Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

ZİRVENİN ADI “PARAMPARÇA”

Yayınlanma:
ABONE OL

GÜLSEREN VE HAZAL’IN KAZA SAHNESİ MİLYONLARIN NEFESİNİ KESTİ

İLK BÖLÜMDEN İTİBAREN TÜRKİYE’Yİ EKRAN BAŞINA BAĞLAYAN PARAMPARÇA, 23. BÖLÜMÜYLE YİNE EN ÇOK İZLENEN PROGRAM OLDU. TNS REYTİNG ÖLÇÜMLERİNE GÖRE PARAMPARÇA, ABC 1, TÜM KİŞİLER VE AB KATEGORİLERİNDE DİĞER PROGRAMLARA AÇIK ARA FARK ATTI.

Dünyanın en büyük yapım şirketi Endemol Shine Türkiye’nin yapımcılığını üstlendiği, başrollerini Nurgül Yeşilçay ile Erkan Petekkaya’nın paylaştığı “Paramparça”, her hafta olduğu gibi Pazartesi günü yayınlanan 23. bölümüyle de reytinglerdeki birincilik sırasını kimseye kaptırmadı.

ZİRVENİN TEK SAHİBİ

Paramparça; TNS ölçümlerine göre ABC 1 kategorisinde 9,74 reyting 22.20 izlenme payı, Tüm kişilerde yüzde 9.16 reyting ve yüzde 22.32 izlenme payı ve AB kategorisinde ise 8,50 reyting ve 20,29 izlenme payı ile tüm kategorilerde birinci oldu.

KAZA SAHNESİ NEFESLERİ KESTİ

Gülseren ve Hazal’ın, içinde bulundukları taksiyle düştükleri bir inşaat çukurunda ölümle yaşam arasında gidip gelmeleri izleyenlerin nefesini kesti. Kaza yerine gelen Dilara gördüğü manzara karşısında şok geçirirken her şey öyle riskliydi ki, kurtarma ve sağlık ekiplerinin müdahale etmesi bile mümkün değildi. İki annenin Hazal için vermeleri gereken karar ise yine ikisi arasındaki farkı çok açık şekilde ortaya koydu. Çekimleri 350 bin liraya mal olan bu sahne dizi sektörüne ‘en pahalı kaza’ olarak damgasını vurdu.

“PARAMPARÇA” EN İYİ DİZİ MÜZİĞİ ADAYI

Paramparça’nın soundtrack’i ‘Paramparça-Su Gibi Gözlerin’, 21. Kral Türkiye Müzik Ödülleri’nde ‘En İyi Dizi Müziği’ dalında halkın seçimiyle aday gösterildi. 21 Mayıs Perşembe akşamına kadar ‘191’ yazıp 2353’e göndererek Paramparça’ya oy kullanılabilinecek.

Sözlerini İntizar’ın yazdığı ve seslendirdiği, müziğini Ayşe Önder’in yaptığı ‘Su Gibi Gözlerin’de, dizinin başrol oyuncusu Erkan Petekkaya da dizinin ve klibin yönetmeni Cevdet Mercan’a ait olan şiire sesiyle can verdi.

İlgili Haberler

Basında Kadıköy
26 Nisan 2024
İSTANBULLULAR, KADIKÖY’DE ATALIK TOHUMLARLA BULUŞUYOR

Kadıköy Belediyesi’nin atalık tohum üretimini korumak, desteklemek ve çoğaltmak amacıyla bu yıl 3.’sünü düzenlediği Kadıköy Tohum Takas Şenliği, 28 Nisan Pazar günü 12.00-17.00 saatleri arasında Selamiçeşme Özgürlük Parkı’nda gerçekleştirilecek. Ziyaretçilere atalık tohumların hediye edileceği şenlikte, 30’dan fazla üretici ve kooperatif de stant açacak. Dünyada olduğu gibi ülkemizde de sağlıklı gıdaya erişimin önündeki en büyük tehditlerden […]

Büyükşehir
26 Nisan 2024
Galataport İstanbul’a Avrupa Birliği’nden Ödül!

Galataport İstanbul, inşaattan işletme dönemine uzanan çalışmalarında sergilediği çevre dostu yaklaşımla ödülleri arasına bir yenisini ekledi. Dünyadaki okyanus ve denizleri kurtarmayı hedefleyen BlueMissionMed Koordinasyon ve Destek Hareketi, Galataport İstanbul ekibinin faaliyetlerini “Çevreye Duyarlı Girişimci ve Kişilik” ödülüyle taçlandırdı.   İstanbul’un dünyaya denizden açılan kapısı Galataport İstanbul, geniş ödül yelpazesine bir yenisini daha ekledi. İnovatif projeleri […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB Başkanı İmamoğlu, 23 Nisan’da Koltuğunu Ali Selim Metli’ye Devretti

BAŞKANI METLİ’DEN İLK TALİMATLAR: OKULLARA ÖĞRENCİ DOLAPLARI YAPILSIN, HER OKULDA YEMEKHANE OLSUN İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yıldönümünde koltuğunu, ilkokul 3. sınıf öğrencisi Ali Selim Metli’ye devretti. Başkan Metli’nin ilk talimatları, “Bütün okullarda öğrenci dolapları yapılmasını istiyorum. Çünkü, çantalarımızı taşımakta zorlanıyoruz. Bir de okullarımızda yemekhaneler olmasını istiyoruz. Bize […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB, 23 Nisan kutlamasını Üsküdar Meydanı’nda yaptı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kentin farklı noktalarında gün boyu süren organizasyonlarla kutladı. Bu programların birçoğuna katılan ve 23 Nisan coşkusuna ortak olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bayramın finalini Üsküdar Meydanı’nı dolduran İstanbullularla birlikte yaptı. Eşi Dr. Dilek Kaya İmamoğlu’yla birlikte el ele sahneye çıkan İmamoğlu’na, 15 farklı ülkeden […]