Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Soğuk İklim Koşullarına Birebir: Columbia Mont

Yayınlanma:
ABONE OL

Dünyanın en büyük outdoor markalarından biri olan Columbia, köklü marka tarihi, kaliteli ve her iklime uygun ürünleriyle adını emin adımlarla geleceğe taşıyor.
Her yaştan kadın ve erkeğin günlük hayatın her alanında rahatlıkla kullandığı marka, kalitesi ve üst düzey teknolojik tasarımlarıyla adından söz ettiriyor. Bu teknolojik tasarımların uygulandığı en dikkat çekici ürünlerin başında ise Columbia mont geliyor.

Şapkadan Outdoor’a, Yerelden Dünyaya
Columbia Sportswear Company adıyla 1938’de ABD’de kurulan marka, işe şapka distribütörlüğü yapan küçük bir aile şirketi olarak başlıyor ve zamanla dünyanın en bilinen outdoor markalarından biri haline geliyor. Genel olarak outdoor, dayanıklı ayakkabı ve aksesuarlardan oluşan ürün yelpazesi ve işlevsel özellikleriyle rahatına düşkün insanların kendilerine ait bir stil oluşturmalarına olanak veriyor. Markanın en dikkat çeken ve en çok tercih edilen ürünlerinin başında gelen montlar ise gerek konfor, gerek kalite, gerekse üstün teknolojik özellikleriyle cool bir stil oluşturmak isteyenlerin ilk tercihleri arasında yer alıyor.
ABD’de 80 yıl önce temeli atılan marka, ilk olarak Columbia Hat Company adıyla bir dağıtım şirketi olarak kuruluyor, birkaç yıl sonra ise kendi ürünlerini üretmeye başlayarak hızla büyüyor. Büyümesiyle birlikte ürün çeşitliliğini de arttıran Columbia, özellikle zorlu iklim koşullarına uygun, su geçirmez, nefes alabilir kumaşlı montları ile outdoor alanında dünyanın en iyilerinden biri oluyor. Montlarda kullandığı termal teknolojiler sayesinde kış aylarında soğuğu en az hissettiren markalardan biri olan Columbia, 1998 yılında outdoor tekstil endüstrisinde dünya devlerinden biri haline geliyor. Columbia ürünleri 72 ülkede 13 binden fazla perakende noktasında satılıyor. Satış noktalarından biri olan, ürün çeşitliliği ve avantajlı fiyatlarıyla öne çıkan spor mağazası Barçın aracılığıyla soğuk günlerde içinizi ısıtacak Columbia montları kolaylıkla incelenebiliyor.
Kaz Tüyü ve Omni Heat Teknolojisinin Birleşimiyle Ekstra Sıcaklık
Rüzgârdan ve soğuktan korumasıyla bilinen, bu nedenle günümüzde montlarda sıkça kullanılan kaz tüyü, Columbia montlarda adeta ekstra sıcaklık ivmesi kazanıyor. Kaz tüyü, Omni Heat İzolasyon teknolojisi ile birleşerek, vücut ısısının dışarı çıkmasını engelliyor. Vücut ısısını vücuda geri gönderen nokta teknolojisi olan Omni Heat Reflective ise ısı seviyesini bir kat daha arttırarak kaz tüyünün performansını en üst düzeye çıkarıyor. Omni Heat Reflective, yani termal yansıtıcı teknoloji kendi ısınızla ısınmanızı sağlamanın yanı sıra aşırı teri vücuda dağıtarak stressiz ve konforlu bir gün geçirmenizi de sağlıyor. Vücut ısısını geri gönderen, kumaşa yapışık gümüş noktalar normal ürünlere göre %20 daha sıcak tutuyor. Böylece sıcaklığa en çok ihtiyaç duyulan kış mevsiminde ekstra sıcaklık ve konfor arayanlar bu teknolojinin kullanıldığı montlardan hayli memnun kalıyor.

