Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Liv Hospital Ankara, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Açılışıyla Hizmette

Yayınlanma:
ABONE OL

2 yıl önce İstanbul Ulus’ta yaptığı dev hastane yatırımı ile sağlık sektörüne ivme kazandıran Liv Hospital Grup, ikinci hastanesini 40 milyon dolarlık yatırım ile Ankara’da açtı.

 

 

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen resmi açılış törenine, Liv Hospital Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta ev sahipliği yaptı. Açılış töreninde Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, çok sayıda milletvekili ve siyasetçi eşlik etti. Törende, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 27 bin metrekarelik dev hastane yatırımını akıllı gözlük teknolojisi ile ilk kez sanal ortamda, gözlükten yansıtılan görüntüler sayesinde 1 dakikada kadar kısa bir sürede gezdi.

 

 

Sağlıkta üst düzey kişiselleştirilmiş yaklaşım anlayışını benimseyen Liv Hospital Ankara, Tunus Caddesi’nde 27 bin metrekare alanda, 150 yatak, 8 ameliyathane, 47 klinikle hizmet veriyor. Tecrübeli hekim kadrosu ile kadın erkek çocuk sağlığına multidisipliner yaklaşımı ilke edinen Liv Hospital, Ankara’da sağlık anlayışına yeni bir yorum getiriyor.

 
Kalbimiz Ankara’da sağlık için atıyor…

Yıllardır var olan hastanecilik tecrübesinden feyz alarak 2 yıl içerisinde A Plus bir marka yarattıklarını söyleyen Liv Hospital Grup Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Muharrem Usta, Liv Hospital’ın Ankara’da sağlık anlayışını baştan yazacağını belirtti. Dr. Muharrem Usta “İki yıl önce İstanbul’da Liv Hospital Ulus’u açmaya karar vererek, yıllardır var olan hastanecilik tecrübemizle yepyeni A Plus bir marka için kolları sıvadık. Büyük bir iddiamız vardı; Liv Hospital’ın yalnızca bir hastane değil, bilimsel anlamda da çok iyi işlerin üretildiği bir referans merkezi olması.

 

Liv Hospital Ankara fikir aşamasından itibaren her aşamasında özveri ile çalıştığımız sağlık sektörüne kazandırdığımız yeni niş bir marka olarak rakipler içinde kısa sürede yerini aldı. Şimdi bu değerli birikim ve tecrübeyi kocaman bir aile olarak Liv Hospital Ankara için tüm kalbimizle ortaya koyup yeni bir Liv’i daha hayata geçirmenin mutluluğu ve gururunu yaşıyoruz. Hızlı yol almamızın en önemli nedeni oluşturduğumuz medikal vizyon, deneyimli ve güncel hekim kadromuzdur. Ortaya koyduğumuz özel tedavi programları ve 360 derecelik hizmet anlayışı ile kişiselleştirilmiş sağlık hizmeti sunarak misafirlerimize kendinize özel hissettirecek uygulamaları hayata geçirdik. Kısa sürede sağlam bir şekilde oluşturduğumuz Liv geleneği ve tecrübesini, Ankara’nın kalbinde Çankaya’ya açtığımız Liv Hospital’a aktararak çalışmalarımızı devam ettiriyoruz.

 

 

40 milyon dolarlık bir yatırım ile açılan Liv Hospital Ankara, tüm bölgenin en önemli mükemmeliyet merkezi olacak. Hasta odaklı yaklaşımı, tecrübeli hekim kadrosu ile Liv Hospital Ankara bilimsellik çalışmaların pratiğe dökülerek el ele yürütüldüğü bir kültürü benimsiyor. Hastane işleyişindeki konseptin belirlenmesinden, hizmet anlayışının şekillenmesine, seçkin hekim kadrosu oluşturulmasından, tıbbi alt yapısına kadar her ayrıntının titizlikle düşünüldüğü Liv Hospital Ankara ile yeni nesil sağlık anlayışını Türkiye’nin kalbinde yaşatıyor…” dedi.

 

 

Sağlıkta Uluslararası Vizyon

İsmi verilirken “Leading International Vision” (Sağlıkta Uluslararası Vizyon) prensibinin baş harflerinden esinlenilen Liv Hospital, sahip olduğu vizyonu ile ulusal ve uluslararası arenada sağlık hizmetleri alanında liderlik edebilecek bir markanın oluşumudur. Kusursuz hizmet anlayışı, hastalık değil sağlık kavramını öne çıkartan duruşuyla Liv Hospital Grup, Türkiye’nin Uluslararası arenada sağlık vizyonunu oluşturan kurum olmayı hedefliyor. Ayrıca yaşam kalitesini artıracak en iyi hizmeti ve çözümleri sunuyor.

