Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Bağdat caddesinde, hayvan hastanesi açıldı

Yayınlanma:
ABONE OL

İstanbul İl Tarım Müdürlüğü bünyesinde 1985 yılından beri faaliyet gösteren “Hayvan Muayene, Tedavi ve Aşılama Merkezi”  yenilenen binası ve modern yüzüyle yeniden hayvan severlerin  hizmetine  açıldı.

İl Tarım Müdürlüğü’nün Bağdat Caddesi’ndeki merkez binasında  yenilenerek hizmete sunulan kliniğin açılışını, İstanbul İl Tarım Müdürümüz Sayın Ahmet Kavak yaptı. Kliniği açtıktan sonra çeşitli incelemelerde bulunan Kavak, kliniğin tüm İstanbul’a hizmet vereceğini söyledi.

Muayene, tedavi, aşılama, paraziter tedavi, kısırlaştırma, cerrahi operasyon, çip uygulaması ile danışmanlık hizmetlerinin verildiği klinik, sabah 09:00 ile akşam 16:00 saatleri arasında hizmet verecek. Ancak klinikte yatılı hasta kabul edilmiyor.

Klinik, 28 Aralık 2006 tarih ve 26390 Sayılı Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı Döner Sermaye İşletmeleri Uygulama Yönetmeliği gereğince ücretli olacak. Vatandaşlar, Bilgi ve randevu için 0 216 468 21 00 nolu telefonu arayarak merkezle ilgili her türlü bilgiyi alabilecek.

TARIM BAKANLIĞINDAN ÇİFTÇİYE BİLGİ DESTEĞİ

 

Tarım ve Köy İşleri Bakanlığımız ile Denizbank A.Ş. tarafından birlikte düzenlenen “2.500 Köye 250.000 Kitap Kampanyası” başarıyla tamamlandı. Kampanya çerçevesinde hazırlanan kitaplar, İstanbul Tarım İl Müdürümüz Sayın Ahmet KAVAK ve Denizbank yetkililerinin katıldığı törenle Tar-gel personeline teslim edildi.

Köylerde yaşayan üreticilerin, gelişen tarımsal teknoloji ve bilgi ile buluşmasını sağlamak, tarım sektöründe verimliliği ve üretimi artırmak üzere hazırlanan ve “2500 Köye 250.000 Kitap Kampanyası” kapsamında İstanbul iline tahsis edilen kitapların dağıtımı yapıldı.

İstanbul Tarım İl Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda düzenlenen kitap dağıtım etkinliğinde konuşan Tarım İl Müdürümüz Ahmet Kavak, “Bilinçli üretimin yolu bilinçli çiftçilerden geçer. Bu da bilgiyle, okumakla olabilir” dedi. Kavak, dağıtılan bu kitapların iyi değerlendirilmesini ve okunmasının önemine değinerek, bu kapsamda ilde toplanan kitapların Tarımsal Yayımı Geliştirme Projesi (Tar-Gel) personeli eliyle ücretsiz olarak çiftçilerimize dağıtılacağını söyledi.

İlgili Haberler

Basında Kadıköy
26 Nisan 2024
İSTANBULLULAR, KADIKÖY’DE ATALIK TOHUMLARLA BULUŞUYOR

Kadıköy Belediyesi’nin atalık tohum üretimini korumak, desteklemek ve çoğaltmak amacıyla bu yıl 3.’sünü düzenlediği Kadıköy Tohum Takas Şenliği, 28 Nisan Pazar günü 12.00-17.00 saatleri arasında Selamiçeşme Özgürlük Parkı’nda gerçekleştirilecek. Ziyaretçilere atalık tohumların hediye edileceği şenlikte, 30’dan fazla üretici ve kooperatif de stant açacak. Dünyada olduğu gibi ülkemizde de sağlıklı gıdaya erişimin önündeki en büyük tehditlerden […]

Büyükşehir
26 Nisan 2024
Galataport İstanbul’a Avrupa Birliği’nden Ödül!

Galataport İstanbul, inşaattan işletme dönemine uzanan çalışmalarında sergilediği çevre dostu yaklaşımla ödülleri arasına bir yenisini ekledi. Dünyadaki okyanus ve denizleri kurtarmayı hedefleyen BlueMissionMed Koordinasyon ve Destek Hareketi, Galataport İstanbul ekibinin faaliyetlerini “Çevreye Duyarlı Girişimci ve Kişilik” ödülüyle taçlandırdı.   İstanbul’un dünyaya denizden açılan kapısı Galataport İstanbul, geniş ödül yelpazesine bir yenisini daha ekledi. İnovatif projeleri […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB Başkanı İmamoğlu, 23 Nisan’da Koltuğunu Ali Selim Metli’ye Devretti

BAŞKANI METLİ’DEN İLK TALİMATLAR: OKULLARA ÖĞRENCİ DOLAPLARI YAPILSIN, HER OKULDA YEMEKHANE OLSUN İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yıldönümünde koltuğunu, ilkokul 3. sınıf öğrencisi Ali Selim Metli’ye devretti. Başkan Metli’nin ilk talimatları, “Bütün okullarda öğrenci dolapları yapılmasını istiyorum. Çünkü, çantalarımızı taşımakta zorlanıyoruz. Bir de okullarımızda yemekhaneler olmasını istiyoruz. Bize […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB, 23 Nisan kutlamasını Üsküdar Meydanı’nda yaptı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kentin farklı noktalarında gün boyu süren organizasyonlarla kutladı. Bu programların birçoğuna katılan ve 23 Nisan coşkusuna ortak olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bayramın finalini Üsküdar Meydanı’nı dolduran İstanbullularla birlikte yaptı. Eşi Dr. Dilek Kaya İmamoğlu’yla birlikte el ele sahneye çıkan İmamoğlu’na, 15 farklı ülkeden […]