Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Fenerbahçe Beşiktaş derbisi sonrası…

Yayınlanma:
ABONE OL
Fenerbahçe Beşiktaş derbisi sonrası…

Fenerbahçe için söylenecek çok şey var da söylememize rağmen değişen pek bir şey yok.Fenerbahçe aslında kadro kalitesi olarakgerçekten çok iyi bir takım.Zaten oynadıkları takdirde Avrupa kupalarında ki formunu da düşünürsek gayet etkililer.Ancak nedense ligde bu takıma bir şeyler oluyor.Fenerbahçe ‘ nin nihayet hücum düzeni rayına oturmuş.Zaten İnönü de 30 bin Beşiktaş taraftarı karşısında 2 gol atmak ta kolay değil.Webo,Sow ikilisi rakibi gayet yıpratıcı oynuyorlar.İkisinin de bireysel yetenekleri çok fazla.Beşiktaş ‘ a gelirsek bu takımı ayakta alkışlamak gerektiğini düşünüyorum.

Daha önceki senelerde yapılan yanlış transferler,gösterilen kötü yönetim belki bütçeyi küçültmüş ancak yürekleri büyütmüş durumda. Bu takım gerçekten çok mütevazi şartlarda kurulmuş bir ekip.Olcay ve Oğuzhan gibi pırlanta iki orta saha oyuncusuna sahipler.Mcgregor bile eleştirilmesine rağmen ebadında oynuyor.Fernandes’ in liderliğinde gerçekten eldeki malzemeyi en iyi şekilde kullanmanın peşindeler.Niang  tam isabet bir oyuncu.Türkiye ligini tanıması avantaj.Atmış olduğu gol gerçekten tam bir ustalık işiydi.

Niang’ ın atmış olduğu gole değinmişken aslında Fenerbahçe ‘ nin de sorunu ortaya çıkıyor.Bu takım’ ın defans oyuncuları arasında büyük bir uyumsuzluk ve oransızlık var.Usta işi dedik ama 4 Fenerbahçeli arasında 2 Beşiktaşlı ‘nın sadece tek pasla bu golü atabilmesi büyük bir defans zaafiyeti. Sadece bu da değil.Ne zaman ki Beşiktaş hızla orta sahayı geçip derinlemesine toplar ile gol aradı ; Fenerbahçe defansı her seferinde markajda zamanlama hatası yaptı.

İLGİLİ HABER EĞİTİMDE ÇÖZÜM!

Fenerbahçe ‘ nin neden Stoch ve Krasiç ten yararlanamadığını anlamak ta zor.Zaten Fenerbahçe ‘ nin durum berabere iken defans ve orta sahasını bu kadar rahat bırakmasını açıklamak ta zor. Ancak sorun yabancı oyunculardan çok Türk oyuncular da.Türk oyuncuların mutlaka toparlanması lazım takımda. Beşiktaş ‘ ın yabancıları ve Toraman dışında ki gençlerine baktığınız zaman nasıl mücadele ettiklerini görüyorsunuz.En azından o istek ve futbol aşkını görebiliyorsunuz. Fenerbahçe ‘ nin şartları ve standartları bu gün Türkiye de pek çok takımda yok.Bunun farkında olmak lazım değil mi…?

Son olarak ben son dakika golü ile kaybedilen basit bir maç olarak görmüyorum bu maçı. Bu maç aslında kimin futbol adına ne kadar çok doğruyu yapıp yapmadığı ile ilgili önemli işaretler veren bir maçtı.

author avatar
Oğuz Akdeniz
Kısaca özgeçmişim : 1976 doğumluyum.İstanbul Üniversitesi iktisat fakültesi mezunuyum.Kadıköy de ikamet ediyorum.İngilizce ve ispanyolca biliyorum.Bekarım.Daha önce kanal 9 televizyonunda yorumculuk ve spormix,nbatr.com,basketbolhaber.com gibi pek çok sitede köşe yazarlığı yaptım.Spor dışında bankacılık,sigortacılık ve telekom sektörleri ile ilgilenme fırsatım oldu.

İlgili Haberler

Yazarlar
15 Nisan 2024
15 – 21 Nisan 2024 Astroloji haftalık yorum: 21 Nisan Güneş, Merkür, Venüs Dikkat!

15 Nisan haftası Güneş Tutulmasından sonraki hafta olup haftanın en olumsuz günü 21 Nisan Pazar günüdür. Güneşin katsayısı 20 Nisandan itibaren -2 seviyesine düşecektir ve Natal Güneş ve Marsı Koç, Boğa, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova, Balık olanları son derece olumsuz etkileyebilir. Bilhassa Yengeç ve Oğlak burçları 20, 21 Nisanda Tr Güneşden son […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Genel
06 Nisan 2024
08 – 14 Nisan 2024 Astroloji haftalık yorum: 08 Nisan Güneş Tutulmasına Dikkat!

Haftanın en önemli olayı 08 Nisan Güneş Tutulmasıdır. Çünkü 08 Nisandaki Güneş Tutulması -1 katsayılı olup Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak burçlarını olumsuz etkileyebilir. Natal Marsı İkizler, Aslan, Yay, Kova olanlar ise çeşitli fırsatlar elde edebilirler. Koç burcu NATO, Yengeç burcu Irak, Terazi burcu Suriye gibi ülkeler Güneş tutulmasından son derece olumsuz etkiler alabilir. Bu […]

Basında Kadıköy
02 Nisan 2024
Çiçeği Burnunda Yazar Zehra Güngör

İnternette arattığımızda hakkınızda az şey buluyoruz. Biraz gizemli bir yazar mısınız ve sizi kendinizden dinleyelim mi?   Çok hoş bir soru. Teşekkürler… Bilerek gizemli olan birisi değilim. Fakat gizemi de severim. Açıkçası dijital dünyayla aram pek iyi değil. Kendimi pek eğitemediğim bir yer burası. Haliyle uzak kalmayı tercih ediyorum. Belki de eski kafalıyım. (Gülüyor) Ben […]