Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Ekonomi

Kamu Bankası Bazı Müşterilerine 2000 TL Bazılarına ise 3000 TL Ödüyor!

Yayınlanma:
ABONE OL

Ziraat Bankası’ndan gelen duyuruda müşterilere yüklü miktarda ödemeler başladı. Değişkenlik göstermekle birlikte 3000 TL’ye kadar parayı hesabınızda görebilirsiniz.

Gün geçmiyor ki kamu bankaları bir kampanya daha yapmasın. Bu sefer hesabınızda 3000 TL görmenize imkan tanıyacak yeni bir kampanya duyuruldu. Ziraat Bankası, müşterilerinin memnuniyetini artırma ve daha fazla kişiye hitap etme amacıyla yeni bir kampanya başlattı.

Bu heyecan verici kampanya, Bankkart kullanıcılarına 3.000 TL’ye kadar hediye kazanma fırsatı sunuyor ve bankanın sunduğu bu avantaj, müşteriler arasında büyük bir ilgi uyandırıyor. Ziraat Bankası’nın Bankkart sahiplerine yönelik bu özel kampanyası, 31 Ocak 2024 tarihine kadar geçerli olacak. Kampanya kapsamında, Bankkart sahiplerine çeşitli harcama aralıklarında 3.000 TL’ye kadar hediye verileceği duyuruldu.

Kampanyanın işleyişi şu şekilde:

  • Touristica’da tek seferde yapılacak 15.000 TL ile 24.999 TL arasındaki peşin ya da taksitli alışverişlerde, kullanıcılar 1.000 TL Bankkart Lira hediye kazanacak.
  • 25.000 TL ile 34.999 TL arasındaki alışverişlerde kazanılacak hediye miktarı 2.000 TL Bankkart Lira olacak.
  • 35.000 TL ve üzeri alışverişlerde ise kullanıcılar 3.000 TL Bankkart Lira kazanma şansına sahip olacak.

Kampanyaya katılım ve başvuru şartları:

  • Katılımcılar, 3 – 31 Ocak 2024 tarihleri arasında Bankkart Mobil uygulaması, bankkart.com.tr web sitesi veya SMS yoluyla başvurabilirler.
  • SMS ile başvuru yapmak isteyenler, kayıtlı cep telefonlarından “TOURISTICA” yazıp 4757’ye SMS göndererek katılabilirler.
  • Kampanyadan yararlanmak için asıl kart sahibi olmanız gerekmektedir.
  • Alışverişlerin Bankkart POS cihazlarından yapılması şartı bulunmaktadır.
  • Kazanılan Bankkart Liralar, 7 Şubat 2024 tarihinde hesaplara yüklenecek ve 15 Mart 2024 tarihine kadar kullanılabilecektir. 16 Mart 2024’te kullanılmayan Bankkart Liralar geri alınacaktır.
  • Kampanya müşteri bazlıdır ve bir müşteri sadece bir kez ödül kazanabilir.
  • Bir müşteri en fazla 3.000 TL Bankkart Lira kazanabilir.
  • Ek kartlar ile yapılan harcamalar, asıl kart sahibinin hesabına eklenecektir.
  • Bankkart, Bankkart Genç ve Bankkart Başak kart sahipleri, hem kredi kartı hem de banka kartı özelliği ile bu kampanyadan yararlanabilir.

Bu kampanya, Ziraat Bankası müşterilerine hem nakit ihtiyaçlarını karşılamak hem de alışverişlerinde ek avantajlar elde etmek için mükemmel bir fırsat sunuyor. Başvurunuzu yaparak bu özel kampanyadan yararlanabilir ve hediye Bankkart Liralarınızı kazanabilirsiniz.

İlgili Haberler

Renault durdurulamıyor! Mart ayında bir kampanya daha açıkladı - Gören bayiye koşuyor
Ekonomi
09 Mart 2024
Renault durdurulamıyor! Mart ayında bir kampanya daha açıkladı – Gören bayiye koşuyor

Son günlerde elektrikli SUV aracıya gündemden düşmeyen Renault Clio yeni bir kampanya ile piyasayı sarsmaya geliyor. Mart ayına özel yapılan kampanya kapsamında 150.000 TL’lik takas desteği ve niceleri var. Üstelik Renault’un Mart ayı kampanyası Koleos, Tailant, Clio, Megane ve Express Van gibi modellerinde de geçerli. Sizin için Renault’un Mart ayı kampanyalarına ve fiyat listesine bu […]

Herkes yükseltti Renault Clio düşürdü; Bu model sadece 620.000 TL'ye satılacak...
Ekonomi
08 Mart 2024
Herkes yükseltti Renault Clio düşürdü; Bu model sadece 620.000 TL’ye satılacak…

Mart ayında fiyatlar yükseldi. Şubat ayındaki kampanyalar mumla aranmaya başlandı. Ancak Renault’dan sevindiren haber geldi. Herkes fiyatları yükseltirken Renault yeni elektrikli Clio modelinde fiyatları düşürdü Şubat ayında başlayan otomobil çılgınlığının Mart ayında da devam etmesi bekleniyordu. Ancak markalar yeni aya yeni zamlarla birlikte girdi. Haliyle otomobil almak yine hayal oldu. Böyle düşünenler için en çok […]

En ucuz otomobiller belli oldu; Bu listeye bakmadan araba almayın
Ekonomi
08 Mart 2024
En ucuz otomobiller belli oldu; Bu listeye bakmadan araba almayın

Şubat ayında otomobil satışları yüzde 40 oranında arttı. Geçtiğimiz ay otomotiv şirketlerinin başlattığı kampanyaları kaçıranlar gözünü Mart ayına dikti. Hem kampanyalar hem de Mart ayındaki en ucuz otomobil modelleri belli oldu. İşte KİA’dan Hyundai’e, Volkswagen’den Togg’a kadar en ucuz otomobil listesi haberimizde… Devletin otomobil piyasasına yaptığı sıkılaştırma politikalarından sonra satışlar patladı. Firmalar fiyatları düşürdü. Bahçeşehir […]

Ekonomi
28 Şubat 2024
SGK girişi olanlar dikkat! Emekli maaşları değişti!

Emekli maaşları değişti! Emekli maaş hesaplarında son dakika değişiklik. Ne kadar emekli maaşı alırım? E-devlet üzerinden emekli maaşları son dakika değişikliğe gidildi. Emekli maaşları ne kadar oldu? En düşük emekli maaşı hesapları nasıl değişti. Ne kadar emekli maaşı alırım, ne kadar emekli maaşı alıyorum sorusu artık e-devlet üzerinden yapılıyor. Sigorta girişi olanların bu sistem üzerinden […]