Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

İstanbul’da kayıp! Müge Anlı Ayhan Eroğlu arıyor! 64 yaşındaki Ayhan Eroğlu aranıyor!

Yayınlanma:
ABONE OL

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında son dakika Ayhan Eroğlu aranıyor. Ayhan Eroğlu kim kaçırdı? Ayhan Erdoğlu’na ne oldu?

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında günün son saatlerinde Ayhan Eroğlu kayıbı dikkat çekti. 64 yaşında olan Ayhan Eroğlu, yıllar önce sattığı ev nedeniyle kaçırıldığı iddia ediliyor.

Pazar günü Avcılar’da kaçırıldı!

Pazar günü atölyeden kaçırılan Ayhan Eroğlu, kaçırılmadan 1.5 saat önce amca oğlu dövülüyor. Mahmut Güzel tarafından dövülen amca oğlu Eroğlu, Avcılar’da Atölyeden kaçırılıyor.

Ayhan Eroğlu’ndan 3 gündür haber yok!

Ev meselesi yüzünden kaçırıldığını iddia eden oğlu ve kızı babasını her yerde arıyor. Toplam 3 kişinin kaçırdığı Ayhan Eroğlu’nu Güzel ailesi mi kaçırdı? Şehmuz Güzel ve Emrah Güzel isimli kişiler tarafından Ayhan Eroğlu öldü mü yaşıyor mu da merak ediliyor.

Metrobüsle son dakika Müge Anlı programına katılan oğul Eroğlu ve kız Eroğlu, babasının bulunması için yardım istiyor. Ayhan Eroğlu kaçırılmadan önce de savcılığa şikayette bulunduğu öğrenildi.

İstanbul’da kayığ olan Ayhan Eroğlu Müge Anlı bulabilecek mi merak ediliyor.

Şehmuz Güzel telefonla bağlandı!

Murat Eroğlu isimli amca tarafından olayların planlandığı ifade eden Şehmuz güzel konularla alakalı olmadığını ifade etti. Ancak Emrah Güzel’in arabasında, 41 plakalı bir arabda Ahmet Eroğlu’nun görüldüğü ifade ediliyor.

İlgili Haberler

Çocuk
05 Nisan 2024
Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivalinde farklı ülkelerden çocuklar İstanbul’da olacak

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Dairesi Başkanlığı (İBB Kültür) tarafından yine Türk ve dünya çocuklarının bir araya geleceği bir etkinlikle kutlanıyor! 19-25 Nisan 2024 tarihleri arasında bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali, dünya genelinde 16 ülkeden çocuk halk dansları topluluğunu İstanbul’da ağırlayacak. Şehrin 11 farklı […]

Eğlence
30 Mart 2024
Acun Ilıcalı, Saba Tümer’e açıkladı; “Başarı Hikayelerinin Önünde Hep Batma Var”

Saba Tümer’in yapımcılığını Hann Yapım’ın üstlendiği, Peyman’ın sponsorluğunda kendi kanalında yayınlanan “Saba Tümer’le” isimli YouTube programının ilk konuğu Acun Ilıcalı oldu. Tümer, ev konseptinde Hann Sahne’de çekilen programında her hafta birbirinden ünlü dostlarını ağırlayacak. Acun Ilıcalı, konuk olduğu Saba Tümer’in YouTube programı “Saba Tümer’le” de samimi açıklamalarda bulundu. Çeyrek Asırlık Dostluk İLGİLİ HABER Bitexen Winterfest, […]

Büyükşehir
23 Mart 2024
İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nden “Verdi & Wagner” Gala Konser

İstanbul Devlet Opera ve Balesi, “Giuseppe Verdi & Richard Wagner” Gala Konseri ile, 30 Mart 2024 günü Atatürk Kültür Merkezi – Türk Telekom Opera Salonu’nda sanatseverle buluşuyor… İtalyan operasının babası olarak bilinen Giuseppe Verdi ve Alman opera literatürünün en büyük bestecisi olarak anılan Richard Wagner’in tezatlıkları ve ortak noktalarının buluştuğu konserde, bu iki bestecinin şan […]

EFSANEVİ BAROK ORKESTRASI ACCADEMIA BIZANTINA, İSTANBUL VE ANKARA’DA 40.YILINI KUTLAYACAK!

Barok müziğin öncüsü Accademia Bizantina, 40 yıllık bir müzikal yolculuğunun gururunu özel konserlerle kutluyor. Grammy adaylığı ve sayısız prestijli ödülle taçlanmış uluslararası efsanevi topluluk, İstanbul ve Ankara’daki müzikseverleri unutulmaz bir geceye davet ediyor. Barok müzik geleneğine bağlı kalarak eski enstrümanların orijinal seslerine vurgu yapan dünyaca ünlü barok orkestrası Accademia Bizantina, Mart ayında İstanbul ve Ankara’da […]