Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Galatasaray ve Fenerbahçe Arasında ki Bariz Fark Ne?

Yayınlanma:
ABONE OL
Galatasaray ve Fenerbahçe Arasında ki Bariz Fark Ne?

Hafta içinde 2 maç izledik.Aslında rakipler açısından birbirinden farklı olmayan maçlar.Ne Braga ne de Borussia eski iddialı günlerinde değiller. Peki temsilcilerimiz bu takımlar karşısında ne yaptı. Galatasaray elindeki kadroyu ,oyunun karakterine ve rakibinin zaaflarına uygun kullanarak iyi bir futbol ortaya koyamasa da gereken galibiyeti aldı.

Takımın temek direkleri bu maçta da günündeydi.Muslera ,Eboue ,Selçuk gibi oyuncular tüm sezon boyunca çektikleri yükü bu maçta da sırtladılar.Rakibin geriye koşma ve yerleşim aksaklıklarından yararlanarak ilk golü de yeseler sonuca ulaştılar.Üstelik böyle maçlarda deplasmanda geriye düşerek,oyunu rakibine zorda olsa kabul ettirerek galibiyet almak hiç kolay değil.

Burada Burak’ a özel bir parantez açmak lazım.Belki çok yetenekli değil,belki şut stili sorunlu ancak öylesine fuleli koşuları var ki topu önüne aldığı zaman rakip defansı rahatlıkla dağıtabiliyor.Ve en önemlisi ne zaman nerede duracağını iyi biliyor bu çocuk. Manchester Cluj gibi takıma yenilse de Galatasaray istediğini aldı.Ya Fenerbahçe..

İLGİLİ HABER YAŞAM VE ÖLÜM

Biz uyardık.Marsilya maçında ekranlarda görünmeyen şeyin sahada bariz biçimde göründüğünü,Fenerbahçe nin mücadele,oyuna giriş,ve pas dağıtımında sorunları olduğunu,çok fazla durarak oynadıklarını,hücumu düşünmediklerini ve gelişigüzel toplarla pozisyon aradıklarını anlattık.

İşte bu anlattıklarımız Mönchengladbach maçında ne yazıkki kendisini gösterdi. Keşke o zaman Fenerbahçe hataları konusunda biraz daha dersine çalışmış olsaydı.Ne yazık ki Alman Ekibini de havaya soktular. Bir de bu maçı küçümsemeye çalışanlar için şunu söylemek lazım.Tuncay ‘ ın 3 gol attığı United maçı ne ise bu maç ta ondan farklı bir maç değildi.

author avatar
Oğuz Akdeniz
Kısaca özgeçmişim : 1976 doğumluyum.İstanbul Üniversitesi iktisat fakültesi mezunuyum.Kadıköy de ikamet ediyorum.İngilizce ve ispanyolca biliyorum.Bekarım.Daha önce kanal 9 televizyonunda yorumculuk ve spormix,nbatr.com,basketbolhaber.com gibi pek çok sitede köşe yazarlığı yaptım.Spor dışında bankacılık,sigortacılık ve telekom sektörleri ile ilgilenme fırsatım oldu.

İlgili Haberler

Yazarlar
23 Nisan 2024
22 – 28 Nisan 2024 Astroloji haftalık yorum: 23 Nisan Ayın En Tehlikeli Günü! Dikkat!

23 Nisan Türkiye açısından Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ama 2024’deki 23 Nisan Dünya açısından Büyük ve Yıkıcı Olaylara gebe olabilir. 23 Nisan haftanın ve ayın en olumsuz ve düşük katsayılı günü olup bugünde Güneş (-3), Ay (-4), Merkür (-2), Venüs (-3), Plüto (-2) son derece düşük katsayıda olacaktır. Hafta boyu ve bilhassa 23 Nisanda […]

EĞİTİMDE ÇÖZÜM!
Yazarlar
16 Nisan 2024
EĞİTİMDE ÇÖZÜM!

Geçen hafta eğitim sisteminin ezberci olduğunu söylemiş, neden ezberci olduğunu örnekler vererek anlatmıştım. İşin doğrusu eğitim sistemini anlatmaya da gerek yok. Eğitimin ne durumda olduğu ortada… Bilinmeyen bir mevzu değil… İyi de iyi bir eğitim nasıl olmalıdır? Öyle değil mi? Evet! Çözüm nedir? Ne yapılırsa kaliteli bir eğitim ortaya çıkar? İsterseniz size kısa ve net […]

Yazarlar
15 Nisan 2024
15 – 21 Nisan 2024 Astroloji haftalık yorum: 21 Nisan Güneş, Merkür, Venüs Dikkat!

15 Nisan haftası Güneş Tutulmasından sonraki hafta olup haftanın en olumsuz günü 21 Nisan Pazar günüdür. Güneşin katsayısı 20 Nisandan itibaren -2 seviyesine düşecektir ve Natal Güneş ve Marsı Koç, Boğa, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova, Balık olanları son derece olumsuz etkileyebilir. Bilhassa Yengeç ve Oğlak burçları 20, 21 Nisanda Tr Güneşden son […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]