Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Ekonomi

19 Gün Sonra Faizsiz Kredi Desteği Bitiyor! 3 Yıl Vade ile Geri Ödeyebiliyorsunuz!

Yayınlanma:
ABONE OL

Banka, KOBİ kredisinde önemli bir fırsat sunuyor. 3 yıl vadeli ve aynı zamanda sıfır faizli verilecek kredide detaylar açıklandı.

Kendi işini kuranlar için çeşitli kredi fırsatları devam ediyor. Şubat ayında güncel ödemelerden yararlanmak ve aynı zamanda faizsiz geri ödemek için bankanın duyurusuna kulak verebilirsiniz. Ödeme kolaylığı sağlanacağı için bu kredi seçenekleri KOBİ’ler tarafından sıklıkla tercih edilir hale geldi.

Akbank, KOBİ’lerin acil nakit ihtiyaçlarına çözüm sunmak amacıyla özel bir kredi kampanyası başlattı. Bu kredi, ilk 3 ay ödemesiz dönem seçeneği sunarak ve 3 yıla varan vade imkanı ile işletmelere mali destek sağlıyor. Akbank şubelerinin yanı sıra Akbank Mobil uygulaması üzerinden de kolayca başvurulabilen bu kredi ile KOBİ’ler, işlerine hız, güven ve esneklik katma fırsatı buluyorlar.

36 Ay Vadede Faizsiz Kredinizi Ödeyin

36 ay vade, hem faiz olmadan hem de sabit taksitlerle ödeneceğinizi düşündüğünüzde oldukça uygun bir vade. Ancak bunu değerlendirmek istemezseniz de daha farklı ödeme çeşitleri mevcut. Vade sayısını azaltabilir veya üç ayda bir ödeme yöntemini de deneyebilirsiniz. Akbank, bu konuda daima müşterisinin yanında yer alıyor. Bankanın avantajları saymakla bitmez. Bu zamanlarda sıfır faizli kredi vermek için pek çok banka tabiri caizse kırk takla attırıyor. Ancak Akbank’ın bu kampanyası kolaylıkla değerlendirilebilir.

29 Şubat’ta Sona Erecek!

Kampanyanın son başvuru tarihi 29 Şubat 2024 olarak belirlenmiş. Bu da demek oluyor ki 19 gün sonra kampanya sona ermiş olacak. Elini çabuk tutan girişimciler ve işletme sahipleri fırsattan yararlanabilir. Belirli şartlara tabi tutulacağınızı hatırlatmakta fayda var. Bu tarih öncesinde hem Akbank müşterisi olan hem de olmayan işletmeler, bu özel kredi imkanından yararlanabiliyor. Akbanklı olmayan işletme sahipleri, şubeler veya Akbank Mobil uygulaması aracılığıyla müşteri olup, krediden faydalanabiliyorlar.

Akbank KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz, Akbank’ın KOBİ’lerin finansal sağlığını desteklemek ve işletmelerin büyüme potansiyelini artırmak için yenilikçi çözümler geliştirmeye odaklandığını belirtti. Yeni kredi ürününün, işletmelerin nakit akışını dengeli hale getirip, büyümelerine olanak tanıyacak şekilde tasarlandığını ifade etti. Ayrıca, Akbank Mobil üzerinden yapılabilecek hızlı ve kolay başvuru süreci, işletme sahiplerinin zamanlarını daha verimli kullanmalarına ve işlerine odaklanmalarına yardımcı olacak. Bu kredi kampanyası, Akbank’ın KOBİ’lere sunduğu finansal desteğin bir parçası olarak, işletmelerin gelişimine katkıda bulunmayı ve Türkiye ekonomisine değer katmayı hedefliyor.

Kaç Bin TL Faizsiz Kredi Ödenecek?

Bir KOBİ olarak, faizsiz kredi için Akbank’a başvuru yapacaksanız kredi limitinizi öğrenmek isteyebilirsiniz. Yüz yüze yapacağınız başvurularda tüm detaylara hakim olabilirsiniz. Bankanın hangi şartlarda kredi vereceği ve kaç bin TL’ye kadar ödeme alabileceğiniz belirtilecektir. Bu nedenle şubeler üzerinden başvuru yapmanın mobil ve diğer bankacılık yöntemleri üzerinden başvuruda bulunmaya nazaran daha avantajlı olduğunu savunuyoruz. Eski yeni müşteri fark etmeksizin bankanın avantajlarına dahil olabilirsiniz. Buradaki en önemli etken sizin kredi notunuz ve beraberinde kampanyanın temel şartlarını karşılamanızdır.

İlgili Haberler

Renault durdurulamıyor! Mart ayında bir kampanya daha açıkladı - Gören bayiye koşuyor
Ekonomi
09 Mart 2024
Renault durdurulamıyor! Mart ayında bir kampanya daha açıkladı – Gören bayiye koşuyor

Son günlerde elektrikli SUV aracıya gündemden düşmeyen Renault Clio yeni bir kampanya ile piyasayı sarsmaya geliyor. Mart ayına özel yapılan kampanya kapsamında 150.000 TL’lik takas desteği ve niceleri var. Üstelik Renault’un Mart ayı kampanyası Koleos, Tailant, Clio, Megane ve Express Van gibi modellerinde de geçerli. Sizin için Renault’un Mart ayı kampanyalarına ve fiyat listesine bu […]

Herkes yükseltti Renault Clio düşürdü; Bu model sadece 620.000 TL'ye satılacak...
Ekonomi
08 Mart 2024
Herkes yükseltti Renault Clio düşürdü; Bu model sadece 620.000 TL’ye satılacak…

Mart ayında fiyatlar yükseldi. Şubat ayındaki kampanyalar mumla aranmaya başlandı. Ancak Renault’dan sevindiren haber geldi. Herkes fiyatları yükseltirken Renault yeni elektrikli Clio modelinde fiyatları düşürdü Şubat ayında başlayan otomobil çılgınlığının Mart ayında da devam etmesi bekleniyordu. Ancak markalar yeni aya yeni zamlarla birlikte girdi. Haliyle otomobil almak yine hayal oldu. Böyle düşünenler için en çok […]

En ucuz otomobiller belli oldu; Bu listeye bakmadan araba almayın
Ekonomi
08 Mart 2024
En ucuz otomobiller belli oldu; Bu listeye bakmadan araba almayın

Şubat ayında otomobil satışları yüzde 40 oranında arttı. Geçtiğimiz ay otomotiv şirketlerinin başlattığı kampanyaları kaçıranlar gözünü Mart ayına dikti. Hem kampanyalar hem de Mart ayındaki en ucuz otomobil modelleri belli oldu. İşte KİA’dan Hyundai’e, Volkswagen’den Togg’a kadar en ucuz otomobil listesi haberimizde… Devletin otomobil piyasasına yaptığı sıkılaştırma politikalarından sonra satışlar patladı. Firmalar fiyatları düşürdü. Bahçeşehir […]

Ekonomi
28 Şubat 2024
SGK girişi olanlar dikkat! Emekli maaşları değişti!

Emekli maaşları değişti! Emekli maaş hesaplarında son dakika değişiklik. Ne kadar emekli maaşı alırım? E-devlet üzerinden emekli maaşları son dakika değişikliğe gidildi. Emekli maaşları ne kadar oldu? En düşük emekli maaşı hesapları nasıl değişti. Ne kadar emekli maaşı alırım, ne kadar emekli maaşı alıyorum sorusu artık e-devlet üzerinden yapılıyor. Sigorta girişi olanların bu sistem üzerinden […]