Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

GÖRÜNEN KÖYE KLAVUZ YANLIŞ YOL GÖSTERİR

Yayınlanma:
ABONE OL
GÖRÜNEN KÖYE KLAVUZ  YANLIŞ YOL GÖSTERİR

Anadolu’da yerleşmiş ve devamlı Söylenen güzel bir söz vardır.
Görünen Köy Kılavuz istemez..
Olacakları,sonuçları Apaçık ortada olan,olaylarla Yani olanları değerlendirip,,olacakları önceden kestirilebilen Sonuçları tahmin edildiği gibi bitebilecek veya biten olaylar için Söylenen yerliyerinde doğru bir Söylem.
7 Haziran Genel seçimleri,Hiçbir partiyi tek başına iktidar yapmadı.Siyasi partilere,Birbirlerini denetleyip uzlaşabilecek,herkesin istediğini yapmasını engelleyecek Halkın talepleri doğrultusunda bir Koalisyon Hükümet’i kurunuz Mesajı vermişti.
Ancak çıkan sonuç AK partili yetkililer Tarafından bir seçim Kazası , olmaması gereken bir sonuç olarak değerlendirildi ve bir türlü içlerine sindirilemedi.
Anayasa Gereği, yapılabilecek bir koalisyon kurma çalışmaları için AK parti genel başkanı görevlendirildi.Amaç TBMM de bulunan partiler ile görüşüp bir Ortaklık ((koalisyon) Hükümet’i kurulmasıydı.
(Koalisyon Hükümet’i ; birden fazla siyasi parti yada gruba bağlı Üyelerden Oluşan karma hükümet)
Herkes,,halkın iradesine uygun,Siyasi partilerin görüşmelerini ve Ülke çıkarlarını en önde gören bir hükümetin kurulmasında hemfikirdi.
Bu görevlendirmenin yapıldığı andan itibaren,Aklı selim düşünenler Seçim sonuçlarını içine sindirememiş olan AK partinin bir koalisyona sıcak bakmadığını,Erken bir seçime gidip TEK başına iktidar olunabilecek yolları aradığı,konuşuldu,yazılıp çizildi.
Daha koalisyon çalışmaları başlamadan önce , Parti görüş ve düşünceleri doğrultusunda MHP  ve HDP, Kurulması düşünülen bir koalisyonun içinde olmayacaklarını,Kesin söylemlerle açıkladılar.
Bunun üzerine,ister istemez ,Koalisyon Görüşmeleri ,CHP ile AK parti Arasında başladı ve 30 günde 40 saatten fazla Sürdü,Görüşme sonunda uzun ve zahmetli bir ÖN görüşme yapıldığı ,Koalisyon oluşturulabilecek bir zeminin oluşmadığı AK parti genel başkanı Tarafından ,Önceden tahmin edilen.açıklama yapıldı.((malumun ilanı))
CHP genel başkanıda,, AK parti Tarafından kendilerine bir koalisyon teklifi ile gelinmediğini,3 aylık bir seçim Hükümetine veya AK partinin kuracağı azınlık seçim Hükümetine destek verip vermeyecekleri teklifi ile gelindiğini Açıkladı.
Yani bir ay boyunca havanda su dövülmüş,Milli iradenin kararı hiçe sayılmıştı.
Ülkemizde terör olayları artmış,Hergün ŞEHİTLER veriliyor.Ekonomik Göstergeler iyi değil,Içinde Bulunduğumuz coğrafyada olağanüstü olaylar yaşanıyor,Döviz uçmuş,Halk mutsuz,Umutlarını kaybetmek üzere,
Ancak her konuşmalarında biz Efendi değiliz,Halkımızın hizmetkarıyız diyenler.Herşeyi halkımızın yararı,rahatı ve refahı için yapıyoruz diyenlere,bu olanlardan sonra ,Bu oyalama ve zaman kaybına Halkımızın nasıl bir tepki göstereceğini inanınız çok merak ediyorum.
Herzaman milli iradeye SAYGI,milli iradeye talepleri doğrultusunda hizmet diyenler,maalesef   Milli iradenin uzlaşın,anlaşın taleplerini hiçe sayıp ülkeyi KASIM Ay’ı içerisinde bir erken seçime götürme beceriksizliğini göstermişler ve devlet hazinesine maddi Yük getirmişlerdir.
Eğer kendi gelecekleri ve ikballeri için böyle bir yol seçilmiş ise,insanlar oyalanıp,zaman kaybettirilmiş ise inanınız bu halk bunun Hesabını sandıkta soracaktır.sormalıdırda,Bu halk buna muktedirdir.Bu bilincede sahiptir.
7 Haziran seçimlerinIn ardından,Seçim sonuçlarını içine sindiremeyip,daha ilk günlerden itibaren Erken seçimden bahsedenler GÖRÜNEN KÖYÜ hangi Kılavuz ile bulacaklarını hesap etmiş olmalılarki,Köyü bulmak isteyenlere de yol gösterecek KILAVUZ,, ya görünmüyor,yada bilinmek istemiyor,Köye varılacak en kestirme ve en uygun yolu kapatarak.herşeye set çekiyor.
Ama bu halk bu kılavuzuda,Kılavuza uyup yanlış Köye gidenide iyi biliyor…

YILMAZ UĞURLUAKAN

author avatar
Yılmaz Uğurluakan

İlgili Haberler

Yazarlar
15 Nisan 2024
15 – 21 Nisan 2024 Astroloji haftalık yorum: 21 Nisan Güneş, Merkür, Venüs Dikkat!

15 Nisan haftası Güneş Tutulmasından sonraki hafta olup haftanın en olumsuz günü 21 Nisan Pazar günüdür. Güneşin katsayısı 20 Nisandan itibaren -2 seviyesine düşecektir ve Natal Güneş ve Marsı Koç, Boğa, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova, Balık olanları son derece olumsuz etkileyebilir. Bilhassa Yengeç ve Oğlak burçları 20, 21 Nisanda Tr Güneşden son […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Genel
06 Nisan 2024
08 – 14 Nisan 2024 Astroloji haftalık yorum: 08 Nisan Güneş Tutulmasına Dikkat!

Haftanın en önemli olayı 08 Nisan Güneş Tutulmasıdır. Çünkü 08 Nisandaki Güneş Tutulması -1 katsayılı olup Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak burçlarını olumsuz etkileyebilir. Natal Marsı İkizler, Aslan, Yay, Kova olanlar ise çeşitli fırsatlar elde edebilirler. Koç burcu NATO, Yengeç burcu Irak, Terazi burcu Suriye gibi ülkeler Güneş tutulmasından son derece olumsuz etkiler alabilir. Bu […]

Basında Kadıköy
02 Nisan 2024
Çiçeği Burnunda Yazar Zehra Güngör

İnternette arattığımızda hakkınızda az şey buluyoruz. Biraz gizemli bir yazar mısınız ve sizi kendinizden dinleyelim mi?   Çok hoş bir soru. Teşekkürler… Bilerek gizemli olan birisi değilim. Fakat gizemi de severim. Açıkçası dijital dünyayla aram pek iyi değil. Kendimi pek eğitemediğim bir yer burası. Haliyle uzak kalmayı tercih ediyorum. Belki de eski kafalıyım. (Gülüyor) Ben […]