Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Ekonomi

14 milyon emekliye Seyyanen zamda son dakika! Seyyanen zam miktarı 10 bin TL’nin üstünde

Yayınlanma:
ABONE OL

14 milyon emekliye müjdeli haber! Seyyanen zam da son dakika gelişmesi! 14 milyon emeklinin merakla beklediği Seyyanen zam da son dakika gelişmesi. Seyyanen zam yazılan aksine çok yüksek bir seviye de olacak. İşte Emeklinin merakla beklediği Seyyanen zamla ilgili son dakika kulisleri!

Açlık sınırında kalan emekli için seyyanen zam formülleri tartışılmaya devam ediyor. Seyyanen zamla ilgili son dakika miktar ve rakam ilk defa telaffuz edildi.

14 milyon emekli son dakika bayram ikramiyesi ve seyyanen zamma kitlenmiş durumda. Hükümetten gelecek açıklamayı bekleyen Emekliye müjdeli haber geldi. Masada kazanmak isteyen emekli sert bir dille, 4 bin TL seyyanen zammı redediyor. Emekliler için son dakika kulis bilgisi geldi. Eğer 4 bin TL seyyanen zam yaparsanız oy moy yok resti çeken emeklinin dediği olacak gibi görünen rakamlar ortaya çıktı.

İlk olarak emekli ikramiyesi artırarak başlanacak müjdelerde artık bayram ikramiyesi netleşti. Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan’ın emekli yılı dediği 2024 için seyyanen zam öncesi ramazan ikramiyeleri ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı yardımcısı Yılmaz’ın yaptığı toplantı da bayram ikramiyeleri netleşti. Bayram ikramiyeleri 2024 yılı itibariyle 5.000 TL olarak hesaplara yatırılacak. Karar resmi gazetede Erdoğan tarafından duyurulacak.

Ramazan Bayramından başlanacak şekilde mart ayının sonunda 31 Mart öncesi 2.000 TL olan bayram ikramiyesi 5.000 TL civarında hesaplara yatacak. Emekliye erken ödeme ile de gönülleri alınması düşünülüyor!

5.000 TL’nin en az olduğu biliniyor ancak Emekli için burada da sürpriz rakamlar konuşulmaya başlandı. Kadikoygazetesi.com olarak 5.000 TL üstünün olmadığını düşünüyoruz. Ancak burada bir sürpriz gelirse de kimse şaşırmasın!

Seyyanen zam için rekor seviye!

Tüm emeklileri kapsayacak şekilde Seyyanen zam için de çalışmalar sürüyor. Hükümetin masasında olan 4.000 TL ve 5.000 TL seyyanen zam haberleri basına servis edilmişti. Ancak gelen tepkilere kimse inanamadı. Emekliler için seyyanen zam da bir kulis daha yapıldı.

Eğer açlık sınırında olan Emeklilere seyyanen zamda rekor yapmazsak biz bitiyoruz anketleri sunulursa Emeklinin sesi duyulmuş olacak. Seyyanen zam için 8.000 TL bile yetersiz bulanlar var. Emekliye seyyanen zam için şu an için hakettiğimiz 12 bin TL almamız diyeren Emekliler savaşı kazanacak gibi duruyor.

Emekli maaşlarına geriye dönük alacaklardan vazgeçip 12 bin TL seyyanen zam yaparak tüm seçimi kazanma kozu oynanacak. Hükümet tarafından 8.000 TL ile 12.000 TL arasında seyyanen zam olacak haberlerinin yaptırılması da emekliyi mutlu ediyor. Çünkü hem 2 ek zam, hem seyyanen zam hem de bayram ikramyeieleri aynı yerden gelen isteklerden zamlanmıştı.

2024 yılında Emekliye müjde bitmeyecek gibi duruyor. 8.000 TL ve 12.000 TL arasında seyyanen zamma emekli de istekli.

 

 

İlgili Haberler

Herkes yükseltti Renault Clio düşürdü; Bu model sadece 620.000 TL'ye satılacak...
Ekonomi
08 Mart 2024
Herkes yükseltti Renault Clio düşürdü; Bu model sadece 620.000 TL’ye satılacak…

Mart ayında fiyatlar yükseldi. Şubat ayındaki kampanyalar mumla aranmaya başlandı. Ancak Renault’dan sevindiren haber geldi. Herkes fiyatları yükseltirken Renault yeni elektrikli Clio modelinde fiyatları düşürdü Şubat ayında başlayan otomobil çılgınlığının Mart ayında da devam etmesi bekleniyordu. Ancak markalar yeni aya yeni zamlarla birlikte girdi. Haliyle otomobil almak yine hayal oldu. Böyle düşünenler için en çok […]

En ucuz otomobiller belli oldu; Bu listeye bakmadan araba almayın
Ekonomi
08 Mart 2024
En ucuz otomobiller belli oldu; Bu listeye bakmadan araba almayın

Şubat ayında otomobil satışları yüzde 40 oranında arttı. Geçtiğimiz ay otomotiv şirketlerinin başlattığı kampanyaları kaçıranlar gözünü Mart ayına dikti. Hem kampanyalar hem de Mart ayındaki en ucuz otomobil modelleri belli oldu. İşte KİA’dan Hyundai’e, Volkswagen’den Togg’a kadar en ucuz otomobil listesi haberimizde… Devletin otomobil piyasasına yaptığı sıkılaştırma politikalarından sonra satışlar patladı. Firmalar fiyatları düşürdü. Bahçeşehir […]

Ekonomi
28 Şubat 2024
SGK girişi olanlar dikkat! Emekli maaşları değişti!

Emekli maaşları değişti! Emekli maaş hesaplarında son dakika değişiklik. Ne kadar emekli maaşı alırım? E-devlet üzerinden emekli maaşları son dakika değişikliğe gidildi. Emekli maaşları ne kadar oldu? En düşük emekli maaşı hesapları nasıl değişti. Ne kadar emekli maaşı alırım, ne kadar emekli maaşı alıyorum sorusu artık e-devlet üzerinden yapılıyor. Sigorta girişi olanların bu sistem üzerinden […]

Ekonomi
18 Şubat 2024
Ziraat Hesabınıza 7600 TL Yatmış Olabilir! SMS Atarak Kontrol Edin!

Ziraat Bankası hesabınıza her ay ödenen devlet yardım parası yattı mı kontrol edebilirsiniz. Eğer bu destek parasını almıyorsanız başvuru nasıl yapılır yazımızda yer veriyoruz. Devlet destekleri hız kesmeden devam ediyor. Ziraat Bankası aracılığıyla yapılan ödemeye ilişkin nasıl başvuru yapabileceğiniz ve ödeme hesabınıza yatmış mı sorgulayabileceğinize dair bilgi vereceğiz. Evde bakım maaşı, yaşlı, engelli veya bakıma […]