Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

4B Genç Profesyoneller Kulübünün

Yayınlanma:
ABONE OL

 
4B Akademi’nin, Bahçeşehir Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (BAUSEM) işbirliğiyle hayata geçirdiği 4B Genç Profesyoneller Kulübü  adlı sosyal sorumluluk projesinin lansman buluşması 23 Ekim Perşembe günü Bahçeşehir Üniversitesi Galata Kampüsü’nde gerçekleştirildi.

 

 

4B Genç Profesyoneller Kulübünün ilk üyeleri ve düzenli mentor buluşmalarında gençlerle biraraya gelecek uzmanların katıldığı ve renkli anların yaşandığı buluşma, 4B Akademi Kurucusu Çağlar Çabuk ev sahipliğinde Bahçeşehir Üniversitesi Galata Kampüsü’nde gerçekleşti.

 
İnsan kaynağının daha aktif ve verimli değerlendirilmesini, çalışırken üretmeyi, üretirken öğrenmeyi ve öğrenirken de eğlenmeyi amaçlayan projelerden biri olarak hayata geçirilen Genç Profesyoneller Kulübü; içinde yaşadığımız dünyaya karşı sorumluluklarının farkında ve bu sorumlulukları yerine getirmek için arayış içinde olan gençleri biraraya getirmeyi amaçlıyor.

 

 

Proje ile 20-30 yaşları arasında, iş yaşamına adım atmış genç profesyonelleri Genç Profesyoneller Kulübü çatısı altında buluşturan 4B Akademi; aylık mentor seminerleri, yuvarlak masa buluşmaları, projeler, eğlenceli partiler gibi etkinliklerle projenin sürdürülebilirliğini sağlamayı hedefliyor.

 

Genç Profesyoneller Kulübü; Kasım Ayı’ndan itibaren her ayın ilk Çarşamba günü BAUSEM ev sahipliğinde buluşmalarını sürdürecek.

 

4B Genç Profesyoneller Kulübü; ‘’Paylaştıkça çoğalan günümüzün ve yarınların Genç Profesyonelleriyle buluşmak’’ ifadesiyle herkesi bu kulübe üye olmaya davet ediyor.

 

4B AKADEMİ hakkında:

 

Eğitmen, Danışman, Bilirkişi (Mobing) ve Yazar Çağlar Çabuk’un kurucusu olduğu 4B Akademi, uzman ve deneyimli profesyonel danışmanlar ile bireysel ve kurumsal eğitim gelişim hizmetleri alanında faaliyet gösteriyor.

 

4B Akademi, özel sektörde yer alan saygın kurum ve kuruluşların eğitim, gelişim ve yönetişim alanlarında ihtiyaç duyduğu çözüm arayışlarında iş ortağı olarak yerini alıyor ve üniversiteler ve kamu kurumlarıyla yaptığı işbirlikleriyle bilginin toplumda her katmana aktarılmasına aracılık ediyor.

 

4B Akademi’de “Biliyorum, öyleyse varım!“ mottosuyla doğru bilgiyi hedef kitleye en uygun yöntemlerle aktarmayı ve paylaşmayı hedefleyen çalışmalar yapılıyor.

 

4B Akademi çatısı altında; liderlik gelişim programları, profesyonel koçluk, takım koçluğu, insan kaynakları yönetimi, moderatör yetiştirme ve bireysel ve mesleki yetkinlik geliştirme eğitimleri ile işyerinde psikolojik tacizinin (mobing) önlenmesi ve kurumsal sosyal sorumluluk çalışmaları konusunda eğitim ve danışmanlık hizmetleri veriliyor.

İlgili Haberler

Basında Kadıköy
26 Nisan 2024
İSTANBULLULAR, KADIKÖY’DE ATALIK TOHUMLARLA BULUŞUYOR

Kadıköy Belediyesi’nin atalık tohum üretimini korumak, desteklemek ve çoğaltmak amacıyla bu yıl 3.’sünü düzenlediği Kadıköy Tohum Takas Şenliği, 28 Nisan Pazar günü 12.00-17.00 saatleri arasında Selamiçeşme Özgürlük Parkı’nda gerçekleştirilecek. Ziyaretçilere atalık tohumların hediye edileceği şenlikte, 30’dan fazla üretici ve kooperatif de stant açacak. Dünyada olduğu gibi ülkemizde de sağlıklı gıdaya erişimin önündeki en büyük tehditlerden […]

Büyükşehir
26 Nisan 2024
Galataport İstanbul’a Avrupa Birliği’nden Ödül!

Galataport İstanbul, inşaattan işletme dönemine uzanan çalışmalarında sergilediği çevre dostu yaklaşımla ödülleri arasına bir yenisini ekledi. Dünyadaki okyanus ve denizleri kurtarmayı hedefleyen BlueMissionMed Koordinasyon ve Destek Hareketi, Galataport İstanbul ekibinin faaliyetlerini “Çevreye Duyarlı Girişimci ve Kişilik” ödülüyle taçlandırdı.   İstanbul’un dünyaya denizden açılan kapısı Galataport İstanbul, geniş ödül yelpazesine bir yenisini daha ekledi. İnovatif projeleri […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB Başkanı İmamoğlu, 23 Nisan’da Koltuğunu Ali Selim Metli’ye Devretti

BAŞKANI METLİ’DEN İLK TALİMATLAR: OKULLARA ÖĞRENCİ DOLAPLARI YAPILSIN, HER OKULDA YEMEKHANE OLSUN İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yıldönümünde koltuğunu, ilkokul 3. sınıf öğrencisi Ali Selim Metli’ye devretti. Başkan Metli’nin ilk talimatları, “Bütün okullarda öğrenci dolapları yapılmasını istiyorum. Çünkü, çantalarımızı taşımakta zorlanıyoruz. Bir de okullarımızda yemekhaneler olmasını istiyoruz. Bize […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB, 23 Nisan kutlamasını Üsküdar Meydanı’nda yaptı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kentin farklı noktalarında gün boyu süren organizasyonlarla kutladı. Bu programların birçoğuna katılan ve 23 Nisan coşkusuna ortak olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bayramın finalini Üsküdar Meydanı’nı dolduran İstanbullularla birlikte yaptı. Eşi Dr. Dilek Kaya İmamoğlu’yla birlikte el ele sahneye çıkan İmamoğlu’na, 15 farklı ülkeden […]