Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Bağış:”Bu BDP’liler bizim kürt kardeşlerimizin temsilcisi değildir,

Yayınlanma:
ABONE OL

”Onların kimin sözcüsü olduğu tepkilerinden belli”

”İnsanları tehdit ederek, ülkeyi tehdit ederek,gererek hiçbir yere varamazlar”

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın  Egemen Bağış, ”Bu BDP’liler bizim Kürt kardeşlerimizin temsilcisi değildir, olamaz ve asla kabul etmiyoruz. Onların kimin sözcüsü olduğu tepkilerinden belli. İnsanları tehdit ederek, ülkeyi tehdit ederek, gererek hiçbir yere varamazlar” dedi.

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın  Egemen Bağış, Ümraniye’deki KADOSAN Oto Sanayi Sitesinde esnafla bir araya geldiği toplantıda yaptığı konuşmada, eskiden Ümraniye deyince insanların aklına çöp dağlarının geldiğini söyledi.

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın  Egemen Bağış, ”Sıradan çöp dağları değil, patlayan çöp dağları geliyordu. 38 kişinin ölümüne sebep veren çöp dağları gibi. Peki onun müsebbibi kimdir? SHP yönetimi, yani bugünkü CHP yönetiminin o zamanki adı. Türkiye artık çok şükür çöp dağlarıyla anılan Ümraniye’den kurtuldu” dedi.

Türkiye’nin artık değiştiğini kaydeden Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın  Egemen Bağış, ”Peki bu değişimi nasıl sağladık, bu değişimle ilgili formülleri birtakım derin merkezlerden mi bulduk aldık? Hayır. Biz sadece ve sadece talimatı milletten aldık. Milletin iradesini önemsedik, bireyi önemsedik ve Türkiye’de en büyük yatırımı demokrasiye yaptık” diye konuştu.

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın  Egemen Bağış, demokrasisi olmayan, kendi insanına kem gözle bakan, kendi milletini hor gören, kendi milletine ”bidon kafalı”, ”göbeğini kaşır bunlar”, ”benim oyum onun oyuyla nasıl bir olacakmış” diyen zihniyetin ülkeyi kalkındırmasının düşünülemeyeceğini dile getirdi.
”Onlar işte görüyorsunuz talimatı Silivri’den alıyorlar, onlar aday listelerini bile Silivri’ye yaptırıyorlar. Derin birtakım odakların paravanı olmak onlar için önemli bir mesele” diyen Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın  Egemen Bağış, ama kendilerinin milletin iradesini temsil ettiklerini ve milletin öncelikleriyle hareket ettiklerini söyledi.

-”TÜRKİYE’DE ÇOK ŞEY DEĞİŞTİ”-

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın  Egemen Bağış, Türkiye’de çok şeyin değiştiğini, eskiden bu ülkede tabuların olduğunu kaydederek, ”O tabulara giremezdiniz. Alevi-Sünni meselesini konuşmaktan herkes çekinirdi. Asker-sivil ilişkilerini konuşamazdık. Kadın-erkek ilişkilerini, işçi-işveren ilişkilerini, sendikal hakları, 1 Mayıs’ı ağzımıza alamazdık. Şimdi 1 Mayıs’ı bayram yaptık. Kim yaptı, sosyal demokrat geçinenler mi yaptı? Hayır, Adalet ve Kalkınma Partisi yaptı. Çünkü ‘milletimizin, emekçimizin, çalışan kardeşimizin o gününü kutlamak bizim görevimizdir’ dedik. Sorarım size, onca sosyal demokrat koalisyonlar kurulmuştur bu ülkede, niye yapamadılar? Çünkü onlar talimatları hep karanlık odaklardan alıyorlardı” şeklinde konuştu.
Milletsiz milliyetçiliğin olmayacağına inandıklarını kaydeden Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın  Egemen Bağış, ”Milliyetçilik kimsenin tekelinde değil arkadaşlar. Bu ülkeyi seven, milli duyguları güçlü olan insanların yapacağı iş, bu ülkeyi kalkındırmaktır, ülkeyi zenginleştirmektir” dedi.
Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın  Egemen Bağış, Türkiye’nin geldiği noktanın, bu milletin tarihinin en görkemli noktası olduğunu belirterek, ”Ama biz tatmin olamadık” şeklinde konuştu.

