Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

En Bilinen Öğrenci Etkinliği 12. RLC Günleri 23-24-25 Şubat 2016 tarihlerinde YTÜ Elektrik-Elektronik Fakültesinde

Yayınlanma:
ABONE OL

RLC Günleri sektörün devlerini öğrencilerle buluşturmaya devam ediyor.’Sektörün En Bilinen Öğrenci Etkinliği’ ünvanıyla bu sene on ikincisi düzenlenecek olan RLC Günleri her sene yenilenen konularıyla farklı bir soluk kazanıyor.
Peki Nedir RLC Günleri? Sadece Bir Devre Midir?

Bizce DEĞİL!!!

RLC Günleri 2005 yılında “Elektronik Günleri” adı altında “Sadece Derse Girerek Mühendis Olunmaz!” sloganı ile yola çıkmış ve zamanla yeni konular yeni fikirler bakış açısı adı altında elektrik, elektronik, otomasyon, aydınlatma ve bilişim alanlarını da bünyesi içine almıştır. Geçtiğimiz
on bir yıl boyunca kendini her zaman yenileyen ve profesyonelleşen RLC Günleri, Türkiye’de öğrenci,
akademisyen ve firma işbirliğine önem veren güçlü bir köprü görevi görmesi sebebi ile “Sektörün En
Bilinen Öğrenci Etkinliği” olmuştur.

rlc-ogrenci-gunleri-1

RLC Günleri’nin amacı; öğrencilerin profesyonel iş hayatına girmeden önce buralarda tecrübe edinmiş kişilerle öğrencileri farklı platformlarda buluşturarak akıllarındaki soru işaretlerini gidermek ve ilerleyen senelerde daha emin adımlarla yürümelerini sağlamaktır. RLC Günleri, üç gün boyunca süren etkinlikte öğrencilerin en iyi şekilde verim alabilmelerini hedeflemektedir.

RLC Günleri ile; ABB, MERCEDES-BENZ, ARÇELİK, BOSCH, ALSTOM, AMPER, ANEL GRUP, BORUSAN, BSH, EAE, EATON, ELEKTRA, EMERSON, FESTO, KEBAN MÜHENDİSLİK, ORTADOĞU ENERJİ, FORD, GENERAL ELECTRİC,OBO-BETTERMANN, PRYSMİAN GROUP, PELSAN, PHILIPS, PHOENIX CONTACT, SCHNEIDER ELECTRIC, TOFAŞ, VESTEL, VİKO, SIEMENS gibi sektörün önde gelen firmaları etkinliğimizin dinamik yapısı içerisinde yerlerini almaktadır. Ayrıca ENOSAD, ETMD, Bu yıl kulübümüz adına on TESİD, YILKODER gibi önemli dernekler ve uluslararası düzeyde başarılı projelerde ismini duyurmuş akademisyenler de katılımcı olarak destek vermektedir.

ikincisini düzenleyeceğimiz RLC Günleri Etkinliği geçen yıl 19 farklı üniversite ve 20 farklı bölümden toplamda 3381 katılımcıyı; 16 oturum, 4 panel, 2 eğitim,1 workshop ve 10 stant alanı ile karşılayıp şirketler, dernekler ve akademisyenlerle buluşmalarını sağlamıştır.

rlc-ogrenci-gunleri

RLC Günleri 12.senesinde de sektörün önemli isimlerini öğrenciler ile buluşturmaya devam ediyor. Bu sene etkinliğimizde Philips CEO’su Göktuğ Gür, Siemens Genel Müdür Yardımcısı Ali Rıza Ersoy, Schneider Electric Partner & Projects Bussiness VP Erhan Kaya ve birbirinden değerli sektörün önemli kişileri bizimle olacak.

Peki 12.RLC Günlerinde Bu Sene Neler İşlenecek?
Endüstri 4.0,Akıllı Ev Sistemleri,Güneş-Rüzgar Enerjisi,Yeni Nesil Robotlar,CV Hazırlama ve Kariyer,Elektrikli Araçlar,Nükleer Enerji,Satış Mühendisliği gibi konularla sektörü mercek altına alacağız.

‘GELECEĞİNE YÖN VERMEK İÇİN MEZUNİYETİ BEKLEME’ kariyerinin pusulası 12.RLC Günlerini gösteriyor. Sektöre imza atmış firmalar, dernekler ve akademisyenlerimizin işbirliği ile‘ Sektörün En Bilinen Öğrenci Etkinliği’ 12. RLC Günleri 23-24-25 Şubat 2016 tarihlerinde YTÜ Elektrik-Elektronik Fakültesinde öğrencilerle buluşacaktır.
Eğer siz de “Sadece Derse Girerek Mühendis Olunmaz!” diyenlerdenseniz 12.RLC Günlerine etkinliğine davetlisiniz!  rlc.ytuieee.com adresinden kayıt olup ve sen de bu etkinliğin içinde yerini alabilirsin.
Bizi sosyal medyadan takip etmek isterseniz;
⦁ www.facebook.com/rlcgunleri
⦁ www.twitter.com/rlcgunleri

İlgili Haberler

Dünyadan
20 Nisan 2024
Türk Kızılay öncülüğünde 9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı, yardımlar Gazze yolunda

Gazze halkına insani yardım ulaştırmak üzere Türk Kızılay öncülüğünde hazırlanan 3774 tonluk malzemeyle yola çıkan 9’uncu İyilik Gemisi, 55 saat süren deniz yolculuğunu tamamlayarak Mısır’ın El-Ariş Limanı’na ulaştı. Yardım malzemelerinin hızla Gazze’ye sevkiyatını sağlamak için işlemler başlatıldı. Türkiye’nin 7 Ekim’den bu yana Gazze’deki çatışma mağdurlarına gönderdiği dokuzuncu gemi olan İyilik Gemisi, başta gıda, barınma, hijyen […]

Genel
20 Nisan 2024
KİRA ANLAŞMAZLIKLARININ YÜZDE 80’İ DAVAYA DÖNÜŞÜYOR

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki anlaşmazlıkların çözüme kavuşturulması için hayata geçirilen arabuluculuk sistemiyle Anadolu illerindeki anlaşmazlıkların yaklaşık yüzde 60’ı çözüme kavuşturulurken, büyük şehirlerde bu oranın yüzde 20’lerde kaldığı görülüyor.   Büyük şehirlerdeki kira anlaşmazlıklarının yüzde 80’i davaya dönüşmeye devam ediyor. İLGİLİ HABER Çevreci ve Sanat Sever Öğrencilerin Yaratıcı Çalışmaları 3. Kez Müze Gazhane’de! Türkiye’de özellikle […]

Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]