Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Kadıköy’de konser haftası!

Yayınlanma:
ABONE OL

Anadolu yakasının kültür sanat merkezi Kadıköy’de Ocak ayının son haftasına her telden konserle giriyor Niyazi Ölmez, Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars, Leman Sam, TRT Hafif Müzik ve Caz Orkestrası, Ladies&Gentlemen Kadıköy Belediyesi kültür merkezlerinde sahne alacak.
Kadıköy Belediyesi Kültür merkezlerinde bu hafta da her telden konser var. Klasik müzikten, film müziklerine, cazdan operaya Kadıköy Belediyesi Kültür Merkezlerinde gerçekleşecek konser programı şöyle:
Kadıköylü opera sanatçısı Niyazi Ölmez “Sesler Hazinesi Orkestrası ve Vokalleri” konseri ile izleyici karşısına çıkıyor. Konserde “tango” sanatından örnekler verilerek, “insan ve sevgi” teması işlenecek. (22 Ocak Cuma / 20.00 / Caddebostan Kültür Merkezi)

Ayhan_Sicimoglu___Latin_All_Stars-kadikoyde
Kuşluk Vakti Grubu, sevdiğimiz ve dinlerken çok keyif aldığımız türküleri caz ile harmanlıyor. (22 Ocak Cuma / 20.30 / Yeldeğirmeni Sanat Merkezi)
Dünyada “oktavlar arasında dolaşan taş plak sesli kadın” olarak tanınan Sema Moritz, Kadıköylü seyirciyle buluşuyor. Sanatçının, Yunus Emre’den Nazım Hikmet’e uzanan projeleri var. (22 Ocak Cuma / 20.30 / Caddebostan Kültür Merkezi A Salonu)
Ülke sınırlarını aşan müzik ve şovları ile Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars; bolerolar, salsalar ve özel sürprizlerle sahne alıyor. (23 Ocak Cumartesi / 20.30 / Caddebostan Kültür Merkezi)
Ladies&Gentlemen İstanbul, yerli ve yabancı müzikallerden, film müzikleri ve popüler şarkılardan seçilen eserler ‘’Yeni yıla Merhaba’’ konseri verecek. (23 Ocak Cumartesi / 20.00 / Kozyatağı Kültür Merkezi)
Otuz yılı aşkın bir süredir sahnelerde hem solistlik olarak hem de oda müziği alanlarında performans göstermiş olan, Fethi Kopuz Oda Orkestrası ile konçertolar da seslendiren Şadi Ensari, İspanyol ve Güney Amerikalı bestecilerin eserlerini yorumlayacak. (23 Ocak Cumartesi / 19.30 / Yeldeğirmeni Sanat Merkezi)
Usta rejisör Prof. Yekta Kara, ‘’Bir Şölendir Opera’’ serisi kapsamında ‘’Verdi’nin Shakespeare Operaları’’nı ücretsiz anlatacak. (25 Ocak Pazartesi / 18.00 / Süreyya Operası
TRT Hafif Müzik ve Caz Orkestrası ile Emir Ersoy Projecto Cubano, cazın en güzel örneklerini, bu ücretsiz konserde cazseverlere sunacak. (26 Ocak Salı / 20.00 / Caddebostan Kültür Merkezi)
Semiha Berksoy Opera Vakfı’nca düzenlenen konserde, piyano repertuvarının en önemli bestecilerinden olan J. S. Bach, L. V. Beethoven, F. Chopin ve C. Debussy’nin eserleri piyanist Işıl Giray tarafından seslendirilecek. (27 Ocak Çarşamba / 20.00 / Yeldeğirmeni Sanat Merkezi)
Kendine özgü tarzının yanı sıra türkü yorumlarıyla da büyük beğeni toplayan ünlü sanatçı Leman Sam, çok sevilen şarkılarını seslendirecek. (29 Ocak Cuma / 20.30 / Caddebostan Kültür Merkezi)

İlgili Haberler

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Genel
07 Nisan 2024
MABEL MATİZ’DEN SABA TÜMER’E ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Saba Tümer’in yapımcılığını Hann Yapım’ın üstlendiği, Peyman’ın sponsorluğunda kendi kanalında yayınlanan “Saba Tümer’le” isimli YouTube programının bu haftaki konuğu Mabel Matiz oldu. Mabel Matiz, Hann Sahne’nin ev sahipliği yaptığı, Saba Tümer’in YouTube programı “Saba Tümer’le” de çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aşk Aşeriyorum İLGİLİ HABER Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen görevine başladı Saba Tümer, programının […]