Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Lıonların kurucularına şükranlarını sundukları gece…

Yayınlanma:
ABONE OL

 

Lıonların kurucularına şükranlarını sundukları gecede,  Hakan Başar Caz grubu muhteşem bir konser verdi.Anadolu Yakası Lions Kulüpleri Federasyonu  118 Yönetim Çevresi, Türk Lions’unun kurucusu Ord. Prof. Fahrettin Kerim Gökay’a ve kulüp kurucularına şükranlarını sunmak üzere CKM’de  11 Ocak Pazartesi akşamı  bir araya geldiler.

Kentlilik Hedef Koordinatörü Ln.Ali Yıldırım ve ona bağlı komitelerin düzenlediği gece kokteyl ile başladı.

Kokteylin ardından Hakan Başar Caz Grubu solo ve ritm performansları  ile  muhteşem bir konser verdi. Gitarda Hakan BAŞAR , tenor sax Anıl ŞALLIEL, piyano Evrim TÜZÜN , bas Emre CAN, davul Alkan BAŞAR ile  vokalde Hande Ateş, alto sax Batuhan ŞALLIEL’den  oluştu. Caz Konserini organize eden  Kültür Sanat Komitesi Başkanı Ln.Nesibe Müsevitoğlu “-Geçtiğimiz aylarda KKSD adına CKM’de konser veren Hakan Başar ve grubu  o kadar  büyük bir ilgi görmüştü ki, izleyenler  konserin en kısa zamanda tekrar edilmesini istemişlerdi.Ben de bu gecemizi fırsat bilerek caz dünyasında önemli bir isim olan Hakan Başar Grubunu Lions Ailemizin de dinlemesini istedim. Beni kırmayarak bu gecemize katkıda bulunan Hakan Başar’a ve grubuna sonsuz teşekkürler ederim. ”Dedi.

Lionlar tarafından büyük ilgi gören grup dakikalarca ayakta alkışlandı.118 -Y Genel Yönetmeni Ln.Ender Canıtez  “- Muhteşem Performansınız için sizi kutlarım, bizlere yaşattığınız unutulmaz dakikalar için teşekkür ederiz.” Diyerek sanatçılara hayranlığını ifade ederken,  gruba yeni katılan gecenin solisti  Hande Ateş’e  bir çiçek,  Hakan Başar’a da  özel bir plaket ile teşekkürlerini sundu.

Gecenin ikinci bölümünde  kurucular onur programı gerçekleştirildi.Tören Onur Komitesi Başkanı ve geçmiş dönem Genel Yönetmeni Ln.Banu Tüzgiray tarafından yönetildi.

 Türk Lions’unun, İstanbul Valisi olan  Fahrettin Kerim Gökay tarafından 1 Nisan  1963  tarihinde, 118-Y Anadolu Yakası Lions Kulüpleri birliğinin ise 1993 yılında kurulduğunu söyleyen Tüzgiray  “-Türk Lionları  “HİZMET EDİYORUZ” sloganıyla, 6 Yönetim çevresinde (  T, U,R, K, E, Y)  insanlık için karşılıksız hizmet etmektedir.”Dedi.

Lions’un  kurucusu Melvin Jones’un  ocak ayında doğmuş olması nedeni ile Lions’da ocak ayının çok önemli olduğunu, büyük bir tesadüf  eseri olarak Türk Lions’unun kurucusu  Ord.Prof. Fahrettin Kerim Gökay’ın da ocak ayında doğduğunu söylen Tüzgiray, daha sonra Lionların  kurucularına şükranlarının sundukları onur programına geçti.

Onur programında sahnede ilk olarak, 1993 yılında Anadolu Yakası 118-Y Yönetim Çevresi’nin kurucu Genel Yönetmeni Ln.Yalçın Sökmen ve kabinesi takdim edildi. Lions hizmet  meşalesini yakan Ln.Yalçın Sökmen  ve kabinesinin takdiminin  ardından  tüm kulüplerin kurucuları ve dönem başkanları sahneye alfabetik sıra ile davet edilerek takdim edildiler.2009-2010 Dönem Genel Yönetmen Ln.Ender Canıtez  kulüp başkanlarına bayraklarına asılmak üzere, üzerinde kurucu üyelerin isimleri bulunan peçler hediye etti.

Gece salonda bulunan Lionların elele tutuşarak Lions bağlılık andını tekrarlarıyla  sona erdi.

İlgili Haberler

MÜLAKAT!
Toplum
07 Mayıs 2024
MÜLAKAT!

Bir devlet dairesine girmek için KPSS yetmiyormuş gibi bir de mülakat getirdiler; üniversite mezunu gençlerimizi hayatlarından bezdirdiler. Bırakın hayatlarından bezdirmeyi, KPSS ve mülakat illetinden bezip kendi canına kıyan bir sürü gencimiz oldu. İnanın şu yazıyı yazarken, mülakat mağduru gençlerimiz aklıma geldi, tüylerim diken diken oldu, içim ürperdi. Epey bir mülakata girmiş birisi olarak şunu açık […]

Genel
01 Mayıs 2024
Dolandırıcıların Hedefinde Teknik Servis Aramaları

Son zamanlarda, teknoloji ürünlerinin fiyatlarının artmasıyla birlikte tüketiciler, ellerindeki cihazları onararak veya güncelleyerek kullanmaya yöneliyorlar. Ancak, bu durum teknik servis aramalarını da arttırıyor ve dolandırıcıların yeni bir hedefi haline geliyor. Eskiden dolandırıcılar, telefon veya basılı ilanlar aracılığıyla tüketicileri kandırırlardı. Ancak, internetin gelişmesiyle birlikte bu taktikler daha da sofistike bir hal aldı ve vatandaşlar artık doğrudan […]

Genel
30 Nisan 2024
Kuğu Gölü Balesi İzmir’de izleyiciyle buluştu

İzmir Devlet Opera ve Balesi, klasik bale repertuvarının en ikonik eserlerinden biri olan Kuğu Gölü balesini bu akşam Bornova Necdet Aydın Sahnesinde İzmirli izleyicilerle ilk kez buluşturmanın heyecanını yaşadı. Pyotr Ilyich Tchaikovsky’nin ilk bale çalışması olarak bilinen Kuğu Gölü, 1877 yılında Bolshoi Tiyatrosu’nda sahnelendiğinde karmaşık müziği ve hatırlanamaz koreografisiyle eleştirilse de zaman içinde bale denince […]

Çocuk
30 Nisan 2024
AKUT VAKFI, 23 Nisan Şenliği’nde çocuklarla buluştu

AKUT VAKFI, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocukların yanındaydı. Nesin Vakfı’nın Çatalca’daki 23 Nisan Şenliği’ne destek veren AKUT VAKFI, çocuklarla doğanın bir parçası olabilecekleri eğlenceli etkinlikler gerçekleştirdi. Vakfın Hatay’da eğitime kazandırdığı okullarda ve kuaförlerde de 23 Nisan sevinci vardı. Ülkemizde deprem bilincinin yaygınlaştırılması için yaptığı çalışmalar yanında insani yardım projeleri ve eğitime verdiği […]