Montlarda kullanılan özellikler bunlarla sınırlı değil. Columbia mont çeşitleri farkı özellikteki teknolojilerin birleşmesinden ortaya çıkan üst düzey koruma kalkanlarıyla hem vücudunuzu hem sağlığınızı koruyor. Columbia’nın 1991 yılında üretmeye başladığı Omni Tech teknolojisi, su geçirmez ve nefes alabilir yapısıyla mont alırken tercih edilen özellikler arasında yer alıyor. Yağmurlu günlerde kullanıma bire bir olan Omni Tech, mikro delikli membranı sayesinde sıcak hava ve nemin dışarı atılmasına yardımcı olup, aynı zamanda soğuk havanın da içeri girmesini engelliyor. Sonuç olarak bu teknolojiye sahip bir Columbia monta sahipseniz, sağanak yağmurda bile kupkuru kalmak mümkün oluyor.

Soğuk Havadan Tat Almak Mümkün
Kullanıcının rahatlığını ön planda tutan Columbia, bunun için geliştirdiği birbirinden üstün teknolojileriyle kadın ve erkeklerin kış aylarında günün her anında kullanabilecekleri, nitelikli ürün yelpazesini genişletiyor. Columbia montlar, renk çeşitleriyle de dikkat çekiyor. Koyu renkleri sevenler için klasik modeller, renkli giyinmeyi sevenler için ise canlı renkler öne çıkıyor. Columbia mont bedenleri farklı vücut tipleri için de uygun seçenekler sunuyor.
Karlı havada dışarıda olmak zorunda olanlar için güzel bir kış deneyimi yaşatan Columbia erkek mont modelleri, renklerinin canlılığıyla da aktifliğinizi arttırıyor. Sıcaklığı içerde tutma ve rüzgâr geçirmeme özelliklerinin yanında su ve leke tutmaması da markanın tercih edilme oranını olumlu yönde etkiliyor. Su lekesi tüm renkler üzerinde hoş olmayan görüntülere sebep olabiliyor. Omni Shield teknolojisine sahip olan montlar, suyu üzerinde tutmuyor, ayrıca normal ürünlerden 5 kat daha hızlı kuruyor. Tüm bu özellikler ve dahası bir araya getirildiğinde soğuk havalarda bile dışarıda olmak büyük tat veriyor.
Online spor mağazası barcin.com ve Barçın mağazaları aracılığıyla Columbia mont model ve fiyatları ile aklınızdaki diğer birçok soruya cevap bulabilirsiniz.

İlgili Haberler

Büyükşehir
26 Nisan 2024
Galataport İstanbul’a Avrupa Birliği’nden Ödül!

Galataport İstanbul, inşaattan işletme dönemine uzanan çalışmalarında sergilediği çevre dostu yaklaşımla ödülleri arasına bir yenisini ekledi. Dünyadaki okyanus ve denizleri kurtarmayı hedefleyen BlueMissionMed Koordinasyon ve Destek Hareketi, Galataport İstanbul ekibinin faaliyetlerini “Çevreye Duyarlı Girişimci ve Kişilik” ödülüyle taçlandırdı.   İstanbul’un dünyaya denizden açılan kapısı Galataport İstanbul, geniş ödül yelpazesine bir yenisini daha ekledi. İnovatif projeleri […]

Basında Kadıköy
24 Nisan 2024
KADIKÖY’DE 23 NİSAN, 5 AYRI PARKTA YÜZLERCE ETKİNLİKLE KUTLANDI

Kadıköy Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı’nı çocuklar için 5 ayrı parkta gerçekleştirdiği birbirinden renkli ve eğitici onlarca etkinlikle kutladı. Kadıköy’de 4 gün süren kutlamalarda her yaştan çocuk 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı. Kadıköy Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel gerçekleştirdiği konserler, tiyatrolar, oyunlar, yarışmalar, […]

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]