Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Anadolu Yakası’nda yeni yıl bambaşka

Yayınlanma:
ABONE OL

Anadolu Yakası’nın uluslararası ilk ve en özel oteli İstanbul Marriott Hotel Asia’ da, 2010′ un son saatlerini Meya Orkestrası eşliğinde unutulmaz şarkılar ile geçirirken, 2011‘ e Roman ve Balkan müziklerinden oluşan sınırsız eğlenceye yönelik muhteşem repertuarlarıyla kendilerinden söz ettiren Türkiye’nin en büyük roman orkestrası Ahırkapı Roman Orkestrası ‘nın eğlenceli şarkılarına ve danslarına eşlik ederek gireceksiniz.

Koşulsuz eğlence Mix Music DJ performansı ile sabah’ın ilk ışıklarına kadar devam edecek..

(Yeni yıl yemeği ve eğlencesi kişi başı 289 TL.)

Ayrıca misafirlerin istekleri doğrultusunda yılbaşı gecesine özel, misafirlere her konuda yardımcı olmak üzere Red Coat (Kırmızı Ceketli)” servis görevlileri hizmet verecek.

Birbirinden eşsiz yemekleri tadacağınız ve doyumsuz eğlencenin ardından geceyi beş yıldız konforunda tamamlayacağınız ve yılın ilk sabahına İstanbul Marriott Hotel Asia’ da merhaba diyebileceğiniz deluxe odada, iki kişilik brunch keyfi dahil konaklamalı yeni yıl paketi 319 Euro, suite odada ise 444 Euro.

Krallara layık bir konaklama keyfi…

İki kişilik yeni yıl balosu ve kral dairesinde Marmara Denizi ve Prens adaları manzarası karşısında krallara layık bir konaklama keyfi ise KDV hariç 1100 Euro. Konaklama keyfi dahilinde misafirler gün için Executive Lounge ve Palestra Fitness kullanımı (kapalı havuz, buhar banyosu ve sauna) ücretsiz.

Çocuklarınızı evde bırakmayın!

Minik misafirler için oyun odasına dönüştürülmüş Junior Balo Salonu’ nda, açık büfe yemek ve yılbaşı eğlenceleri ile gece boyunca hizmet verilecek. 6 yaş altı çocuklar ücretsiz, 12 yaş altı çocuklar ise %50 indirimli.

İstanbul Marriott Hotel Asia, yeni yılda evinde yılbaşı partisi yapmak isteyenleri de unutmuyor! Yılbaşı ev partilerinin vazgeçilmezi “Paket Hindi Servisi” iç pilav, kestane, Brüksel lahana ve özel sos eşliğinde 269 TL. Paket hindi alanlara ise “Marzipan Dolgulu Fırınlanmış Elma” da yeni yıl hediyesi.(Hindi siparişinizi en az 3 gün önceden vermenizi, siparişinizi Orange Restoran’ dan teslim almanızı rica ederiz.)

Mutlu Yıllar…

İlgili Haberler

Dünyadan
20 Nisan 2024
Türk Kızılay öncülüğünde 9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı, yardımlar Gazze yolunda

Gazze halkına insani yardım ulaştırmak üzere Türk Kızılay öncülüğünde hazırlanan 3774 tonluk malzemeyle yola çıkan 9’uncu İyilik Gemisi, 55 saat süren deniz yolculuğunu tamamlayarak Mısır’ın El-Ariş Limanı’na ulaştı. Yardım malzemelerinin hızla Gazze’ye sevkiyatını sağlamak için işlemler başlatıldı. Türkiye’nin 7 Ekim’den bu yana Gazze’deki çatışma mağdurlarına gönderdiği dokuzuncu gemi olan İyilik Gemisi, başta gıda, barınma, hijyen […]

Genel
20 Nisan 2024
KİRA ANLAŞMAZLIKLARININ YÜZDE 80’İ DAVAYA DÖNÜŞÜYOR

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki anlaşmazlıkların çözüme kavuşturulması için hayata geçirilen arabuluculuk sistemiyle Anadolu illerindeki anlaşmazlıkların yaklaşık yüzde 60’ı çözüme kavuşturulurken, büyük şehirlerde bu oranın yüzde 20’lerde kaldığı görülüyor.   Büyük şehirlerdeki kira anlaşmazlıklarının yüzde 80’i davaya dönüşmeye devam ediyor. İLGİLİ HABER Çevreci ve Sanat Sever Öğrencilerin Yaratıcı Çalışmaları 3. Kez Müze Gazhane’de! Türkiye’de özellikle […]

Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]