Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Başbakan Erdoğan Bu Mücadelenin Karşısında İyi Bilin ki Faiz Lobisi Var!

Yayınlanma:
ABONE OL

Kuzey Afrika dönüşü havaalanında yoğun ilgi ile karşılanan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar’daki konutunda da yoğun ilgi ile karşılandı. Konutunun önünde toplanan vatandaşlara seslenen Erdoğan, bu işin içinde faiz lobisinin olduğunu söyledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, havaalanından çıktıktan sonra sabah saat 04.30 sıralarında Üsküdar’daki konutuna ulaştı. Son günlerde yaşanan Gezi Parkı eylemlerinin ardından destek veren çok sayıda vatandaş, ellerinde Türk bayrakları ile Erdoğan’ın eve gelişini bekledi. Seçim otobüsünde konutuna ulaşan Erdoğan, burada bir konuşma yaptı.

Havalimanından evine gelinceye kadar yoğun bir ilgi ile karşılaştığını belirten Erdoğan, “Biliyorsunuz yola çıkarken bir şey söylemiştik. Uzun bir ince yoldayız gidiyoruz gündüz gece demiştik. Bugün havalimanında da ifade ettim. Bugüne kadar hep dik durduk ama dikleşmedik. Bütün olanlar bütün bitenler hepsi bir kenara ama şunu bilmenizi istiyorum. Biz sizlere yola çıkarken ne vaat ettiysek bugüne kadar onu yaptık. Bundan sonra da onları yapmaya devam edeceğiz. Şunu da söylüyorum. Biz hiçbir adımı istişaresini yapmadan atmadık. Ama birilerinden izin almak suretiyle de bu ülkede hizmet etmek gibi bir derdimiz yok. Ki kendinden izin alınmasını bekleyenler, bu ülkede taş üstüne taş istemeyenlerdir” dedi.

Yeşile karşı duyarlılıklarını da hatırlatan Erdoğan, “Şunu çok açık söylüyorum. Yeşili sevmekse o bizim derdimizdir. Yeşili bizim gibi on yıllar boyu bizim gibi seven çıkmamıştır. Çevre dostu olmaksa çevre dostu olanlara diyorum ki, siz bizden daha iyi dost bulamasınız. Bizim yanımıza gelin. Çünkü sizin yanınızdaymış gibi görünenlerin çevrecilikle uzaktan yakından alakası yok” şeklinde konuştu.
Eylemlere karışanların çevreye zarar verdiklerine burgu yapan Erdoğan,”Hiç endişeniz olmasın. Biz mehter takımını çok severiz ama mehter takımı gibi iki ileri bir geri gitmeyiz. Çünkü bizim yürüyüşümüzde istikrar vardır. Bizim yürüyüşümüzde güven vardır. Ve şunu da söylüyorum. Bunu tekrar ediyorum. Bu mücadelenin karşısında iyi bilin ki faiz lobisi vardır. Amerikadaki gazetelere ilan verme gayreti içerisine girenler bu lobilerin ta kendileridir” şeklinde konuştu.

Konuşmasını bitiren Başbakan Erdoğan, otobüsten indikten sonra bir süre vatandaşın içine girdi ve tezahuratlar eşliğinde evine geçti. İSTANBUL (İHA)

İlgili Haberler

Dünyadan
20 Nisan 2024
Türk Kızılay öncülüğünde 9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı, yardımlar Gazze yolunda

Gazze halkına insani yardım ulaştırmak üzere Türk Kızılay öncülüğünde hazırlanan 3774 tonluk malzemeyle yola çıkan 9’uncu İyilik Gemisi, 55 saat süren deniz yolculuğunu tamamlayarak Mısır’ın El-Ariş Limanı’na ulaştı. Yardım malzemelerinin hızla Gazze’ye sevkiyatını sağlamak için işlemler başlatıldı. Türkiye’nin 7 Ekim’den bu yana Gazze’deki çatışma mağdurlarına gönderdiği dokuzuncu gemi olan İyilik Gemisi, başta gıda, barınma, hijyen […]

Genel
20 Nisan 2024
KİRA ANLAŞMAZLIKLARININ YÜZDE 80’İ DAVAYA DÖNÜŞÜYOR

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki anlaşmazlıkların çözüme kavuşturulması için hayata geçirilen arabuluculuk sistemiyle Anadolu illerindeki anlaşmazlıkların yaklaşık yüzde 60’ı çözüme kavuşturulurken, büyük şehirlerde bu oranın yüzde 20’lerde kaldığı görülüyor.   Büyük şehirlerdeki kira anlaşmazlıklarının yüzde 80’i davaya dönüşmeye devam ediyor. İLGİLİ HABER Çevreci ve Sanat Sever Öğrencilerin Yaratıcı Çalışmaları 3. Kez Müze Gazhane’de! Türkiye’de özellikle […]

Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]