Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

SELİN DOĞAN, SERAMİKSAN SPOR’DA

Yayınlanma:
ABONE OL

Filenin Kuğuları, Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 2. Lig temsilcisi Seramiksan Spor, başarılı oyuncu Selin Doğan’ı transfer etti.

 
Voleybol Bayanlar 2. Ligi ekiplerinden Seramiksan Spor transfer çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Sezon öncesinde 6 oyuncu ile daha önce sözleşme imzalayan Seramiksan Spor yedinci imzasını Selin Doğan’a attırdı.

Seramiksan firmasının Turgutlu’daki idari merkezinde gerçekleştirilen imza görenine kulüp başkanı Bülent Erkul, asbaşkan Burak Ersoy ve oyuncu Selin Doğan katıldı.
Asbaşkan Burak Ersoy “teknik heyetimizin ve transfer tertip komitemizin hedefleri doğrultusunda transfer çalışmalarımız sürüyor. Daha önce 6 oyuncu ile anlaşmıştık. Bugünde Selin Doğan’ı renklerimize bağladık. Her iki taraf içinde hayırlı olması dileğiyle” dedi.
Selin Doğan ise “Burada olmaktan çok mutluyum. Seramiksan Spor ile ilgili çok güzel şeyler duydum. Burasının tam bir aile ortamında olduğu söyleniyor. Güzel işler çıkacağımızdan eminim” dedi.

1991 doğumlu olan 1,90 boyunda orta oyuncu olarak görev yapan Selin Doğan, Fenerbahçe altyapısından yetişmiş olup, Çerkezköy, Karşıyaka, Ataşehir Belediye ve Çanakkale Belediye Spor, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübünde forma giydi.

Öte yandan Seramiksan Spor 2015-2016 sezonu kapsamında Gülcan Akyıldız, Elif Kavrar, Sıla Çalışkan, Cansen Örencik, Müge Örencik ve Yeşim Astarlara imza attırmıştı.

İlgili Haberler

Basında Kadıköy
24 Nisan 2024
KADIKÖY’DE 23 NİSAN, 5 AYRI PARKTA YÜZLERCE ETKİNLİKLE KUTLANDI

Kadıköy Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı’nı çocuklar için 5 ayrı parkta gerçekleştirdiği birbirinden renkli ve eğitici onlarca etkinlikle kutladı. Kadıköy’de 4 gün süren kutlamalarda her yaştan çocuk 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı. Kadıköy Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel gerçekleştirdiği konserler, tiyatrolar, oyunlar, yarışmalar, […]

Dünyadan
20 Nisan 2024
Türk Kızılay öncülüğünde 9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı, yardımlar Gazze yolunda

Gazze halkına insani yardım ulaştırmak üzere Türk Kızılay öncülüğünde hazırlanan 3774 tonluk malzemeyle yola çıkan 9’uncu İyilik Gemisi, 55 saat süren deniz yolculuğunu tamamlayarak Mısır’ın El-Ariş Limanı’na ulaştı. Yardım malzemelerinin hızla Gazze’ye sevkiyatını sağlamak için işlemler başlatıldı. Türkiye’nin 7 Ekim’den bu yana Gazze’deki çatışma mağdurlarına gönderdiği dokuzuncu gemi olan İyilik Gemisi, başta gıda, barınma, hijyen […]

Genel
20 Nisan 2024
KİRA ANLAŞMAZLIKLARININ YÜZDE 80’İ DAVAYA DÖNÜŞÜYOR

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki anlaşmazlıkların çözüme kavuşturulması için hayata geçirilen arabuluculuk sistemiyle Anadolu illerindeki anlaşmazlıkların yaklaşık yüzde 60’ı çözüme kavuşturulurken, büyük şehirlerde bu oranın yüzde 20’lerde kaldığı görülüyor.   Büyük şehirlerdeki kira anlaşmazlıklarının yüzde 80’i davaya dönüşmeye devam ediyor. İLGİLİ HABER Çevreci ve Sanat Sever Öğrencilerin Yaratıcı Çalışmaları 3. Kez Müze Gazhane’de! Türkiye’de özellikle […]

Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]