 

2 yılda 15 bin yabancı hasta

Liv Hospital, toplamda 57 bin metre kare kapalı alanda, ağırlıklı olarak öğretim üyelerinden oluşan 250’ye yakın hekim kadrosu ve 1250 çalışanıyla Türkiye’de sağlık hizmetine farklı bir bakış açısı getiriyor. İstanbul Ulus’ta 2 yılda 202 bin hasta kabul eden Liv Hospital, 13 bin başarılı ameliyata imza attı. Yabancı hastalar için sunduğu hizmetler ile cazibe merkezi haline gelen Liv Hospital, 2 yılda 15 bine yakın yabancı hastayı çok ağır hastalıkların tedavileri için ağırladı.

 

Liv Hospital büyümeye devam edecek

İstanbul’daki bu başarıyı Ankara’ya taşıyan Liv Hospital, Çankaya Tunus Caddesi’nde, 27 bin metrekare kapalı alanda, 150 yatak, 8 ameliyathane, tüm dallarda yer alan ihtisaslaşmış kliniklerle hizmet vermeye başladı. Deneyimli hekim kadrosu ile Liv Hospital Ankara, dünya standartlarındaki tıbbi altyapı ve teknolojisiyle tüm kliniklerde mükemmeliyet merkezleri kurdu. Liv Hospital Ankara, özellikli kanser cerrahileri, robotik cerrahi, obezite cerrahisi, beyin cerrahisi, kadın, erkek ve çocuk sağlığı, göz hastalıkları ve sağlığı, kalp sağlığı ve kemik iliği nakli başta olmak üzere birçok klinik ve tedavi yöntemleriyle fark yaratmayı hedefliyor. Liv Hospital ailesi İstanbul ve Ankara’nın ardından sağlık hizmeti standardını yükselterek yeni şubelerinde büyümeye devam edecek.

İlgili Haberler

Basında Kadıköy
26 Nisan 2024
İSTANBULLULAR, KADIKÖY’DE ATALIK TOHUMLARLA BULUŞUYOR

Kadıköy Belediyesi’nin atalık tohum üretimini korumak, desteklemek ve çoğaltmak amacıyla bu yıl 3.’sünü düzenlediği Kadıköy Tohum Takas Şenliği, 28 Nisan Pazar günü 12.00-17.00 saatleri arasında Selamiçeşme Özgürlük Parkı’nda gerçekleştirilecek. Ziyaretçilere atalık tohumların hediye edileceği şenlikte, 30’dan fazla üretici ve kooperatif de stant açacak. Dünyada olduğu gibi ülkemizde de sağlıklı gıdaya erişimin önündeki en büyük tehditlerden […]

Büyükşehir
26 Nisan 2024
Galataport İstanbul’a Avrupa Birliği’nden Ödül!

Galataport İstanbul, inşaattan işletme dönemine uzanan çalışmalarında sergilediği çevre dostu yaklaşımla ödülleri arasına bir yenisini ekledi. Dünyadaki okyanus ve denizleri kurtarmayı hedefleyen BlueMissionMed Koordinasyon ve Destek Hareketi, Galataport İstanbul ekibinin faaliyetlerini “Çevreye Duyarlı Girişimci ve Kişilik” ödülüyle taçlandırdı.   İstanbul’un dünyaya denizden açılan kapısı Galataport İstanbul, geniş ödül yelpazesine bir yenisini daha ekledi. İnovatif projeleri […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB Başkanı İmamoğlu, 23 Nisan’da Koltuğunu Ali Selim Metli’ye Devretti

BAŞKANI METLİ’DEN İLK TALİMATLAR: OKULLARA ÖĞRENCİ DOLAPLARI YAPILSIN, HER OKULDA YEMEKHANE OLSUN İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yıldönümünde koltuğunu, ilkokul 3. sınıf öğrencisi Ali Selim Metli’ye devretti. Başkan Metli’nin ilk talimatları, “Bütün okullarda öğrenci dolapları yapılmasını istiyorum. Çünkü, çantalarımızı taşımakta zorlanıyoruz. Bir de okullarımızda yemekhaneler olmasını istiyoruz. Bize […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB, 23 Nisan kutlamasını Üsküdar Meydanı’nda yaptı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kentin farklı noktalarında gün boyu süren organizasyonlarla kutladı. Bu programların birçoğuna katılan ve 23 Nisan coşkusuna ortak olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bayramın finalini Üsküdar Meydanı’nı dolduran İstanbullularla birlikte yaptı. Eşi Dr. Dilek Kaya İmamoğlu’yla birlikte el ele sahneye çıkan İmamoğlu’na, 15 farklı ülkeden […]