Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Kadıköy Cumhuriyet yürüyüşüne hazır

Yayınlanma:
ABONE OL

cumhuriyet-yuruyusuKadıköy Belediyesi Cumhuriyetin kuruluşunun 92. yılını her yıl olduğu gibi bu yılda birçok etkinlikle kutlayacak. Bu yıl 22’ncisi yapılacak olan Cumhuriyet Yürüyüşü için bütün hazırlıklar tamamlandı.

Bu yıl “Barış İçinde Cumhuriyet” sloganıyla Cumhuriyet Bayramı Haftası boyunca bir çok etkinlik gerçekleştirecek olan Kadıköy Belediyesi 29 Ekim’de yapılacak Büyük Cumhuriyet Yürüyüşü için bütün hazırlıklarını tamamladı.

24 Ekim Cumartesi günü bando gösterileri ve bayrak dağıtımıyla başlayacak olan Cumhuriyet Haftası etkinlikleri her yıl olduğu gibi bu yıl da 29 Ekim akşamı Bağdat Caddesinde yapılacak olan Cumhuriyet yürüyüşü ile son bulacak.

HAYDARPAŞA GARI’NDA CUMHURİYET GECESİ

Bu yıl Kadıköy Belediyesi tarafından yapılan yeniliklerden biri tarihi Haydarpaşa Garı’nda gerçekleşecek olan Cumhuriyet Gecesi.  27 Ekim Salı günü saat 20.00’da gerçekleşecek geceye tüm Kadıköylüler davetli. Gecede; Prof. Dr. İlber Ortaylı ile “Cumhuriyet Türkiye’sinde Eğitim” konulu söyleşi etkinliği gerçekleşecek. Haydarpaşa’da Cumhuriyet Gecesi’nde ayrıca İstanbul Senfoni Orkestrası ve Kadıköy Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu “Cumhuriyet Fotoğrafları” sergisi olacak.

“BARIŞ İÇİNDE CUMHURİYET”

Cumhuriyetin kuruluşunun 92. yılı her yıl olduğu gibi bu yılda 29 Ekim’de Saat: 19:00’da Kadıköy Bağdat Caddesi’nde yüz binleri buluşturacak. Geleneksel hale gelen ve tüm İstanbulluların ilgi gösterdiği Cumhuriyet Yürüyüşü Bağdat Caddesi Suadiye Işıklardan başlayacak.

“Barış içinde Cumhuriyet” mesajlarının verileceği Cumhuriyet Yürüyüşü canlı yayın araçları ile takip edilerek dünyanın her yerinden internet ve televizyondan eş zamanlı olarak izlenebilecek.

Cumhuriyet Yürüyüşü’ne ev sahipliği yapan Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu “29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı her sene olduğu gibi bu sene de hep birlikte karşılayacağız. Kadıköy’ün sokaklarında, Cumhuriyet’in kazanımlarının coşkusunu barış ve kardeşlik içinde birlikte yaşayacağız.” dedi.

Türkiye’nin katliamlarla değil insanların huzurlu ve mutlu yaşadıkları bir ülke olarak anılması gerektiğini ifade eden Nuhoğlu, 29 Ekim’de gerçekleşecek yürüyüş için “92 yıl sonra bir kez daha Cumhuriyet’in kazanımlarıyla barışa, kardeşliğe hep birlikte yürüyelim…” çağrısı yaptı.

PROGRAM:

Haydarpaşa’da Cumhuriyet Gecesi: 27 Ekim Salı Saat: 20:00 Yer: Haydarpaşa Garı

Cumhuriyet Yürüyüşü: 29 Ekim Perşembe Saat: 19.00 Yer: Bağdat Caddesi Suadiye Işıklar

İlgili Haberler

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Genel
07 Nisan 2024
MABEL MATİZ’DEN SABA TÜMER’E ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Saba Tümer’in yapımcılığını Hann Yapım’ın üstlendiği, Peyman’ın sponsorluğunda kendi kanalında yayınlanan “Saba Tümer’le” isimli YouTube programının bu haftaki konuğu Mabel Matiz oldu. Mabel Matiz, Hann Sahne’nin ev sahipliği yaptığı, Saba Tümer’in YouTube programı “Saba Tümer’le” de çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aşk Aşeriyorum İLGİLİ HABER 08 – 14 Nisan 2024 Astroloji haftalık yorum: 08 Nisan Güneş Tutulmasına […]