spor merkezi açık olacak ve bu spor merkezinin içindeki açık spor alanları Ağva turizm müşterisine ve Ağva kentine de hizmet verecek bir kompleks olacaktır dedi.

AĞVA TEKE YOLU TURİSTİK YOL GÜZERGAHI OLACAK..

Belediye Başkanı Can Tabakoğlu Şile Ağva teke yolu olarak bilinen orman alanları içinde seyir edilen yolu Büyük şehir belediyesinin devir aldığını söyledi ve o yolun Şile’nin turistik yolu olarak hazırlanacağını aynı şekilde standartları artırılarak, köprüleri yeniden inşa edilerek çok fazla genişletmeden iyileştirecek olan yolun güzergâhında bulunan köylerimizin de ekonomik anlamda cazibe merkezi haline getirilmesi gözüyle bakıyoruz mevcut yeryüzü pazarımızın şubeleri olarak Yeniköy, teke, gökmaslı köylerimizde buluşturmayı hedefliyoruz bunun sonucunda tarım ve turizmin rekabetçi olduğu bir misyonu ortaya koyacaktır dedi.

BASKETBOL FEDERASYONU TESİSLERİ ŞİLE’DE

Belediye Başkanı Can Tabakoğlu Basketbol federasyonuyla yapılan görüşmeler sonucunda federasyon tesislerini Şile’ye kazandırma sonucunda bir irade koyduk ve sayın Cumhurbaşkanımız ve Gençlik ve Spor Bakanımız bu projeye destek vereceklerini beyan ettiler inşallah Şile’de uygun bir noktada içinde olimpik tesislileriyle, kapalı salonlarıyla, konaklama üniteleriyle Şile Basketbol federasyonun bir merkezi olacaktır dedi.

HABER FOTO

Nurcan Kırcalı

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Şile Liman

 

İlgili Haberler

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Genel
07 Nisan 2024
MABEL MATİZ’DEN SABA TÜMER’E ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Saba Tümer’in yapımcılığını Hann Yapım’ın üstlendiği, Peyman’ın sponsorluğunda kendi kanalında yayınlanan “Saba Tümer’le” isimli YouTube programının bu haftaki konuğu Mabel Matiz oldu. Mabel Matiz, Hann Sahne’nin ev sahipliği yaptığı, Saba Tümer’in YouTube programı “Saba Tümer’le” de çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aşk Aşeriyorum İLGİLİ HABER 08 – 14 Nisan 2024 Astroloji haftalık yorum: 08 Nisan Güneş Tutulmasına […]