Bu ülkede hiçbir ayrım yapmadıklarını, bütün yaradılanları yaradandan ötürü sevdiklerini kaydeden Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın  Egemen Bağış, Türkiye’de farklı bir atmosferi, kardeşlik duygusunu yakalamak istediklerini dile getirdi.
Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın  Egemen Bağış, 1. Bölge’deki seçimlerin, Türkiye’nin her yerindeki seçimlerden daha önemli olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi: ”Adaylara baktığınız zaman neden önemli olduğunu anlayacaksınız. Birisi, kendi teşkilatında adam yokmuş gibi, iki partimiz de Silivri’de kuyruğa girmişler, oradan bulduklarını getirip aday yapmışlar. Çete örgütü olmakla yargılanan kişiler listelerde göreceksiniz ama bir de bağımsız aday var bu bölgeden, bu bağımsız aday kahraman bir vatan evladına, bir Türk polisine terbiyesizliğini yapmış bir kadın demeye dilim varmıyor. Onun burada sandığa gömülmesi, o polis kardeşimizin o gün Türkiye gerilmesin diye yutkunmasına bir ödül, o kadına da bir ceza olacaktır. Özellikle benim gibi Doğu kökenlikardeşlerimin bütün hemşerilerimizi uyarması lazım. O polis kardeşimiz gerçek bir vatansever olduğu için ona cevap vermedi.

Bu ülke gerilmesin, kan dökülmesin, kardeş kanı dökülmesin, bu ülkede gerginlik yaşanmasın diye ama o kadına cevabı, asıl şamarı sandıkta inşallah 1. Bölge seçmeni burada verecek. Bu BDP’ liler bizim Kürt kardeşlerimizin temsilcisi değildir, olamaz ve asla kabul etmiyoruz. Onların kimin sözcüsü olduğu tepkilerinden belli. İnsanları tehdit ederek, ülkeyi tehdit ederek, gererek hiçbir yere varamazlar. Özellikle o adaya burada ders verme mesuliyetimiz var arkadaşlar.”

İlgili Haberler

Büyükşehir
26 Nisan 2024
Galataport İstanbul’a Avrupa Birliği’nden Ödül!

Galataport İstanbul, inşaattan işletme dönemine uzanan çalışmalarında sergilediği çevre dostu yaklaşımla ödülleri arasına bir yenisini ekledi. Dünyadaki okyanus ve denizleri kurtarmayı hedefleyen BlueMissionMed Koordinasyon ve Destek Hareketi, Galataport İstanbul ekibinin faaliyetlerini “Çevreye Duyarlı Girişimci ve Kişilik” ödülüyle taçlandırdı.   İstanbul’un dünyaya denizden açılan kapısı Galataport İstanbul, geniş ödül yelpazesine bir yenisini daha ekledi. İnovatif projeleri […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB Başkanı İmamoğlu, 23 Nisan’da Koltuğunu Ali Selim Metli’ye Devretti

BAŞKANI METLİ’DEN İLK TALİMATLAR: OKULLARA ÖĞRENCİ DOLAPLARI YAPILSIN, HER OKULDA YEMEKHANE OLSUN İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yıldönümünde koltuğunu, ilkokul 3. sınıf öğrencisi Ali Selim Metli’ye devretti. Başkan Metli’nin ilk talimatları, “Bütün okullarda öğrenci dolapları yapılmasını istiyorum. Çünkü, çantalarımızı taşımakta zorlanıyoruz. Bir de okullarımızda yemekhaneler olmasını istiyoruz. Bize […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB, 23 Nisan kutlamasını Üsküdar Meydanı’nda yaptı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kentin farklı noktalarında gün boyu süren organizasyonlarla kutladı. Bu programların birçoğuna katılan ve 23 Nisan coşkusuna ortak olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bayramın finalini Üsküdar Meydanı’nı dolduran İstanbullularla birlikte yaptı. Eşi Dr. Dilek Kaya İmamoğlu’yla birlikte el ele sahneye çıkan İmamoğlu’na, 15 farklı ülkeden […]

Büyükşehir
26 Nisan 2024
7. İSTANBUL ÇOCUK VE GENÇLİK SANAT BİENALİ BAŞLADI

12 ülkeden 5.250 çocuk ve genç ‘umut’ için İstanbul’da buluşuyor   İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali başladı. İki yılda bir düzenlenen bienalin bu yılki konsepti ‘Umut’ olarak belirlendi. Bienal kapsamında 5 bin 250 çocuk ve gencin 579 projesi bir ay boyunca İstanbul’un farklı merkezlerinde sergilenecek. 2010 yılından bu yana 31 ülkeden katılımın olduğu 7. İstanbul […]