Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Dünyanın en kişisel dondurması İstanbul’da büyüyor

Yayınlanma:
ABONE OL

Cold Stone Creamery Yeniköy ve Akasya AVM’de dondurmaseverlerle buluştu!

Amerika’nın en çok satan dondurma markası Cold Stone Creamery yeni mağazalarıyla kişiye özel dondurma keyfi sunuyor. Cold Stone Creamery, 6 Mart’ta Akasya AVM’de açılışı yapılan mağazasının ardından, 15 Mart’tan itibaren Yeniköy sahilinde dondurmaseverlere unutulmayacak lezzetler sunmaya devam ediyor.

Adını, dondurmanın -9 derece granit bir mermerde zengin ve taptaze lezzet parçacıkları ile harmanlanarak tüketiciye sunulmasından alan Amerika’nın ünlü dondurma markası Cold Stone Creamery Türkiye’de Ülker Golf ile büyümeye devam ediyor.

İlk mağazasını Haziran 2013 tarihinde Ortaköy’de açan Cold Stone Creamery, franchising anlaşmaları kapsamında, 6 Mart’ta Acıbadem Akasya AVM  içerisinde, 15 Mart’ta ise Yeniköy sahilinde açılan yeni mağazalarıyla özel ürünlerini İstanbul’un farklı noktalarına taşıyor.

Dondurmaseverlere taze meyve, çikolata, özel soslar ve çok çeşitli kuru yemişler ile kişiselleştirilmiş 11 milyon farklı kombinasyon oluşturma imkanı sunan  Cold Stone Creamery, bol sütlü, yumuşak kıvamlı ve yoğun lezzetli günlük üretilen dondurmalarıyla Türkiye’de  dondurmaya yeni bir konsept kazandırıyor.

Ev yapımı usulü sade, çocuklar için pamuk şekerli, kek aromalı dondurmaların dışında cheesecake, vanilya, çikolata, badem, tuzlu karamel, antep fıstığı gibi çeşitli dondurma ve kurabiye, brownie, pikan cevizi, damla çikolata, taze frambuaz, yabanmersini, kavrulmuş badem, ceviz, muz gibi lezzet parçacıklarından oluşan Cold Stone Creamery dondurma menüsü ile dondurmaseverlerin kendilerine özel lezzetler oluşturarak benzersiz bir dondurma deneyimi yaşamalarını sağlıyor.

Cold Stone Hakkında:

Cold Stone Creamery markasının kurucuları Donald ve Susan Sutherland, rüyalarının işi olan dondurma sektöründe en iyi dondurmayı sunmak için uzun yıllar çalıştılar. Birçok farklı denemeden sonra Cold Stone Creamery dondurmalarını geliştirdiler. 1988 yılında ilk mağazası Arizona’da açılan Cold Stone Creamery, bugün Amerika’da 1000, Amerika dışında 424 mağazası ile dünyanın önde gelen premium dondurma markalarından biri. Türkiye’de ise Ülker Golf markasının üreticisi Natura Gıda tarafından ilk mağazası 2013 yılında açıldı.

İlgili Haberler

Basında Kadıköy
26 Nisan 2024
İSTANBULLULAR, KADIKÖY’DE ATALIK TOHUMLARLA BULUŞUYOR

Kadıköy Belediyesi’nin atalık tohum üretimini korumak, desteklemek ve çoğaltmak amacıyla bu yıl 3.’sünü düzenlediği Kadıköy Tohum Takas Şenliği, 28 Nisan Pazar günü 12.00-17.00 saatleri arasında Selamiçeşme Özgürlük Parkı’nda gerçekleştirilecek. Ziyaretçilere atalık tohumların hediye edileceği şenlikte, 30’dan fazla üretici ve kooperatif de stant açacak. Dünyada olduğu gibi ülkemizde de sağlıklı gıdaya erişimin önündeki en büyük tehditlerden […]

Büyükşehir
26 Nisan 2024
Galataport İstanbul’a Avrupa Birliği’nden Ödül!

Galataport İstanbul, inşaattan işletme dönemine uzanan çalışmalarında sergilediği çevre dostu yaklaşımla ödülleri arasına bir yenisini ekledi. Dünyadaki okyanus ve denizleri kurtarmayı hedefleyen BlueMissionMed Koordinasyon ve Destek Hareketi, Galataport İstanbul ekibinin faaliyetlerini “Çevreye Duyarlı Girişimci ve Kişilik” ödülüyle taçlandırdı.   İstanbul’un dünyaya denizden açılan kapısı Galataport İstanbul, geniş ödül yelpazesine bir yenisini daha ekledi. İnovatif projeleri […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB Başkanı İmamoğlu, 23 Nisan’da Koltuğunu Ali Selim Metli’ye Devretti

BAŞKANI METLİ’DEN İLK TALİMATLAR: OKULLARA ÖĞRENCİ DOLAPLARI YAPILSIN, HER OKULDA YEMEKHANE OLSUN İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yıldönümünde koltuğunu, ilkokul 3. sınıf öğrencisi Ali Selim Metli’ye devretti. Başkan Metli’nin ilk talimatları, “Bütün okullarda öğrenci dolapları yapılmasını istiyorum. Çünkü, çantalarımızı taşımakta zorlanıyoruz. Bir de okullarımızda yemekhaneler olmasını istiyoruz. Bize […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB, 23 Nisan kutlamasını Üsküdar Meydanı’nda yaptı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kentin farklı noktalarında gün boyu süren organizasyonlarla kutladı. Bu programların birçoğuna katılan ve 23 Nisan coşkusuna ortak olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bayramın finalini Üsküdar Meydanı’nı dolduran İstanbullularla birlikte yaptı. Eşi Dr. Dilek Kaya İmamoğlu’yla birlikte el ele sahneye çıkan İmamoğlu’na, 15 farklı ülkeden […]