Slot Giriş

Slot Siteleri

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

43. Avrupa ümit, genç ve 21 yaşaltı karate şampiyonası

Yayınlanma:
ABONE OL

KARATE MİLLİ TAKIMLARIMIZ
AVRUPA ŞAMPİYONASINA HAZIR

Karate Milli Takımlarımız 5-7 Şubat tarihlerinde Kıbrıs Rum Kesimi’nde yapılacak 43. Avrupa Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası için Limasol şehrine geldi ve Atlantica Hotel’e yerleşti.

43.-Avrupa-karete-sampiyonasi

 

 

 LİMASOL / KIBRIS RUM KESİMİ

Karatede yılın en önemli organizasyonları arasında olan 43. Avrupa Ümit, Genç ve 21 Yaşaltı Karate Şampiyonası, 5-7 Şubat tarihleri arasında Kıbrıs Rum Kesimi’nde Limasol şehrinin ev sahipliğinde yapılacak. Spiros Kiprianu Spor Salonu’ndaki Avrupa Şampiyonası’nda 33’ü ferdi, 2’si takım dalında madalya dağıtılacak. 1973 yılından bu yana düzenlenen şampiyonada Türkiye Limasol’da tüm kategorilerde mücadele verecek.

1 Şubat Pazartesi günü, saat 07.30’da, İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan Atina’ya giden. Millilerimiz, vize işlemlerinin ardından, şampiyonanın yapılacağı Kıbrıs Rum Kesimi’ndeki Limasol şehrine geçti ve Atlantica Hotel’e yerleşti.

48 ülkeden 943 sporcunun katılacağı şampiyonada ülkemizi temsil edecek Karate Milli Takımlarımız, kadrosunda önemli yıldızları barındırıyor. Geçtiğimiz yıl İsviçre’nin Zürih kentinde yapılan şampiyona’da altın madalyayı ülkemize getiren erkeklerde; ümitler kumitede Samed Gök, genç katada Emre Vefa Göktaş, kata takımını oluşturan Emre Vefa Göktaş, Yusuf Yağız Ücebakan, Cengizhan Koca ve 21 yaş altında Alparslan Yamanoğlu; bayanlarda ise, genç ferdi katada Avrupa ikincisi Dilara Bozan ve 21 yaş altı kumitede Avrupa üçüncüsü Vildan Güvercin bu isimlerin başında geliyor.

Geçen yıl Endonezya’da Dünya Şampiyonu olan 21 yaş altı milli katacımız Ali Sofuoğlu ve aynı organizasyonda Dünya üçüncüsü olan ümit katada Selahattin Güngel bu kez Avrupa Şampiyonluğu için tatamiye çıkacak.

Son Avrupa Şampiyonası’nda; yedi altın, iki gümüş ve dört de bronz madalya kazanan Türkiye, toplamda 13 madalya ile şampiyonayı ülkeler sıralamasında üçüncü sırada tamamlamıştı. Tüm şampiyonalarda aralıksız mücadele eden Karate Milli Takımı, 2013 yılında Konya’da ülkemizin düzenlediği Ümit-Genç Avrupa Şampiyonası ve 21 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası‘nda 11 altın, dört gümüş üç de bronz madalya alarak toplamda 18 madalya ile ülkeler sıralamasında birinci sıraya yükselmişti.

Karate Milli Takımlarımızın teknik heyeti, “Federasyonumuzun sağladığı imkanlarla şampiyonaya en iyi şartlarda hazırlandık. Burada hedefimiz kürsünün en üst basamağına çıkarak Ayyıldızlı bayrağımızı dalgalandırmak ve İstiklal Marşımızı dinletmek. Bunun için bütün gücümüzü ortaya koyacağız” dedi. 

İlgili Haberler

Genel
26 Mart 2024
Snowboard’un harika çocuğu Dağhan Güler Türkiye şampiyonu

Bursalı snowboard sporcusu 13 yaşındaki Dağhan Güler, bu yıl düzenlenen ‘Giant (geniş) Slalom’ ve ‘Slalom’ yarışlarında topladığı 455 puanla klasmanda Türkiye birincisi oldu. Henüz 6 yaşında başladığı ve yıllar içinde adeta gönül verdiği snowboard sporunu profesyonel olarak sürdüren Dağhan Güler, bu yıl elde ettiği başarılarla gururlandırdı.   İLGİLİ HABER İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nden “Verdi […]

Genel
25 Mart 2024
Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Sunuculuğuna Bekir Köse yapıyor

TRT1’in uzun soluklu ve en çok izlenen programlarından bir tanesi olan “Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması”, 8. sezona sunucu değişikliğiyle girdi. Bu yılın sunucusu, modern tarzı ve sesiyle dikkat çeken Bekir Köse oldu. 11 yaşında Kuran’ı ezberleyerek hafız olan olan ünlü sunucunun Ramazan ayı boyunca sunacağı program, 8 sezondur yüzlerce başvuru alıyor. FİNALE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN […]

Belediye
24 Mart 2024
Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Mevcut İBB yönetimi tarafından balıkçı esnafının görmezden gelindiğini belirten Murat Kurum, “Her işte olduğu gibi yine balıkçı esnafımız da çaresiz bırakılmış, göz ardı edilmiş, görmezden gelinmiş. Aynı anlayışı aslında İstanbul’un her yerinde görüyoruz. İstanbul’un neresine gitseniz bir sorun, […]

Etkinlikler
23 Mart 2024
AKBANK SANAT’TA YENİ SERGİ “Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası”

Sanatın her disiplinine kapılarını açan Akbank Sanat, bu kez bilgisayar oyunları dünyasını sanatla buluşturan ‘Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası’ adlı sergiye ev sahipliği yapıyor.  Küratörlüğünü Zeynep Arınç ve Güven Çatak’ın üstlendiği sergi, 26 Mart – 18 Mayıs 2024 tarihi arasında Akbank Sanat’ta sanatseverler ve oyun tutkunları ile buluşuyor. Günümüzde bilgisayar oyunlarının hayatımızın vazgeçilmez bir parçası […]